![]() |
Comparati-va profesorii - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Comparati-va profesorii (/t-comparati-va-profesorii) |
Comparati-va profesorii - Sharma Sanara - 21 Jan 2009 Ca tot citi eu topicul despre Dirigi imi veni o idee. Comparati-va profesorii cu profesorii din HP. Apoi ca postul sa fie mai lung, argumentati comparatia. Sper ca veti fi un topic interesant. Re: Comparati-va profesorii - Ada McNair - 21 Jan 2009 Snape... cred ca s-ar potrivi cu diriga mea dar intr-un fel... diriga mea are si din McGonagall.. deci nu stiu cum sa le pun... ca diriga mea este.. si intr-un fel ca Snape... mai tut asa.. mai ..nu stiu cum dar si ca McGonagall corecta in acelasi timp ![]() Hagrid s-ar potrivi 100% cu profu de mate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Porfu de istoria magiei [am uitat cum il cheama ![]() ![]() ![]() Lastar s-ar potrivi chiar cu profa de biologie ![]() ![]() si.. cam atat ![]() Re: Comparati-va profesorii - Ginny Malfoy - 22 Jan 2009 Fantoma de la Istoria Magiei parca ii Mazare ![]() Nu, nu, nu.. proful meu de mate e 100% Hagrid [-x sa vezi ce radem cu el in ora. E super cul, glumet, de treaba.. ![]() ![]() Dirigul avea o privire cand, dupa ce a dat un discurs despre dorinta noastra sinucigasa de a ne chinui sa ne bagam in pestera de pe langa scoala, am zis "si acum, ar trebui sa vina un fulger si dirigu' sa spuna: AM CUCERIT LUMEAAA!! MWHAHAHA ![]() Snape este proful de info in burta si oase.. nuuu, Snape este Profesorul Anului pe langa profu' meu de info:-s McGonagall seamana mult cu profa de istorie. E serioasa si corecta. Si imi place cum preda. Profa de geogra e asa de aeriana.. sa o auzi cu "Pamantul se roteste tzac tzac tzac.. Luna vine pac pac pac" sau cand ne numeste "papusele" ![]() Profu' de bio.. cel mai tanar prof al nostru.. ii si el urmasul lui Hagrid ![]() Profa de engleza.. pai cred ca este genul de prof "NOTE MIIIICI!!! MWHAHAHAHA!!!!!!!!" si azi am ramas cu ochii bulbucati, gura in pamant, fum pe urechi si nari..[ oo doamne nici chiar asa=]] ] cand am vazut ca am UN SINGUR 9 la engleza si DOI 10 ![]() ![]() Profa de franceza.. e cula ![]() Proful de desen.. profa de tehno.. de religie.. tot asa, nu se incadreaza undeva Dar profa de muzica este pe locul II, dupa cel de info, la profii cei mai antipatici de pe lumea asta.. sa zicem, ceva sange de Snape, si dupa felul cum te priveste, cred ca l'a mostenit si pe Lockhart.. ![]() Re: Comparati-va profesorii - Ada McNair - 22 Jan 2009 Aa..d a deci si la mine profu de mate este 100% Hagrid!! deci 100%!!! Rade.. si glumeste ne da numai si numai de 10!!!! deci nu este nici un copil fara media 10.. si pe toti ii trimite la Olimpiada... chiar daca nu au nici o treaba cu matematica : ![]() ![]() ![]() Eu sunt cea mai buna la romana, bio, geogra, istorie si info obiectele la care nimeni nu ma intrece si la care nu exista posibilitatea sa iau o nota mai mica de 10 oricum.. eu invat la toate bine.. anul trecut media generala mi-a iesit 9.90.. si anul asta.. pe sem 1, 10 fix ma rog.. asta deja e off topic.. Asa.. profa de muzica.. se apropie ceva in genu' lu ![]() ![]() Profa de Tehno e SNAPE in persoana Profa de info e o draguta mai ales cu mine ca sunt preferata ei care face numai lucruri bune. si stie sa faca orice la calc m-a pus sa instalez un windows la un calc.. deoarece Erau prea multe si nu mai avea timp..=)) pentru asta am primit 2323 de felicitari si de 10 Profa de ENgleza se potriveste cu Mcgonagall 100% NICI O DIFERENTA!!! Profa de Franceza.. cu .. hmm.. cu.. ceva intre Snape, McGonagall, Hagrid adica in fiecare zi e altfel.. oricum este FOARTE iertatoare.. tot spune ca ne pune note mici, dar cand luam una.. ne-o pareste cu vreo 3 puncte profu de fizica HAGRID IN PERSOANA DE ASEMENEA!!! ![]() ![]() ![]() defapt.. toti profii mei sunt de treaba si pun note mari > ![]() ![]() |