Darkmark RPG Forum
Ce parere aveti despre sfarsitul ultimului volum? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Carti (https://www.darkmark.ro/f-carti)
+---- Forum: Arhive (https://www.darkmark.ro/f-arhive--175)
+---- Thread: Ce parere aveti despre sfarsitul ultimului volum? (/t-ce-parere-aveti-despre-sfarsitul-ultimului-volum)

Pages: 1 2

Ce parere aveti despre sfarsitul ultimului volum? - Kennya Allen - 09 Feb 2009

Probabil multi dintre voi sunteti fericiti cum s-a terminat aceasta serie. Eu pe jumatate. Mi-as fii dorit ca Lordul Intunericului sa castige aceasta lupta sau macar sa moara amandoi.
Insa nu acesta e subiectul din cauza caruia am deschis acest topic. El se refera mai mult pentru viitorul personajelor. Sunteti satisfacuti de modul cum au ajuns personajele la maturitate? Vroiati un alt dezmodanant? Alte cupluri? Alte nume pentru copii? Sau doreati sa aflati mai multe detali nu doar utimele 3-4 pagini in care actiunea are loc la Gara King`s Cross si detaliile sunt destul de infime si nu iti dau explicatii mai multe?
Cred ca acela era Epilogul, insa nu mai tin bine minte.

Re: Ce parere aveti despre sfarsitul ultimului volum? - Shayera Holl - 09 Feb 2009

Ehe...io am tinut cu cine castiga...m-am oprit o ora din citit...si dupa aia am zis "hei,sa citesc,sa vad cine castiga"
Asa sunt eu intodeauna...mie mi-au placut de minune
Dar...dapz Kennya,vroiam sa fie mai tragic
Eh...si oricum,a fost super.

Re: Ce parere aveti despre sfarsitul ultimului volum? - Sharma Sanara - 09 Feb 2009

Kennya Slytherin Wrote:Probabil multi dintre voi sunteti fericiti cum s-a terminat aceasta serie. Eu pe jumatate. Mi-as fii dorit ca Lordul Intunericului sa castige aceasta lupta sau macar sa moara amandoi.

Felicitari Kennya, o adevarata atitudine de viperina

Eu abia am terminat volumul 2. Eu tin cu Harry, Hermione si Ginny.

Re: Ce parere aveti despre sfarsitul ultimului volum? - Ada McNair - 09 Feb 2009

da. si mie mi-ar fi placut ceva mai tragic . defapt, mi-ar fi placut sa moara si harry dar si voldemort Cool. si sa castigeeeeee.....
TANANANAAA

HEDWIG!!!! =))))

just kidding .
pai .. nu stiu . Imi pare rau ca s-a terminat. asta este tot ce zic .

Re: Ce parere aveti despre sfarsitul ultimului volum? - Guest - 23 Aug 2009

Inainte,cand tineam cu viperinii,ma ofticam ca au murit Bellatrix Lestrange si Severus Snape.
Vroiam ca Bella sa ramana cu Lordul Intunecat si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti,dar... Sad

Re: Ce parere aveti despre sfarsitul ultimului volum? - Ella Tamashi - 26 Aug 2009

Stiu...si eu as fi vrut ca Bella sa raman cu Voldy : )) Si sa nu moara Snape al meu ... cat despre lupta finala ... hai frate, a fost jalnica maortea lui Voldy .... ai dreptate Kenya, macar daca mureau amandoi : ))
Oricum, epilogul nu a dat detalii destule. A fost prea scurt, mi-a dat impresia ca a fost facut pe fuga, de parca Rowling abia astepta sa termine. Mi-ar fi placut sa stiu ce s-a mai intamplat in acei 16 ani [parca atat trecusera] sa stiu ce s-a mai intamplat la scoala, cum au reactionat vrajitorii, cum a revenit lumea la normal ... in fine, mult mai detaliat

Re: Ce parere aveti despre sfarsitul ultimului volum? - Bella Emily Rose - 24 Oct 2009

Mi-ar fii placut sa aflu mai multe din ultimele pagina...si mi-ar fii placut ca Tonks si Lupin sa fii ramas in viata si sa poata avea grija de copilul lor...dar in fine..mi-a placut oricum cartea si imi pare rau ca s-a terminatSad

Re: Ce parere aveti despre sfarsitul ultimului volum? - Ginny Anne Alden - 24 Oct 2009

Si mie mi-a placut enorm ultima carte....desi nu as fi vrut sa se termine nikodata ....dar totusi as fi vrut ca epilogul sa fe altfel

Re: Ce parere aveti despre sfarsitul ultimului volum? - Skynet Barklord - 25 Nov 2009

Sunt intradevar cam putine informatii dar a fost superba lupta dintre ei doi

Re: Ce parere aveti despre sfarsitul ultimului volum? - AdelinaEvansPotter - 11 Jan 2010

sunt deacord cu Kennya sau macar sa ramana harry dar singur si doar sa asiste la nunta lui ron cu hermione