Darkmark RPG Forum
orase - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: orase (/t-orase)

orase - Chloe Wai - 21 Dec 2008

Sper sa nu mai fie un topic asemanator dar vreau sa va intreb ince oras /tara
var placea sa va fi nascut sau sa va mutati deci..?
mie mi-ar place sa traiesc in new york,paris sau Los angeles.. voua?Happywide

Re: orase - Hermione McGonagall - 21 Dec 2008

Mi se pare ca mai este un topic de genul acesta..dar in fine...

Mie mi-ar placea sa traiesc in Tokyo sau Kyoto,capitala si respectiv,capitala culturala a Japoniei.Sau oriunde unde este liniste,Japonia avand multe locuri unde oamenii traiesc in mediu rural.Este foarte frumos acolo,mai ales in perioada infloririi ciresilor,pe 3-4 martie,cand strazile par de basm.Mai ales sa bata si o adiere usoara,iar petalele florilor sa te mangaie pe fata.Chiar daca acesti ciresi nu fac fructe,sunt foarte cautati in Japonia.

Re: orase - Chloe Wai - 21 Dec 2008

ah mai facut curioasa in Tokyo mi-ar placea sa locuiesc sau si intr-un sat din grecia de pe o insula de acolo.Imi plac satele alea numai cu case albe mici si se vede mareaLoveLoveLove

Re: orase - Raizen Isildur - 21 Dec 2008

Hermione McGonagall Wrote:Mi se pare ca mai este un topic de genul acesta..dar in fine...

Mie mi-ar placea sa traiesc in Tokyo sau Kyoto,capitala si respectiv,capitala culturala a Japoniei.Sau oriunde unde este liniste,Japonia avand multe locuri unde oamenii traiesc in mediu rural.Este foarte frumos acolo,mai ales in perioada infloririi ciresilor,pe 3-4 martie,cand strazile par de basm.Mai ales sa bata si o adiere usoara,iar petalele florilor sa te mangaie pe fata.Chiar daca acesti ciresi nu fac fructe,sunt foarte cautati in Japonia.

Idem. Iubesc Japonia.

Re: orase - Briana Brighton - 21 Dec 2008

Din Romania, mi-ar placea sa traiesc in Brasov.Pur si simplu ador orasul acesta: arhitectura, atmosfera, porumbeii, Biserica Neagra, totul.Cred ca este cel mai frumos oras al tarii...
Din afara Romaniei, imi plac Parisul si Berlinul, insa mi-ar placea doar sa le vizitez, nu sa si locuiesc acolo.

Re: orase - Sharma Josephine - 20 Jan 2009

Mie mi-ar fi placut Brasilia, capitala Braziliei sau Rio de Janeiro, tot in Brazilia.

Re: orase - Ada McNair - 20 Jan 2009

Eu as vrea sa ma fi nascut.. in Viena Blush
asta este visul meu.. deci .. da
Viena, New YOrk, ... si cam atat Whistle

Re: orase - Anna McNair - 20 Jan 2009

Londra,New York sau Washinton DC LoveLoveLove
sunt geniale...adica in Londra am mai fost de 2 ori...da...cred ca in
Londra mi-ar place acel mai mult sa locuiesc

Re: orase - Iseult Cromwell - 20 Jan 2009

OlandaLoveLoveLove...nu am un oras anume, a ba da..AmsterdamFinna!
Imi plac capitalele, mnah, vroiam de exemplu sa ma fi nascut in Bucuresti, da nuu! A trebuit sa traiesc in Buzaul uitat de toata lumeaFinna!
Sau la Paris! Sau in China!
Eh, greu de decis!Happywide