Darkmark RPG Forum
Christmaaaaas - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Christmaaaaas (/t-christmaaaaas)

Pages: 1 2 3 4

Christmaaaaas - Charlotte Ambrosine - 23 Dec 2008

Ce faceti de Craciunul acesta ? Bradul .. l`ati luat ? L`ati impodobit ? Ce culoare ati ales ?
Eu stau acasa
Abia astazi am impodobit bradul .. dar nu am terminat inca, desi am stat 3 ore
Auriul si rosu mi s`au parut cele mai potrivite culori
Cred ca voi pune poza cu el ..
Sper sa vad si creatiile voastre in ceea ce priveste bradul ;; )

Re: Christmaaaaas - Alicia Isabelle Blake - 23 Dec 2008

Eu azi il fac.Tot combinatie de rosu cu auriu.Sper sa pot pune o poza.

Re: Christmaaaaas - Alina Potter - 23 Dec 2008

Si eu il fac azi da inca nu mam decis ce culoare sal fac......

Re: Christmaaaaas - Iseult Cromwell - 23 Dec 2008

Eu am aurii cu rosii globuletele, insa am mai pus si de alte culori, cum ar fi:roz, argintii, etc...Beteala nu pot spune ca am avut foarte multa insa a compensat faptul ca am pus vreo 3 instalatii de beculete, ca sa para mai impodobit. Si chiar daca este brad(are 2 metrii) si stiti ca brazii sunt mai rasfirati, au numai vreo 3-4 ramurele, asta chiar era des si ne-am trezit ca nu ne ajungeau globuletele, si nu pot spune ca avem prea putine.
L-am impodobit duminica parca(eh, imi trebuie lecitina, uit cam multe lucruri de la un timpFinna).Happywide De craciun cred ca ramanem acasa, insa nu imi pasa-este cea mai mare sarbatoare din an dupa parerea mea, dupa ziua mea of courseFinna.
Nu stiu, o sa incerc sa-l fotografiez, dar nu promit nimic.

Re: Christmaaaaas - Ginny Malfoy - 23 Dec 2008

Deci si eu am impodobit azi bradul
Am ales culorile rosu si argintiu.. adica am mai mult globulete rosii, compensand faptul ca doar vreo trei dintre betele [sau care o fi pluralul=))] sunt rosii si in rest argintiu. Sper sa apuc sa pun si eu o poza. Este superbLove
Data viitoare o sa facem doar auriu cu argintiu, cum am facut intr'unul din anii trecuti si a iesit si mai superb. Statea si beteala argintie bine, si aveam globuri aurii si mnah.. frumoosLove
Abia astept CraciunulLove

Re: Christmaaaaas - Hermione McGonagall - 23 Dec 2008

Eu am facut bradul de acum 2 saptamani.Am ales globulete si beteala multicolorii,dar fara verde.Doar aurie,rosu si albastru.Este foarte frumos.Voi de care brad aveti:adevarat sau artificial?Eu am artificial.
Eu de Craciun ma duc la tara ca sa fiu alaturi de catelusa mea.

Eu am brad artificial ca ala natural face multa mizerie

Re: Christmaaaaas - Hermione McGonagall - 23 Dec 2008

Asa este.Mama a gasit ace de brad si la curatenia de Paste
Si arata si ciudat impodobit.

Da parca e gol si eu una nu suport mirosu de brad...

Re: Christmaaaaas - Julia Lilith Potter - 23 Dec 2008

Eu am natural si l-am impodobit acu cateva zile. Am ales rosu si alb...well, si argintiu. Insa instalatia e in toate culorile. Mama a pus la globuri pe bietul brad de mi-e teama sa nu pice cu totul

Da,da, si eu stau acasa. E cel mai frumos asa. Ce va doriti de Craciun? Eu,una, anul asta habar n-am avut ce sa cer. Sa zic ca am o mica dorinta pentru un trepied. In rest..am lasat-o pe m..adica..pe Mos Craciun sa ma surprinda ^_^