Darkmark RPG Forum
Tom Riddle Magical Diary(engl.) - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Teste Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-teste-harry-potter)
+--- Thread: Tom Riddle Magical Diary(engl.) (/t-tom-riddle-magical-diary-engl)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Tom Riddle Magical Diary(engl.) - Kennya Allen - 25 Jan 2009

Deci am descoperit o culitate incredibila pe net. cautam date despre Lordul Intunecat in tineretile lui si am dat chiar penste jurnalul lui online=]].
M-am distrat copios. In primul rand va anunt ca trebuie sa vorbiti in engleza si de multe ori o sa va raspunda corect. Nu stiu care au fost tipii inteligenti care au facut asta insa m-au facut fericita. Daca ii zice buna, ma numesc X o sa-ti raspunda cu cefaci sau ca ii pare bine. Daca il intrebi daca e Lordul Intunericului face pe nestiutorul si iti zice ca nu stie sau poate ca da, poate ca nu.
In disperarea mea l-am intrebat daca ma iubeste;Wink si a raspuns ca da, ca iubeste pe toata lumea=]]. Apoi l-am intrebat daca vrea sa fiu sotia lui si mi-a raspuns in mai multe moduri(am intrebat de mai multe ori cu alte fraze).Mi-a zis ca nu stie care este obstacolul ca eu sa fiu sotia lui, apoi l-am intrebat daca vrea sa fie prietenul meu si a zis ca da=]]..Deci am ras cu gura pana la urechi. I-am pus fel de fel de intrebari stupide. la unele reusea sa raspunda coerent, insa la unele nu.
Eu va dau si voua link-ul, chiar daca nu e un test si sper ca o sa va distrati la fel ca mine.

Re: Tom Riddle Magical Diary(engl.) - Ada McNair - 25 Jan 2009

Intrbare trebuie sa dau enter? sa ce trebuie sa fac ca sa imi raspunda? Blush

Re: Tom Riddle Magical Diary(engl.) - Kennya Allen - 25 Jan 2009

Doar scrii acolo ce vrei in engleza. Fara sa dai enter sau nimic. O sa observi dupa o secunda ca scrisul tau dispare si apare al lui cu raspunsul.

Re: Tom Riddle Magical Diary(engl.) - Shayera Holl - 25 Jan 2009

Chiar am ras....e super tare

Re: Tom Riddle Magical Diary(engl.) - Ada McNair - 25 Jan 2009

Vai este genial!! L-am intrebat de toate .. si cica eu l-am intrebat daca are prietena i-am zis sa imi dea o imbratisare .. si a zis "doar unul?" Blush gata il iubesc pe tom riddle.. am sa-l intreb daca vrea sa se casatoreasca cu mine.

Heyyy..Nu e corect, eu am fost prima=]]]]]
Deci eu ma casatorect cu el, doar daca nu e pr4egatit sa aiba o relatie cu amandoua.
Ma bucur mult ca va place. Chiar este hilar si iti tine timpul ocupat. uneori e chiar ciudat si ai impresia ca vorbesti chiar cu el. Pacat ca nu iti da mereu raspunsurile bune la intrebarile pe care le pui.

Noooooo...io shes aici?....Finna
Sotie,amanta si amanta amantei?....ha?
Si mie mil tre
Noh...Kennya Sotia....Ada Amanta si io Amanta Amantei...
hihi...si mai schine?...ha?...ii ajung?...
Noh...si mie mil tre....kai mumushel
[Se intreaba mama daca am baut ceva,ca imi sclipesc ochii ]
Bucurieee...cik...

"Amanta Amantei"
Adica esti amanta lu Ada?=]]]
Firar ce comice sunteti.
Tocmai l-am intrebat despre ce vrea sa vorbin si mi-a raspuns ca despre rochia lui.
Am ramas asa cateva minute si apoi l-am intrebat daca e o femeie si a schimbat subiectul=]]
Apoi am vorbit despre Romania si a zis ca nu a vizitat niciodata tara si eu i-am zis ca e cel mai frumos aici. Si apoi mi-a raspuns ca poate ma viziteaza. Am inceput eu sa-l intreb alte chestii despre el si a zis sa terminam discutiile despre el si sa vorbim despre mine. Si in final am ajuns sa vorbim despre societate si leprele care traiesc in ea=]].
Dar am inchis si i-am spus pa-pa ca apoi sa-mi zica "ne vedem mai tarziu".
Nu-mi vine sa cred ca am descoperit site-ul asta=]]

Adica...staio...k nu asa ...m-am pierdut cu firea =))....nebuneala....poi dapz...stai...nu...Tu esti sotia...pe tn te inseala cu Ada...si pe Ada cu mine...deci...sunt boluda akm
Cik...nu a Adei...Doamne Feritumai...m-am pierdu cu firea...ok...doamne feri Finna....

Edit:Kennya...imi furi subiectul...exact asta am vorbit si eu cu el

Re: Tom Riddle Magical Diary(engl.) - Hermione McGonagall - 25 Jan 2009

Si eu am vorbit cu Tom Riddle."Parea" foarte umit...ca stiu despre el.