Darkmark RPG Forum
Puteri ascunse - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Jurnale (https://www.darkmark.ro/f-jurnale)
+--- Thread: Puteri ascunse (/t-puteri-ascunse)

Puteri ascunse - Katya Sokorov - 23 Jan 2009

Aici o sa povestesc partea din lui Reag, in care puterile de zana nu le descoperise. Vorbesc ca si cand eu as fi Reag.

Nume : Reagan Jenelle Stiker
Traieste cu : Fratele ei, Harry Stiker
Parintii ei : decedati
Rasa: zana
Puteri: Din toate. Mama ei a fost una din zanele cu cele mai multe puteri. Dar ceea ce cunoaste este numai putera telepatica si cea de a controla actiuni ale corpului si mintea.

[scroll]
Capitolul I[/scroll]

Partea intai

Eu atunci aveam patru ani ani. Fratele meu mai mic, de trei ani, Harry, era afara si se juca. Sarea din leagan si nu patea nimic. Pe vremea aceea nu isi putea controla puterie. Atunci traiam printre vrajitori, intr-o zona numai cu vrajitori In pestera lui Godric.
Eram in casa si incercam sa descopar calculatorul. Mama fusese de acord sa imi ia una dintre acele chestiii ciudate ale incuiatilor pline cu jocuri.( Acum, inainte sa o fi vazut pe mama mea, nu puteam spune ca era zana. )Si folosea puterile sale ca sa aiba calculatorul elecatricitate. Desigur, nu aveam mouse si tastatura. De atunci imi foloseam puterile de zana.( Din pacate, atunci purtam mult un medalion, in care pentru un timp puterea aripilor mele se stabilise, si a aparut dupa ce am impulsionat-o putin)Ca sa selectez ceva numai ma gandeam. Dar cum faceam totul prea usor, m-am hotarat sa nu ma mai joc pe calculator. Apoi am chemat-o pe Cleary(spiridusa noastra) si,deoarece era mica si voia si ea sa se joace, i-am spuse:
- Ai putea si tu sa te joci. Stai sa iti dau mouse. Si, gandindu-ma, a aparut un mouse. I-am dat un joc frumos, dar si usor, si i-am spus cum se joaca. La inceput nu a vrut, deoarece familia mamei ei o invatase ca un spiridus este un slujitor netrebnic. Dar nu e asa. Nu era, nu este si nu va fi! Pana la urma, a acceptat. I-a placut mult jocul. Asa, de fiecare data cand eram singura, ii dadeam sa se joace.

Trecuse o luna de cand se intampla ce am povestit inainte. Era frutuna afara. Mama mea si tatal meu luptau pentru ordin, contra devoratorilor. Eu si cu fratele meu stateam in casa cu sufletul la gura, ascultand niste povesti, dar noua editie care aduce si imagine(iesea printr-un mic loc din capacul radioului un fel de holograma).Cleary se juca fericita ca reusise in sfarsit sa termine primul nivel al jocului. Desi si ea era speriata pentru mama, dar si pentru tatal meu, incerca sa aluge frica cu ceva vesel: jocul.

Fratele meu ma ruga a cincea oara sa fac jocuri de lumini, cu puterile de zana, iar eu, enervata, i-am spus: "Ia exemplu de la Cleary! Nu vezi ce cuminte e!", la care mi-a raspuns:"Eu nu sunt spiridus de casa!", iar eu i-am intorso "Cleary este un copil,nu un sclav.". Desi eram mica, ma enerva faptul ca fratele meu nu era ascultator.

Partea a doua

Mama lupta pentru Dumbledore. Desi el murise, ea tot lupta pentru el. Deodata, tata vine aproape mort: "Mama ta a murit" Iar el pica jos, mort. EU si cu CLeary ne-am apucat sa muncim singure. Fratele meu statea si se juca, pe cand eu, desi aveam numai patru ani, faceam curet, gateam, imi ingrijeam fratele cand era bolnav si asa mai departe. La sase ani deja obrinusem o bagheta si un manual de Farmece. Incepusem sa uit de puterile mele. Dar sa povestesc cum mi-a murit mama si tatal.
Mama zbura prin inaltul cerului. Un vrajitor rau era acolo si se lupta cu ea. Cineva din Ordin incercase sa il ocheasca pe dusman, lovindu-mi mama. Ea a picat jos, fara suflare. Apoi tatal meu continua sa lupte. Dar puteriel aproape ii disparusera de suparare. Atunci a alergat pana acasa si mi-a spuse ce s-a intamplat. Vecini apoi m-au rugat sa le spun ce s-a intamplat. Multi dintre ei s-au oferit sa ne ajute.pana sa implinesc 6 ani, m-au ajutat. Dar, cum imi cumparasem carte de farmece si foloseam vechea bagheta a tatei, si reuseam sa ma descurc, vecinii nu m-au mai ajutat. Deoarece nu mai purtam medalionul in care puterea aripilor mi se stabilise, am uitat de aripi, dar si de puterile mele de zana.

La 7 ani m-am hotarat sa merg la o scoala Incuiata. Am schimbat niste galeoni pe bani incuiati si eu si fratele meu am inceput sa mergem la scoala Inuciata din Londra. O vecina ccare avea masina ne ducea prin aparitie ingemanata(impreuna cu masina sa)pana in afara Londrei, unde Incuiatii nu ne pot vedea, iar apoi ne ducea cu masina pana la acea scoala. Voiam sa invat sa scriu frumoas deoarece stiam ca aspectul lucrarii conteaza, dar si deoarece nu aveam cu ce altceva sa imi ocup timpul. Temele
le faceam prin magie, deoarece, cand ajungeama acasa, imi dadeam seama ca am o gramada de treaba de facut. Calculatorul inca mai mergea, deoarece energia aceea care o daduse mama era inepuizabila. O lasam pe Cleary sa se joace, iar eu ma apucam de treaba.

[scroll]Capitolul II[/scroll]

Partea I
[spoiler]

Noaptea albastra trece-ncetisor,
Iar umbra ce duce lacrimi de dor
Piere cu sfiala in a noptii durere
Pazindu-te pe tine de lucrurile rele.
[/spoiler]

M-am trezit. Acelasi vis - acelasi cosmar. Fratele meu cadea intr-o fantana, iar eu plangeam neputincioasa langa el. Dar, in loc sa spun cuiva, tineam pentru mine. Nu voiam ca pe nimeni sa sufere din cauza visului meu. Asa ca, imi pregatesc bagajele pentru primul meu an la Hogwarts. Imi pun o gramada de lucruri, iar apoi Cleary imi face, cu o vraja, bagajul mai usor.
Isi adauga un rucsac plin cu carti, despre toate materiile, excptnad valiza plina cu carti si alte lucrri car explica detaliat materia de la scoala, si cele cinci ghiozdane cucarti de lectura, inghesuind apoi pe unde mai putea manualele de scoala. Toataa lumea o considera exagerata, numai ca se comporta ca Hermione. Mai bine ai decat sa n-ai.
Deodata, in timp ce imi faceam bagajul, il vad pe Harry vrand sa iasa pe usa.
" Hey ! Harry Stiker, unde pleci asa grabit ?! Vino imediat aici ! " strig eu isteric, vrand sa il pazesc in loc sa il sperii. Dar, deoarece nu mai tipasem niciodata asa la el, se sperie, nestiind ca era vocea mea. Deci iesi in fuga pe usa.

Re: Puteri ascunse - Katya Sokorov - 13 Jun 2010

as vrea sa fie inchis/sters acest jurnal Smile