![]() |
When the sun goes down... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Londra (https://www.darkmark.ro/f-londra) +--- Forum: Pestera lui Godric (https://www.darkmark.ro/f-pestera-lui-godric) +--- Thread: When the sun goes down... (/t-when-the-sun-goes-down) |
When the sun goes down... - Black Rose - 22 Feb 2009 Era o dupamiaza destul de racoroasa de inceput de primavara. Zapada inca se mai intrevedea pe alocuri, asteptand sa se topeasca in zilele urmatoare. Ultimele raze ale soarelui luminau cartierul vrajitoresc, ciudat de pustiu in dupamiaza acelei sambete. Adia un vant placut, ducand miresmele ierbii proaspete si a celor cativa copaci inmuguriti. Rose se plimba alene pe aleea principala a cartierului, tragandu-si cat mai bine pelerina neagra pe ea si gluga pe crested. Respira repede, dar calm si sigur. Adora sa se plimbe asa, fara vre-un scop sau destinatie. Toate sentimentele o paraseau si putea sa vada mai departe de ... tot. I se parea ca lumea nu mai era asa mare, ca distantele erau variabile si ca legaturile deveneau in totalitate telepatice. Mai ales seara. Crepusculul era momentul ei preferat al zilei. Ziua si noaptea se intalnesc intr-o linie purpurie deasupra conacelor, formand o conexiune universala. Rose isi taraia pasii unul dupa altul. Dupa un timp observa ca iesise de pe aleea principala si ajunsese pe o straduta ingusta si salbaticita care inconjura dealul. De cateva minute nu se mai simtise in largul ei. Se simtea urmarita. Si asa si era. Cineva ii prinse maneca pelerinei. OOC: cine vrea... Re: When the sun goes down... - Stacia Sabre - 22 Feb 2009 Rose se opri brusc, ceea ce o facu pe Staf sa tresara. Se intoarse catre ea fulgerand-o din priviri. Asta o sperie. -Scuze, zicea Staf dand drumul manecii pelerinei pe care o tinea strans in mana, Dumbledore m-a rugat sa iti dau asta. Staf scoase din buzunar o cheie. Era ruginita, semn ca era destul de veche. Observa privirea intrebatoare a fetei din fata ei. -Nu stiu pentru ce, mi-a spus doar ca s-ar putea sa ai nevoie de ea, incerca sa continue punandu-i fetei cheia in mana. Dumbledore in mintea lui Staf era o persoana misterioasa. Stia de dinainte ce avea sa se intample de fiecare data. Insa cheia i se parea destul de absurda pentru el. Se astepta sa deschida un cufar fermecat? Nici pe departe. Re: When the sun goes down... - Alex Evans - 22 Feb 2009 Alex alerga cantand pe afara. Fara sa isi dea seama ajunsese in pestera lui Godric Cercetas. El, el care era un viperin in adevaratul sens al cuvantului,. Observa pe doua fete stand de borba. Una dintre ele era Staf, tipa pe care o adora, si era chiar buna.... Se duse spre ele si incepu sa cante: "Asta este un sos..nu vrei o noua sansa Acesta este finalul ,este adevarat Ti-am dat totul si acum inima se imarte in doua Si nu pot gasi cealalta parte E ca si cum ai merge pe cioburi de sticla Crede-ma ca ai sangera Nu voi raspunde la telefon Asa ca aici este unde se termina povestea O discutie in IM Si asta este..cu un mesaj iartator ptr discutia rea" Se uita la ele, apoi o saruta pe Staf. -Buna, ce faceti? le intreba razand. Re: When the sun goes down... - Black Rose - 22 Feb 2009 Rose se uita la tipul nou venit ca la felul 20...0. Parea serios cazut de pe Luna, cel putin dupa ea. Stranse cheia in palma, instinctiv. O salutase incet pe Staf, dar ramase impietrita la ciudatul entuziasm al baiatului. O, nu... Alex incerca sa-i vada fata de sub gluga, aplecand-se usor, sperand sa surprinda ceva cu privirea. Ura, ura intr-adevar, ura mai mult decat orice altceva din viata asta idioata sa faca cineva asa. Lumea nu poate sa priceapa ca nu-ul este NU? Chiar trebuie sa insiste in acest mod atat de enervant, sacaitor si innebunitor? Se intoarse brusc cu spatele la Alex, zicandu-i clar, cu o voce care ei insasi i se parea sictirita un "Dispari". Facu cativa pasi inainte, sperand sa scape de noii veniti, dar nu avu sansa. Curand, cei doi o ajunsesera din urma. Isi inclesta mana pe bagheta, dar renunta. Nu merita. Poate o companie nu ar fi atat de rea pana la urma. Spera din tot sufletul asta. Re: When the sun goes down... - Stacia Sabre - 22 Feb 2009 -Si mai e ceva. Dumbledore m-a rugat sa vin cu tine. Desigur, daca consideri compania mea in plus imi poti spune asta si o sa plec. Ii spusese lucrurile alea pe un ton destul de rece. Se putea comporta totusi putin mai frumos. O vazu pe Rose aplecand capul [ cu toate ca nu ii distingea trasaturile fetei ] apoi o intreba: -Deci, spre ce ne indreaptam? punand accentul pe "ne" . Nu ii prea placea atitudinea distanta a fetei, insa pana la urma fiecare avea caracterul lui. Re: When the sun goes down... - Black Rose - 03 Mar 2009 Rose ridica din umeri. Mintea o ruga sa fie mai toleranta sau macar sa se prefaca ca este cat de cat prietenoasa, dar era atat de greu sa o asculti... -Eu ma plimbam fara o tinta anume, imi pare rau. Asta inseamna ca nu stiu ce as putea deschide cu cheia asta sau macar daca trebuie sa ajung la ceva definit. Si in plus nu cred ca cararuia asta chiar ar putea duce la un cufar cu aur, la vreun castel din zahar ars sau palatul Cenusaresei. Sincer, chiar nu cred asta. Inceta sa vorbeasca pentru cateva clipe, dupa care isi aminti ca inca nu stia cum ii cheama pe insotitori. -Eu sunt Rose... apropo. |