Darkmark RPG Forum
conferinte msg lunare - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: conferinte msg lunare (/t-conferinte-msg-lunare)

Pages: 1 2 3 4

conferinte msg lunare - Sharma Sanara - 25 Jan 2009

Ma gandeam la ceva. Ce ar fi sa organizam pe mess niste conferinte in noptile cu luna plina. Ar fi mai palpitant zic eu si cam in tema cu vrajitoriile

Aceste nopti ar fi:
9 FEBRUARIE 2009
11 MARTIE 2009
9 APRILIE 2009
9 MAI 2009
7 IUNIE 2009
7 IULIE 2009
6 AUGUST 2009
4 SEPTEMBRIE 2009
4 OCTOMBRIE 2009
2 NOIEMBRIE 2009
2 DECEMBRIE 2009

Dar cum aceste zile pica in cursul saptamanii si bininteles al scolii cam slabe sansele.
Desigur nu putem face partea cea mai palpitanta adica sa tinem conferintele la miezul noptii. Dar putem face conferintele asa intre orele 21-23

Re: conferinte msg lunare - Chloe Wai - 26 Jan 2009

mi se pare o idee FF BUNA!Smile

Re: conferinte msg lunare - Katya Sokorov - 26 Jan 2009

eu nu pot pe la 9.... pot vveni cel mult pana la 8:30, dar as veni de la 8 sau 7

Re: conferinte msg lunare - Sharma Sanara - 26 Jan 2009

Nu stiu cum se va face ca pe la 7 sau 8 incepand cu luna mai va fi lumina.
In plus aceste 4 dati
7 IUNIE 2009
7 IULIE 2009
6 AUGUST 2009
4 SEPTEMBRIE 2009
vor pica in vacanta de vara si sigur se va putea pe la 0.00 sau mai devreme pentru cei mai mici dintre noi adica la 22.00 Smile

Acum cat timp este intuneric la ora 20.00 posibil sa bagam conferintele si la ora 20.00

Conditiile sunt doar 2:
1. Intuneric afara si luna plina
2. Sa fim prezenti cat mai multi pe mess.

Acum ramane ca sa citeasca cat mai multi acest topic si sa vedem cati vor fi la conferinta de pe mess de pe data de 9 februarie. E nasol ca pica in cursul saptamanii dar asta e. Si cred ca ora va fi pe la 20 daca si ceilalti membri sunt dispusi asa.

Re: conferinte msg lunare - Ginny Malfoy - 26 Jan 2009

Eh.. eu as putea pe la 22 - 22:30 ... Mai tarziu nu ma lasa mama :-L turuie ceva acolo ca ma trezesc la 6 si alte kkceli. De parca stie ea ca ma culc in fiecare noapte.. pardon, dimineata, pe la 3-4 =]]]

Re: conferinte msg lunare - Briana Brighton - 28 Jan 2009

Eu nu pot sa intru in cursul saptamanii(acum intru pe forum pentru ca s-au incheiat mediile, dar apoi nici gand).
La 22 deja dorm si visez ursuleti(sau ce mai visez pe-acolo).
Dar de ce trebuie sa fie neaparat noapte, doar nu suntem vrajitori si in viata reala...
Ar putea fi orice zi, de ce neaparat luna plina?
Ma rog... Mie nu imi surade ideea, cu unele modificari ar fi ok, dar asa...
Daca vreti sa aiba legatura cu lumea magica de ce nu vorbiti pe chatul forumului?

Re: conferinte msg lunare - Hermione McGonagall - 28 Jan 2009

Eu zic ca aceste conferinte sa se tina pe chat-ul forumului.Ca sa tinem o conferinta pe mess inseamna sa vorbim cate doi.Nu mi se pare tocmai bine,asa pe chat intra toti membri si putem vorbi mai bine.In plus participantii ar putea primi si premii in galeoni (asta daca vreti).

Re: conferinte msg lunare - Ada McNair - 28 Jan 2009

Da putem avea conferinta de mai multi adica.. pot fi si 500 de persoane Thinking?\\scuzati de ... mesajul prea scurt

Re: conferinte msg lunare - Sharma Sanara - 28 Jan 2009

Exista si pe mess conferinte in mai multi! Ada are dreptate. Am experimentat o data astfel de conferinte si mi-au placut. Ultima data eram eu, 2 prezentatori de radio (unul care tocmai incheiase emisiunea si celalat care tocmai intrase) si vreo 8 ascultatori.

Re: conferinte msg lunare - Charlotte Ambrosine - 28 Jan 2009

Da, Sanara. Dar noi am putea alege decat sa scriem.
Oricum, e mai bun messul. Pe chatul asta daca sunt 4 persoane mi se blocheaza = )).
Consider ca e mai bine pe mess si`mi place ideea ...