![]() |
Discutie la marginea chiuvetei... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Baia Plangacioasei Myrtle (https://www.darkmark.ro/f-baia-plangacioasei-myrtle) +--- Thread: Discutie la marginea chiuvetei... (/t-discutie-la-marginea-chiuvetei) |
Discutie la marginea chiuvetei... - Daria Dumbledore - 30 Dec 2008 Nu se faceau cursuri,doar era vacanta, dar Daria isi facuse deja temele si se plictisise...Se intalni cu Anny care parea traumatizata din cine stie ce motiv, dar nu voia sa-i spuna pana nu ajungeau In Baia Plangacioasei Myrtle. Fugira pe coridoare ca doua nebune de le sarira ochii din cap pana ajunsera la destinatie. "-Dar de ce Baia Plangacioasei Myrtle si nu Camera Necesitatii?intreba Daria tragandu-si sufletul" "-Pai Camera e luata,iar aici nu vine nimeni din cauza Plangacioasei Myrtle." "-Ce era atat de important de nu trebuia sa auda nimeni?intreba Daria sprijinindu-se de chiuveta din spatele ei." "-Pai prin scoala umbla fel de fel de zvonuri..." "-Cum ar fi?" "-Pai se presupune ca Stii-Tu-Cine este in Hogsmade...zise Anny cu o urma de panica in glas." Daria ramasese ingandurata...Oare omul acela cu gluga era un Devorator al Mortii?Cap-de-Mort nu era cu siguranta altfel ar fi ucis-o fara sa stea pe ganduri... "-Ai patit ceva Daria?intreba Anny uitandu-se fix la ea." "-Nu...Sunt bine,ce sa patesc?" Trebuia neaparat sa se intoarca la Urlet in Noapte sa vada daca barbatul lasase ceva in urma,un indiciu,orice... "-Anny, imi pare rau, dar trebuie sa plec." "-Unde te duci:intreba aceasta foarte suspicioasa." "-Am niste treburi urgente de rezolvat si nu pot sa te iau cu mine" "-De ce nu?Vin fie ca vrei, fie ca nu!" "-E periculos!Nu pot sa te iau!" "-Nu ma iei, te urmaresc!Deci unde mergem? "-Urlet in Noapte.Daca in cinci minute nu esti la Usile de Stejar ale Castelului, plec fara tine!" "-Bine!" Fetele se despartira lasand baia pustie... Daria spera ca Anny sa intarzie.Cine stie ce pericole le pasteau.In ultima vizita la Urlet in noapte isi vazuse moartea cu ochii... Re: Discutie la marginea chiuvetei... - Alina Potter - 10 Jan 2009 Alina trecu pe langa cele doua fete care fugeau pe coridoarele scolii...si apoi intra...in baia plangacioasei Myrtle...baia in care ea[plngacioasa myrtle]a fost omorata de catre basilic 'Mda macar aici pot fi singura...doar Myrtle mai bantuie pe aici..dar...nu cred ca o sas-mi faca necazuri...oare mai intra cineva pe aici...pare abandonata....' In spatele fetei se auzea cum cineva plangea...fata se intoarse si privi in spate...era Myrtle care plutea pe acolo plangand... "Tu nu te opresti niciodata din plans?Acum ce ai mai patit?" "Ce te intereseaza?Tu esti ca toti ceilalti o ignoranta .... fara suflet." "Mda .... si tu mereu bocesti...main inceteaza... ca ai murit de mult timp...ce mai plangi?Daca atunci cand ai murit plangeai....trebuie sa plangi si acum....?Uite de ce nu vine nimeni pe aici...ca sa nu te vada pe tine cum bocesti..cai enervezi...." "Esti foarte rea....ce ti-am facut eu?" "Nu sunt rea ci doar realista....asta e adevarul dar daca tu nu vreai sal asculti asta e problema ta....Eu nu am vrut decat sa te ajut.." Atunci usa baii se deschise si o facu pe Alina sa tresara.... Re: Discutie la marginea chiuvetei... - Hermione McGonagall - 10 Jan 2009 ooc ![]() bic:Hermione era foarte plictisita.Nu primise prea multe teme,asa ca le facu pe toate ieri.Acum nu mai avea ce face asa ca se plictisi.Se gandi sa mearga in Baia Plangacioasei Myrtle.Avea nevoie de sfatul unei fantome,iar ea era singura ei prietena fantomatica. Iesise din Camera de Zi si se indrepta spre baie.Cand ajunse deschise usa si observa ca in camera mai era si Alina. "Aaa...buna!"spuse Hermione. "Buna!"o saluta si Alina. "Nu ma asteptam sa fii aici!" "Mda...pai ma certam un pic cu Myrtle." "De ce?" "Plange intruna." "Pai daca fata a murit in timp ce plangea?Acesta ii este destinul.Cat va bantui va plange.Asa sunt fantomele.Uneori este incontrolabil."explica Hermione. Myrtle ii auzi vose si iesi din toaleta. "Hermione.....Tu esti?" "Da Myrtle.Ce faci?" "Bine!Ma cert cu aceasta ignoranta." Myrtle incepu sa planga ceea ce facu ca apa sa tasneasca din robinete. "Myrtle...de ce esti rea?Uneori trebuie sa accepti criticile celorlati,pentru ca unii nu suporta sa te vada plangand."incerca Hermione sa o readuca pe Myrtle la linia de plutire. "Esti la fel ca ceilalti...o ignoranta!"se supara Myrtle. "Ajungem la acelasi subiect.De ce nu poti sa intelegi?Nimeni nu este ignorant cu tine.Toti stim cum ai murit,dar tocmai asta este...ai murit.Nu mai avem cum sa schimbam acest subiect.Te rog intelege odata pentru totdeauna.La propriu!" Hermione era chiar nervoasa.Abia ii trecuse durerea de cap,iar acum primise alta.Nu suporta sa se certe cu Myrtle.Stia ca fata oricum nu va intelege,asa ca o lasa balta si ii spuse sa se calmeze. "Haide ca vei inunda castelul."adauga fata. Alina urmarii scena privind de la o fata la alta si neintelegand mai nimic. "Bine....nu stiu ce se intampla,dar sunt de parere,ca si Hermione,ca ar trebui sa te calmezi."adauga Alina. Myrtle se arunca in toalte,iar jetul de apa se opri.Hermione rasufla usurata,iar Alina facu la fel. "De fiecare data cand vorbim ajungem la acelasi subiect.Nu poate intelege ca nimeni nu este ignorant cu ea,ci doar incercam sa o calmam ca sa evitam inundatiile in castel." "Stiu...De fiecare data crede ca are cineva ceva cu ea."adauga Alina. Fetele se oprira deoarece usa se deschise.Pe usa intra... Re: Discutie la marginea chiuvetei... - Alina Potter - 10 Jan 2009 Profesoara McGonagall .... "Ce cautati aici?" "Ah nimic vroiam si noi sa fim singure si ...acum neam pricopsit cu bocitoarea sta...si incercam s-o oprim sa inunde scoala..."ii explica Alina profesoarei foarte repede. "Ignorantooooooo!!!!" "Tineti gura Myrtle!"spuse Hermione care deja isi pierduse rabdarea. "Fetelor incercati so ignorati...nu o sa inceteze daca tot o bagati in seama..." "Aveti dreptate doamna profesoara."spuse Hermione lasandu-si capul in jos... "Eu am plecat incercatui sa nu mai tipati asa de tare se aude in tot castelul" "Da doamna"spuse fetele in cor in timp ce Myrtle se uita la ele. "Deci acuma nu mai aveti voie sa tipati la mine,trebuie sa va comportati bine cu mine" "Mai taci Myrtle nu mai comenta esti enervanta..."spuse Alina si se intoarse cu spatele la ea.. Chiar atunci intra... Re: Discutie la marginea chiuvetei... - Alicia Isabelle Blake - 10 Jan 2009 judecatoarea Vrajustitiei de la Minister,Alicia Isabelle Blake.Cunostea aproape toti elevii din scoala.Le cunostea si pe cele doua fete care stateau in Toaleta Plangacioasei Myrtle,asa ca zise: -Buna,Alina,buna Hermione.Ce faceti? -Buna ziua,Isabelle,zise Alina.Vorbim si noi despre plangacioasa asta de Myrtle. "Ignorantoooooooooo" se auzi din nou vocea lui Myrtle din toaleta. -Aha,inteleg,zise Isabelle. -Buna,Isabelle,zise si Hermione. -Hermione,ce mai face bunica ta? -Bine,a venit mai devreme in toaleta deoarece se auzeau tipetele lui Myrtle. -Dar de ce plange asa?intreba in continuare Isabelle. -Pai incercam sa o oprim sa inunde castelul,raspunse Alina. -Ah,daca vreti va ajut si eu.Myrtle ma asculta intotdeauna,spuse Isabelle in soapta. -Chiar te rugam!!zise Hermione. -Myrtle!!!!!!Vino aici!!!!!!!! Myrtle iesi din toaleta cu un aer de superioritate.Cand vazu ca Isabelle vorbea cu ea,se opri din plans si zise: -Buna ziua,stimata Isabelle.Ce mai faci? -Fac foarte bine.Tu ce faci?Iar ai de gand sa inunzi castelul? -As fi vrut,dar acum ca dumneavoastra sunteti aici...nu mai vreau. -Bine,Myrtle.Plec!Dar sa stii ca o sa ma intorc cam intr-o jumatate de ora.Sa nu vad cumva ca ai inundat castelul! -Da,doamna Blake,spuse Myrtle,iar apoi pleca iar spre toaleta ei. -Multumim pentru ajutor!spusera Hermione si Alina intr-un glas. -Cu placere.O sa ma intorc si mai vorbim.Paaa! -Pa,Isabelle! Re: Discutie la marginea chiuvetei... - Hermione McGonagall - 10 Jan 2009 Hermione rasufla usurata,apoi ii zambii lui Myrtle.Dorea sa redevina prietena cu ea,asa ca ii spuse cat se poate de calm. "Draga mea,Myrtle,vezi?Nimeni nu este ignorant ci suntem profund impresionati de moartea ta.Noi incercam sa te calmam pentru a avita un dezastru.Daca inunzi scoala toti elevii vor pleca,iar tu vei fi singura.Asta vrei?" "Are dreptate,Myrtle."o aproba Alina. "Raman singura?Nu vreau!!!" "Vezi?" Hermione incepea sa ia un aer de victorie.Incepea sa o clameze mai bine pe Myrtle,atacand-o cu acest subiect.Nu ii placea sa fie singura,asa ca acest subiect o calma. "Deci,Hermione,de ce ai venit aici?"intreba Myrtle. "Am nevoie de ajutorul tau.Sunt foarte plictisita si stiu ca tu m-ai putea ajuta.Mereu mi-ai dat idei interesante."ii explica Hermione. "Ce-ar fi sa vorbim...."incepu Myrtle. "Buna idee!"aproba Alina. Myrtle zambi fericita. "Dar sa nu stam in picioare."spuse Hermione. Fata facu o vraja si doua fotolii.Fetele se asezara,iar Alina o felicita pentru vraja,deoarece fotoliile erau foarte confortabile. Hermione dorea sa inceapa un nou subiect de discutie,dar usa se deschise iar o fata isi facu aparitia.Era.... Re: Discutie la marginea chiuvetei... - Sharma Sanara - 10 Feb 2009 Sanara. Vroiam sa ii fac o vizita lui Myrtle. Stiam cum murise ea, de fapt asta o stia toata scoala insa nu ma puteam impaca cu ideea ca ea nu isi poate face prieteni din pricina unui eveniment ce de fapt nu tine de ea. O lege caruia toate fantomele trebuie sa i se supuna. ma gandeam ca poate pe langa Hermione care i era singura prietena a lui Myrtle puteam sa ii fiu si eu prietena. In baie langa Myrtle mai era Hermione si Ada. -Buna fetelor! Ce mai faceti? |