Darkmark RPG Forum
Cea mai periculoasa vraja - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Aleea Nocturn (https://www.darkmark.ro/f-aleea-nocturn)
+--- Thread: Cea mai periculoasa vraja (/t-cea-mai-periculoasa-vraja)

Pages: 1 2

Cea mai periculoasa vraja - Sharma Sanara - 16 Feb 2009

Era o zi de vineri dupa-amiaza dupa terminarea cursurilor. Am observat ca Shayera lipsise la toate cursurile din acea zi asa ca ma gandesc sa i fac o vizita in dormitorul ei. Acolo insa se aflau doar 2 cercetase. Una din ele imi spune ca e plecata din castel de dimineata. Cealalta imi spune ca a vazut-o pe Aleea Diagon la intersectie cu aleea Nocturn.
Aleea Nocturn? ar trebui sa fug repede sa nu i se fi intamplat ceva. Plec din castel si o data iesita pe portile mari de stejar, imi iau zborul ajungand repede pe Aleea Nocturn. Aud o voce care striga dupa ajutor. Recunosc vocea ca fiind a lui Shayera.
-Sherry, vin acum,
Sheayera era pe o straduta laturalnica si intunecata, cu infundatura. Era lipita de perete si inspaimantata in timp ce un vrajitor batran o ameninta cu bagheta si avea in mana si bagheta ei. Imi dau sama ca acel vrajitor deja folosise vaja Expelliarmus. ca sa ii fure bagheta.
Reusesc sa ma strecor pe langa vrajitor si ajung langa Shayera. Ma pun in fata ei. Si cu bagheta indreaptata spre vrajitor ii spun: Daca vrei sa ii faci ceva, mai intai trebuie sa treci de mine.
Insa in ochii batranului vrajitor se vazu o sclipire malefica. Si bolborosi ceva. Eu fac vraja de baricadare a vrajii. Incep sa ma duelez cu el in timp ce o protejam pe Shayera. Insa o vraja ma lua prin surprindere si nu reusisem sa o baricadez. Apoi vajitorul disparu, aruncand bagheta lui Shayera pe jos. Ma intorc sa ma uit in spate si observ ca Shayera disparuse.
-Shayera unde esti? spun eu gandindu-ma la unde s-ar fi putut ascunde.
-Sunt aici, se auzi vocea lui Sherry.
-Unde aici ca nu te vad? spun eu.
-Intrebarea e unde esti tu Sanara, ca nici eu nu te vad pe tine.
Dupa un moment de confuzie, scot un tipat insa nu era vocea mea cea care tipase ci cea a lui Shayera.
-Aaa! Ce caut eu imbracata cu hainele tale Sanara, si cu baghea ta in mana.
-Ah deci asa se explica de ce nu ne vedem una pe cealalta. Suntem amandoua in trupul meu. (spun eu)
Imi scot oglinda si ma uit in ea: nu mai aveam ochii verzi ci caprui. Parul imi crescuse, aveam breton si aveam coafura Shayerei, nu mai eram satena ci bruneta si fizionomia fetei mi se schimbase. Aveam jumatate din fizionomia Shayerei si jumatate din a mea.
-Ahh! Nu, nu se poate! Asta e cea mai rea si periculoazsa vraja dintre cele mai rele care mi s-a intamplat sau mai bine zis ni s-a intamplat. Vraja contopirii.
Imi pun mana la gura ingrozita. Shayera ce ne facem acum? Acum nu ma va mai recunoaste nimeni si sigur nu voi avea aces nici macar in curtea castelului.
Singurul care ar putea desface astfel de vraji ar fi un profesor de magie neagra. Spun eu.
-Ah, dar ultimul profesor de magie neagra si-a dat demisia acum o luna si deocamdata nu avem astfel de profesor.
-Dar Dumbledore? intreb eu
-Este plecat in America. Vine abia miercuri.
Era ca si cum eu vorbeam cu mine insa-mi, puneam intrebari iar raspunsurile le auzeam in gand, prin vocea Shayerei.
-Deci vom ramane asa pana miercuri? intreb eu
-Nu se poate! trebuie sa gasim pe cineva care sa ne desparta la loc si acel cineva trebuie sa fie aici pe Aleea Nocturn.
-Ah mi-am amintit ceva. Stii ce e Duminica? intreb eu
-E luna plina. Vai nu, nu se poate asa ceva. Stii ce inseamna asta? (ma intreba Shayera)
-Da stiu. Orice vraja de natura a magiei negre daca efectul ei te prinde in noaptea cu luna plina ramane permanent. (raspund eu)
-Da, asa este. Trebuie sa gasim o modalitate de a desface vraja pana duminica la miezul noptii. primesc raspunsul de la Shayera.
-Deci, pe unde o luam acum? intreb eu asteptand raspunsul lui Sherry.

OOC: ce vraji malefice imi trec prin gand. Shayera, poti continua si tu, daca ai putina imaginatie.
OOC 2: Shayera sper ca nu te superi de aceasta vraja.
OOC 3: Poate continua cine doreste acest topic

Re: Cea mai periculoasa vraja - Charlotte Ambrosine - 20 May 2009

Anny se plimba alene printre magazinele din Aleea Diagon, foarte plictisita. Totul era atat de liber si de linistit .. perfect pentru o plimbare care sa ii placa. Picioarele au dus-o involuntar peste tot de la magazinele cu bufnite galagioase si maturi de ultimul racnet, pana la magazine pline cu dulciuri ce te-ar putea face sa ai fulgi in loc de par sau alte lucruri mai putin placute, cum era bomboana pentru acnee .. instantanee.

Era foarte putina lume, asa ca pana si pasarile in vazduh parca incercau sa mentina linistea, zburand fara nici un zgomot. Deodata, ochii lui Anny cazura asupra unui loc detestat : trecerea in Aleea Nocturn. Fetei nu-i placea deloc acel loc si dupa parerea ei, trebuia zidita trecerea. Insa, picioarele au dus-o din nou involuntar in capatul Aleii Nocturn. Si .. ce sa vada ? Isi duse mainile ingrozita la gura, incapabila sa faca alt gest. O Sharma-Shayera o privea nedumerita. Simtea cum inima sta sa ii explodeze, iar picioarele i se inmuiau. Acum, cel putin, nu mai era ingrozita. Stia de vraja, dar nu vazuse niciodata urmarile ...

"Fetelor .. ce ... s-a intamplat aici?" abia articula Anny.

I-a povestit totul, de-a-fir-a-par.

"Asa, am inteles totul, dar pe Shayera numai tu o poti auzi, nu ? O sa fie cam greu de rezolvat, dar am o idee ..."

Re: Cea mai periculoasa vraja - Roland Delaney - 24 May 2009

Roland se plimbase pe acoperisuri pana acolo. Nimerea aleea Diagon dupa acoperisurile negre si lipsa de ganduri pozitive din zona. In timp ce sarea de pe acoperis pe acoperis briza il cam deranja la par ca il strica, mai ales ca incercase sa si-l aseze azi dimineata.

Totul era obisnuit pe aleea Diagon.....totul inafara de gandul de a salva pe cineva, i se parea ca numele e Shayera, nu intelesese bine caci foarte repede cele doua voci se contopira in acelasi trup. Lucrul asta ii dadea dureri de cap si exact in momentul in care sarise ca sa aterizeze se izbise de zidul opus fetelor, erau 2 acum, doua corpuri dar trei constiinte, in fine zidul scapase cu doar jumate din el faramat si magazinul cu 70% din ce era inauntru distrus, un nou record al aterizarilor fortate, da vezi sa nu. Se ridica din praf, isi scutura haina, isi aranja parul si scoase o noua pereche de ochelari caci cea de inainte se facuse tandari in aterizarea sa "eleganta".

"Ce ma fac eu cu oamenii astia, nu se pot regenera nu se pot vindeca, nu pot face nimic singuri au mereu nevoie de magie."

Si cat gandea se foise putin isi scoase o tigara si o aprinse. Trase din ea de cateva ori si dupa ce o termina incepu sa vorbeasca.

" Cu ce bagheta crezi ca a fost facuta vraja contopirii, in primul rand si in al doilea de ce dracu ai venit singura aici Shayera....................................Scuze Roland Delaney, omul ce poate citi ce este in mintea omului, ce poate citi viitorul si poate anula aproape orice vraja. Acel aproape consta in Abracadabra. Nu am gasit nici un ritual care sa-i anuleze efectele.

Scoate laptopul si il deschide dupa ce isi face din cateva bucati de zid un piedestal. Cautand cateva minute, si aprinzand iar o tigara, gaseste ceva pentru vraja contopirii. Mai fumase 4 tigari intre timp, cel mai interesant lucru era felul in care le aprindea. Isi freca degetele intre ele si se creea o flacara pe varful degetului mare flacara la care isi aprindea tigara.

"O da si totusi zi-mi Anny ce idee aveai tu..... ceva presupun interesant nu???

Cu rostirea acestei ultime fraze facu din zidul distrus o banca si se aseza pe ea facandule semn si celor 2 fete care venira si se asezara langa el, in stanga lui ca sa nu se duca fumul spre ele.

Re: Cea mai periculoasa vraja - Sharma Sanara - 24 May 2009

Anny, nu doar eu. Oricine poate auzi. E ca s cum as orbi eu cu mine insumi pe 2 voci, cu voce tare. Cel putin asa ar crede cine nu stie. Si ascult si ideea ta. Iar vraja a fost fauta cu baghta lui Shayera. Spuse Sanara.
-Sper ca nu vom ramane asa pt tot restul vietii. Spuse Shayera.

Re: Cea mai periculoasa vraja - Shayera Holl - 24 May 2009

OCC:Sanara..."Bagheta lui Shayera"?...ehe...sujna mai bine "bagheta Shayerei",cum ai zis tu,mi se pare cam prea masculin..."lui"

BIC:
Shayera se incrunta,ceea ce o facu si pe Sanara-Shayera sa se incrunte.Macar saraca Shayera putea sa isi manifeste micile obiceiuri,cum ar fi incruntatul,sau sa isi prinda suvite subtiri de par intre dinti.Shayerei ii placeau cum suna parut prins intre dinti.
Shayera isi aduse aminte de mica intrebare a baiatului care tocmai venise,avea sa ii dea un raspuns lung.
"Eu am vanit pe Aleea Diagon,sa ma intalnesc cu fratele meu.Nu spun mai multe fiindca este o poveste lunga,adica faptul ca ma pot vedea din Paste in Craciun cu fratele meu,deci,nu conteaza asta.Fratele meu mi-a dat o bagheta si a zis sa am mare grija de ea.Am pus-oin buzunatul cel mare al robei,dar Federic a zis sa merg la caspel pe Aleea Nocturn,si sa pun bagheta undeva sa nu fie gasita deloc,chiar si eu sa uit de ea,sa uit unde am pus-o,dar sa uit dupa ce ajung la castel,a zis ca numai acolo poate fi in siguranta.Am venit pe Aleea Norcturn si Clahoth,batranul ala,a zis sa ii dau bagheta,pe care eu am zis ca nu o am si ca nu stiu nimic espre ea.Clahoth e dusmanul familiei mele de cand tata l-a dat afara din Ordinul Phoenix fiindca a aflat ca dadea informatii cui nu trebuie.Atunci a aparut Sanara."
Sanara-Shayera se uita nevinovata in jur si isi musca buza.
"Unde e bagheta??"intreba Shayera nervoasa si speriata in acelasi timp.
Stia ca bagheta primita de la fratele ei era ceva periculos si ceva ce trebuia ascuns.Fiindca Federic nu o chema pe ascuns si nu ii dadea nimic si ii zicea sa ascunda si sa uite unde ascunse acel lucru.Stai ca era ceva ce Federic vroia sa ascunda,si era o bagheta.Cine stia ce bagheta era sau de ce apartinea,cine stia a cui era.

Re: Cea mai periculoasa vraja - Roland Delaney - 26 May 2009

Roland era putinirita de faptul ca raspunsurile erau ciudat de interpretat. Ori alba ori neagra, asta era duelul care se ducea in mintea lui la inceputul fiecarei fraze.cel putin pana cand realiza ca le putea citi gandurile cu un maxim control asupra durerii de cap. Asa.deci avem doua fete contopite poate s-ar fi amuzat facand cea mai veche greseala posibila sa inverseze mintile, tentant, si sa faca pe prostul ca nu stie cum s-a intamplat asta. Ei da asta ar fi fost cu adevarat interesant. O sa o faca doar pentru a nu se plictisi si le va lasa asa 13 ore.

Se ridica si-si mai aprinse o tigara, apoi inca una si o a treia. Acuma fuma trei tigari simultan.Nebunie curata nu credeti??? In fine, ridica de jos doa pietre cateva cuie si o bucata mare de lemn.

Destul ca sa inceapa ritualul, dar nu stia daca sa-l greseasca sau nu..O va face asa s-ar parea.

Re: Cea mai periculoasa vraja - Sharma Sanara - 01 Jun 2009

Sanara-Shayera se uita la baiat si nici una din cele doua fete parea ca nu proicepe ce vrea sa faca baiatul. Insa dupa ce asistasera la ritual au aflat si ce era cu el.
-Ce se intampla? Imi vin in minte amintiri care nu-s ale mele. intreba Sanara.
-Nu te ingrijora. Sunt ale mele. Si mie ii vin amintirile tale numai ale mele nu. Spuse Shayera.
-Asta ne mai lipsea. pe ce ca suntem contopite avm si mintile schimbate. Spuse Shayra cu vocea Sanarei.
-Poate ca ar trebui sa ne obisnuim asa. Spuse Sanara insa vocea fu a Shayerei.
-Stii ce inseamna chestia asta? o intreba Shayera pe Sanara.
-Din cate stiu vraja e reversibila pana in momentul cand cele 2 persoane afectate devin una singura. Asta e unsemn ca termenul de reversibilitate se apropie de sfarsit si noi inca nu ne-am dat seama cum sa inversam vraja. Spuse Sanara. Cele 2 fete se ingriorara si asta facu ca pe fata lui Sanara-Shayera sa se citeasca ingrijorarea.

Re: Cea mai periculoasa vraja - Roland Delaney - 01 Jun 2009

Roland era putin derutat, gasise tot ce-i trebuia dar nu stia de unde sa ia qvick-silber, era tot ce-i mai trebuia, sange pur de nerphel. Nu ii placea sa invoce demoni doar ca sa-i ucida., dar stia unul pe care vroia sa-l omoare. Deschise portalul, chemase creatura, ii luase capul de pe umeri cu o lovitura sigura de sabie, bine plasata.

Scoase o fiola luase sangele si incepu incantatia, era lunga plictisiotare si intr-o limba pe care nici dracu nu reusea sa o desluseasca. Hotarat sa le inverseze mintile, modifica incantatia in ultimele fraze astfel cele 2 fete vor fi inversate, adica mintea uneia va fi in corpul celeilalte.

"Ce ziceti acuma???? Mai bine separate. In fine data viitoare nu mai tineti baghetele la vedere ci ascunse pe maneca, e mai bine asa."

Isi scoase o tigara, o fumase asteptand ca cele doua fete sa realizeze ce se intamplase, mai exact de ce se intamplase acest lucru.

Re: Cea mai periculoasa vraja - Sharma Sanara - 12 Jun 2009

Cele 2 fete se trezira din nou separate dar cu mintile inversate.
Ce se intampla? intreba Shayera.
-O fi gresit incantatia, vrajitorul asta de mana a 2-a. Macar acum ne putem intoarce la castel. Spuse Sanara. Sanara fiind in corpul lui Shayera nu se simtea prea bine. Nu era multumita de faptul ca nu mai putea zbura si nu mai avea puterile asa mari ca inainte ci doar puterile de vrajitoare ale lui Shayera.
-Cum te simti acum in corpul meu? o intreba Sanara pe Shayera.

Re: Cea mai periculoasa vraja - Roland Delaney - 12 Jun 2009

Roland fu foarte ofensat, chiar furios, "vrajitor de mana a doua, ei acuma chiar o va pedepsi ca il luase in deradere. Cea mai mare greseala este sa razi de un Ashcroft. Roland era deja de mai inainte nervos........Dar de ce sa o raneasca nu ar fi suferit ea ci cealalta fata cand le-ar fi inversat.

Chiar nu stii sa gusti o gluma....................In fine......................Alzeth! Metsun! Inzercia!..........................Asta ar trebui sa fie indeajuns

Cate o sfera alba de lumina se ridica din fiacare fata, dupa are corpurile cazura late, fara o constiinta era de asteptat. Sferele au schimbat locurile si fetele si-au revenit...........Chiar ii parea rau ca ele nu au ras............Lui i se paruse amuzant sa le inverseze locurile.