Darkmark RPG Forum
Lectia 9 - Lord Voldermort - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Orele de Curs (https://www.darkmark.ro/f-orele-de-curs)
+---- Forum: Aparare contra Magiei Negre (https://www.darkmark.ro/f-aparare-contra-magiei-negre)
+----- Forum: Arhiva (https://www.darkmark.ro/f-arhiva)
+----- Thread: Lectia 9 - Lord Voldermort (/t-lectia-9-lord-voldermort)

Pages: 1 2 3 4

Lectia 9 - Lord Voldermort - Raizen Isildur - 22 Jan 2009

Raizen statea incordat pe scaunul de la catedra, asteptandu-si nerabdator elevii. In spatele sau, pe o tabla neagra, perfect curata, era scris titlul lectiei ce avea sa o predea - "Lordul Cap-De-Mort".

Nimeni nu se mai temea sa-i pronunte numele, acum ca vrajitorul primise imbratisarea mortii de ceva vreme. Lumea se schimbase, totul era diferit. Stricaciunile provocate de razboi fusesera reparate, vrajitorii erau prieteni cu uriasii si varcolacii, iar vampirii umblau nestingheriti peste tot prin lume, fara sa atraga priviri dusmanoase. Lumea radea si petrecea, dupa atatia ani de cand raul fusese indepartat.

Raizen se gandi cu o zi in urma ca venise timpul sa vorbeasca nestingherit cu elevii despre Lordul Intunecat la ora sa. Elevii cei noi trebuiau sa stie prin ce a trecut Lumea Magiei cu ani in urma. Trebuiau sa afle despre Albus Dumbledore, Remus Lupin, Sirius Black, Harry Potter si toti eroii ce au luat parte la aceasta batalie crunta. Desigur, lumea stia ca Harry Potter e un erou, insa uitau ca el nu a luptat singur si, prin urmare, nu era singurul erou.

Profesorul se intoarse spre fereastra si isi arunca privirea ratacita dincolo de ea, privind lacul ce sclipea in razele slabe ale soarelui de iarna. Pe margine, se formasera cruste de gheata, subtiri, dar indeajuns de groase pentru a atrage elevii in capcana. Vremea se imblanzise de cateva zile, anuntand venirea primaverii. Ca de obicei, dupa trecerea sarbatorilor de iarna, lumea se satura de frig si de umezeala.

Clanta cobori apasata de o mana timida, si usa se deschise larg, in timp ce o eleva pasea in clasa. Raizen isi ridica privirea pierduta in zare, si o atintii asupra ei. O vazu pe....

OOC: Daca se poate, as vrea ca o fata sa continue, pentru a se potrivi cu postul meu.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Ginny Malfoy - 22 Jan 2009

... Ginny di Hahalina , care se trezise mai devreme [cat de nenorocit] in ziua aceea.. Raizen se uita dezamagit in alta parte , parand ca admira peretii , dar Ginny isi dadea seama ca era vorba de dezamagira dezamagioasa legata de faptul ca intrase ea in clasa si nu alta persoana .
Ginny incerca sa para normala, cel putin in ziua aceea memorabila si mistica in care urma sa invete despre maleficul Lord Voldemort. Se aseza in banca, dupa ce ii spusese "buna dimineata" profesorului, si afisa o privire serioasa. Se abtinu si sa manance jeleurile pe care le adusese. Dar tot nu reusi sa se abtina sa nu scrie cu roz titlul "Lordul Voldemort" pe caiet.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Sharma Sanara - 23 Jan 2009

Peste putin timp intra si Sanara.
-Buna ziua, domnule Profesor! Aici se tine ora de aparare contra magiei negre?
Profesorul incuviinta.
Apoi ma duc si ma asez in ultima banca de pe randul de la fereastra.
In timp ce asteptam sa mai vina si alti colegi imi scosesem pe banca. manualul de Aparare contra magiei negre, pergamentul, pana si bagheta. Ma uit la ceasul din perete. Mai erau 3 minute de pauza. Cum geamurile clasei dadeau spre stadionul de Vajthat in clasa se auzeau tipetele copiilor care inca se jucau.
-Domnule profesor, ma scuzati ca nu am participat la celelalte ore insa sunt o eleva nou-transferata la Hogwarts. Datorita meritelor mele, directoarea scolii de magie Alfea, a decis transferarea mea la Hogwarts. Am luat celelalte lectii predate de dumneavoastra de la colegi.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Katya Sokorov - 23 Jan 2009

Intra si Reagan, rapid. Ii arunca profesorului la intamplare primele cuvinte de salut care ii veneau in minte, ceea ce domnului Isildur nu ii prea placu. Era si de asteptat, deoarece spusese in soapta: "Ah.. la naiba... de ce a trebuit sa am Aparare contra Magiei Negre prima ora", apoi spunand cu voce tare, dar usor enervata: "Bun' dim'neat' ".

Apoi, intrand in banca, acum in banca de langa banca Sanarei, din cauza aripilor(vezi aici), se uita putin somnoroasa la profesor, apoi punandu-si capul pe umarul stang, ca sa se mai odihneasca putin, avand in vedere ca acum creierul ei era ca un calculator stricat, din cauza ca Jenelle dormise numai 3 ore, restul orelor le petrecuse exersand zborul pe timp de noapte.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Kennya Allen - 23 Jan 2009

Kennya parca zbura spre clasa de Aparare Contra magiei Negre. Fusese o zi exceptional de buna pentru ea si nu credea ca acest noroc se va schimba prea repede. Fericirea ei se expunea in zambetul plin de caldura fata de persoanele pe care le saluta si pasii ei saltati. Vazu in departare cativa colegi de la Viperini si le facu cu mana. In acel moment de neatentie dadu peste Ginny care si ea visa cu ochi deschisi, uitandu-se pe geamuri in zare. Kennya isi ceru scuze si o imratisa ca apoi sa ii spuna ca se vor intalni in clasa dupa ce duce o carte la Biblioteca. Spera ca ea sa ii pastreze un loc asa ca isi continua drumul.

Ajunsa in fata clasei, Kennya batu la usa si intra fara sa auda vocea nimanui. Nu stia daca s-a sunat sau nu, insa ii zambi calduros profesorului si ii facu cu ochiul. Vazu pe tabla titlul lectiei si era gata sa ii sara in brate barbatului care statea la catedra. Nu se putea ca aceasta zi sa fie mai frumoasa. De asemenea observase fericita ca Ginny nu avea inca un coleg de banca, asa ca se aseza langa ea. Aceasta parea sa se uite lung la jeleurile ascunse in banca. Viperina rase si o intreba cum a fost ziua pentru ea. Discutia nu dura mult, in timp ce alti elevi incepeau sa ocupe locurile ramase libere. Kennya isi atinti privirea spre profesor care se uita cand la elevi, cand pe geam.

Se uita si ea spre geam si spera ca in seara asta sa poata lua cina afara. Facu o miscare brusca pentru a o intreba pe Ginny daca ii surade ideea, insa aceasta sari pe jumatate de pe scaun, din cauza sperieturii. Kennya ii dadu repede un biscuite pe care il avea la indemana pentru a nu atrage atentia prea mult. Renunta pe moment la ideea ei, avand in vedere ca avea destul timp sa o intrebe dupa ore. Acum se gandea monoton la subiectul lectiei de azi. Se stia doar ca viperina era un mare fan al Lordului, insa acum trebuia sa se conformeze cu situatia. Spera sa aiba o activitate cat mai buna la ora si sa incheie ziua cu bine.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Katya Sokorov - 23 Jan 2009

Reagan se ridica putin din banca, avand in vedere ca ora nu incepuse, si se dusa sa o salute pe Kennya. Era foarte fericita, avand in vedere ca Regaan era imbufnata ca nu dormise destul. Apoi incepu sa discute cu Kennya de ultimele lucruri predate, dar si de ora la care incepeau lectiile. Reagan spunea ca incep prea devreme. Nu ii placea asta.

"Nu inteleg cum poti sa fii atat de fericita cand eu cred ca..."(casca inainte sa termine, dar continua propozitia)".. cred ca ne cheama prea devreeme la ore."

Apoi, dupa ce Kennya ii dadu un raspun, pleca inapoi in banca.

ooc: kennya, pt. raspunsul tau foloseste froma "Acum 5 min. Reagan o intrebase:" te rog.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Ginny Malfoy - 23 Jan 2009

"Kennya>Happywide<" spuse Ginny, atunci cand viperina se aseza langa ea. Ce s'ar face fara prietena ei cea mai buna? Ziua era mai frumoasa . Chiar daca se trezise la 3 noapte , fiindca visase oribil.. se facea ca nu mai exista nici'un jeleu sau biscuit pe planeta .
"Wai hahalino, trebuie sa iti povestesc ce a facut X-ulescu ieri... deci nu o sa ma crezi hahi !! de 48675849 ani astept sa iti povestesc !! Deci asa m'am speriat .. doamne hahi.. deci .. Xulescu este .. oo doamne .. ANTIVECEIST adica nu suporta veceele.. si eu care il credeam seriosCrying zii tu hahi.. cum poti trai fara vecee? este imposibil[-( "
"Da hahalino.. ce nenorocire e Xulescu astaBigeyes" zise Kennya, cand veni Reagan si incepura sa trancaneasca cu toate.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Kennya Allen - 24 Jan 2009

Kennya inca era plina de viata. Chiar daca Regan o intreba acum cinci minute care era motivul starii de euforie. Kennya se trezise chiar foarte bine, fata de Regan si acum astepta sa inceapa ora, inca vorbind cu Ginny despre X-ulescu. Kennya stranuta. Ginny se uita socata la ea, stiind ce avea sa urmeze. Kennya deja se gandea la o baie calda si cateva medicamente Incuiate pentru a scapa de raceala ce o pastea. Isi aminti ca seara trecuta fusese sa inoate in lac si nu era tocmai vreme de vara. Probabil apa era prea rece si viperina era pe urmele unei raceli. Ii era frica sa mearga la asistenta medicala, gandindu-se ca o va da in suturi afara, avand in vedere ca o vizitase cu trei zile in urma datorita unei rani la mana in timpul orelor de potiuni.

Kennya astepta acum cu sufletul la gura inceperea orei auzind clopotelul ce suna inceperea orelor. Nu toate scunele erau ocupate, insa in rest clasa forfotea despre fel si fel de chestii neinteresante. Kennya il vazu pe profesor ridicandu-se de la catedra si cautand ceva in biroul lui. Viperina se apleca si ea pe sub banca sa ii intalneasca privirea. Ii zambi calduros, insa cand usa se deschise a mia oara pe ziua de azi, fata dadu cu capul de banca. Ginny ii pusese mainile in cap viperinei si incerca sa ii opreasca durerea. Astropufa radea acum de prietena ei care avea lacrimi in ochi datorita durerii. Si nici macar nu reusise sa vada cine intrase in clasa.

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Hermione McGonagall - 24 Jan 2009

Hermione alerga pe holul catre sala de Aparare contra Magiei Negre.Nu stia daca a intarziat sau nu,dar prefera sa nu riste.Avand in vedere ca holul se elibera vizibil,probabil ca se sunase.'Mereu sunt in intarziere!Ar trebui sa imi iau un ceas desteptator sau ceva care inainte de ora sa ma intepe sau sa imi sune in creieri.Niciodata nu o sa ma invat minte."isi spuse fata in gand.
Pe drum dadu peste bunica ei,profesoara McGonagall,care o certa pentru intarziere,dar fata continua sa alerge.

Ajunse in sfarsit in clasa.Batu la usa si intra.
"Buna dimineata,domnule profesor Isildur.Sper ca nu am intarziat.Pot sa ma asez?"spuse fata gafaind.
Profesorul incuviinta,iar fata se aseza in prima banca de pe randul de la mijloc.
Isi scoase pergamentul roz parfumat,pana colorata si manualul de Aprare contra Magiei Negre.
Scrise apoi pe marginea pergamentului,cu litere frumoasa,ca scrisul lui Dumbledore:"Lordul Voldermort".

Re: Lectia 9 - Lord Voldermort - Raizen Isildur - 25 Jan 2009

Clasa rasuna de zgomotele elevilor ce asteptau ca ora sa inceapa. Probabil ca multi erau nerabdatori sa afle cat mai multe despre Lordul Intunecat. Raizen ii privii pe fiecare in parte si zabovii fara sa vrea asupra Kennyei. Se trezi la realitate cand fata ii facu cu mana chicotind. Dupa ce usa se inchise in urma ultimului elev, profesorul se ridica zambind de la catedra si isi impreuna degetele, dupa care spuse:

- Buna ziua copii. In ultimul timp am urmarit elevii din jurul meu, si am observat un lucru. Anume ca, majoritatea nu stie mai nimic despre Cap-De-Mort si eroii care s-au luptat cu el. De cand Harry Potter l-a invins in Hogwarts acum 12 ani, Ministerul Magiei a luat toate masurile posibile pentru a impiedica un nou Vrajitor Intunecat sa apara. Cine poate sa imi spuna care era numele adevarat al lui Cap-De-Mort ?