![]() |
Piratii din Caraibe! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Piratii din Caraibe! (/t-piratii-din-caraibe) |
Piratii din Caraibe! - Shayera Holl - 04 Mar 2009 Salut,am o intrebare,sau mai multe,si vreau sa va aflu parerea. Stiti ca sunt doua filme cu numele de "Piratii din Caraibe" Adica,prima [o pun pe cea mai veche],cel german-italian. Unde...eh....pun descrierea [de pe net,imi e lene sa formulez] ![]() Cel mai crunt pirat din Caraibe se luptã cu cel mai viclean amiral. Doi duºmani, doi fraþi. Niciun vas nu e în siguranþã, niciun port din Caraibe nu este sigur. Suntem în secolul al 17-lea, când navele se scufundã ºi vasele comerciale sunt distruse. Nimic nu este la întâmplare, cãci Devil's Tail ºi Calamity, tânãrul lui partener, jefuiesc tot ce miºcã pe mare. Dar în clipa când Calamity îºi încruciºeazã spada cu Alexandre du Bois, tânãrul amiral al flotei din Caraibe, cei doi bãrbaþi descoperã cã sunt fraþi. Din cauza unei neînþelegeri, cu mulþi ani în urmã, dragostea dintre ei se transformase în urã, dar legãturile de sânge dintre cei doi bãrbaþi nu pot fi distruse, din contrã devin ºi mai uniþi ca înainte. Ei trebuie sã facã faþã unui moment de cumpãnã: sã lupte fiecare pe cont propriu, sau sã-ºi uneascã forþele ºi sã lupte împotriva duºmanului lor comun ? Un personaj misterios ce se ascunde în spatele unei mãºti de fier ºi care complota sã-i elimine pe amândoi. monteur: Mauro Bonanni, Gisela Haller producãtor: Lamberto Bava, Andrea Piazzesi operator: Gianlorenzo Battaglia compozitor: Paolo Buonvino scenarist: Fabrizio Bettelli actor: Mario Adorf, Anna Falchi, Jennifer Nitsch, Nicholas Rogers, Paolo Seganti, Padma Lakshmi, Remo Girone regizor: Lamberto Bava A doua: ![]() Pentru Cãpitanul Jack Sparrow (Johnny Deep), un tip dur dar încã fermecãtor, apele învolburate ale Mãrii Caraibelor sunt pure ºi limpezi ca apa de izvor pânã când duºmanul sãu de moarte, nemernicul cãpitan Barbossa (Geoffrey Rush), reuºeºte sã-i fure corabia, "Black Pearl" ºi încã sã mai ºi atace orãºelul Port Royal. De parcã n-ar fi de ajuns, ticãlosul pirat o rãpeºte pe fiica guvernatorului, Elizabeth (Keira Knightley). Prietenul ºi iubitul fetei, Will Turner (Orlando Bloom, minunatul elf din "Stãpânul inelelor") îºi uneºte forþele cu Jack ºi pleacã pe urmele fetei. Începe o cursã pe viaþã ºi pe moarte cu Barbossa. În urma celor doi temerari, vine înfrigurat ambiþiosul Comandant Norrington (Jack Davenport), pentru cã el este cel cãruia guvernatorul îi fãgãduise mâna fiicei sale. Fãrã ca Will sã bãnuiascã mãcar, existã încã un pericol aproape de neînvins. Asupra lui Barbossa ºi a piraþilor sãi apasã un blestem, cel al unei comori blestemate, care face ca echipajul "Perlei Negre" sã bântuie veºnic apele mãrilor, fãrã odihnã, sub forma unor schelete. Atunci când pe apã se reflectã primele raze ale lunii, piraþii se transformã, iar corabia este condamnatã sã înfrunte vijelii ºi furtuni devastatoare. Blestemul poate fi dezlegat numai dacã este returnatã comoara ºi rãul îndreptat. efecte vizuale: John Knoll, Charles Gibson, Terry D. Frazee, Hal T. Hickel sunet: Christopher Boyes, Lee Orloff, David E. Campbell, David Parker, George Watters monteur: Stephen E. Rivkin, Arthur Schmidt, Craig Wood director de imagine: Brian Morris producãtor: Jerry Bruckheimer muzica: Klaus Badelt costume: John Bright, Liz Dann, Penny Rose scenograf: Larry Dias operator: Dariusz Wolski scenarist: Ted Elliott, Terry Rossio actor: Johnny Depp, Keira Knightley, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Jack Davenport, Jonathan Pryce, Lee Arenberg, Trevor Goddard, Angus Barnett, Mackenzie Crook, Giles New, Kevin McNally, Zoe Saldana regizor: Gore Verbinski Normal,asa care am zis-o,cica a doua,are 3 filme. In schimb,prima,cea cu Malasorte [iubesc filmul asta] are si el 3 filme,dar faza e ca sunt numai parti,adica e pe 3 parti. Recunosc ca prima data am vazut Piratii din Caraibe,cu Malasorte[adica asa il chema pe acel pirat,adica,fratele amiralului [Cunoscatorii stiu]. Deci,sunt mai atasata de asta ![]() Deci,intrebarea mea e:Care va place mai mult? Ca la mine e o mare idila,nu reusesc sa vad care e mai tare. Dapz dapz,cel cu Jack,Capitanul Jack,adica filmul mai nou,are actori mai buni,machiajul mai bun.Dar imi place foarte mult si cel mai vechi. Deci: CARE DINTRE ELE VA PLACE MAI MULT? Re: Piratii din Caraibe! - Hercule Stone - 11 Mar 2009 Asta mai nou este o capodopera,idei geniale,grafica excelenta,iar Johnny Depp face toti banii. Re: Piratii din Caraibe! - Helena Daphne Rose - 19 May 2010 In mod clar a doua. Cum a zis cineva mai sus , Johnny Deep face tot filmul sau banii. Ca sa numai zic de Orlando Bloom si Keira. Re: Piratii din Caraibe! - Anaella L. Hathway - 19 May 2010 A doua I love Orlando( cum arata) si johnny deep Keria is my favourite Re: Piratii din Caraibe! - Shayera Holl - 19 May 2010 Stiu...si io's ador pe Jacky Dar inca mai am obsesia aia pentru cel vechi Defapt de el m-am atasat cel mai mult...si chiar imi plaaaace,defapt il ador.Pe astalalt il iubesc Re: Piratii din Caraibe! - Bella Emily Rose - 19 May 2010 Il iubesc pe Johnny Deep Cred ca al doilea Desi amandoua sunt destul de interesante RE: Piratii din Caraibe! - Bell Evans - 06 Jul 2011 Am vazut si eu trei din filme zilele astea; ca niciodata n'am avut rabdarea sa le vad pe toate, de la cap la coada - eh, eram mai mica si mereu nimeream pe la jumatate la tv. Dar nu degeaba sunt numite capodopere ale lumii Disney ![]() Mi'au placut la nebunie, iar Johnny si Orlando sunt geniali. Capitanul Jack Sparrow ![]() Si daca ar fi sa aleg ![]() Anyway; le ador ![]() ![]() ![]() |