Darkmark RPG Forum
nimiic - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: nimiic (/t-nimiic)

Pages: 1 2

nimiic - Ginny Malfoy - 17 Mar 2009

nimic:-j

Re: nimiic - Ada McNair - 17 Mar 2009

ah. si eu cand am luat primul meu 8 in a5a faceam ca trenul eu eram obisnuita numa cu 9 si 10
hmm...asa sunt unii profesori.. cum am venit seu.. adica.. aasa am patit si la franceza si la geografie ca am luat 8.. si nu m-au mai ascultat ca sa-mi mareasca nota.. ;-?

Dar stii sigur ca ai luat 8? ca nu am inteles prea bine
daca.. chiar ai luat 8... ;-? hmm spune-i mai tarziu sau nu -i spune pana o sa afle..
eu asa fac dcaca iau 9... mi-e nu stiu cum sa le zic... si astept pana afla ei..
dar la 8... ii zic doar mamei deioarece tata m-ar arunca de l abalcon..
spune-i surorii tale.. si na macar o sa ai o scuza ca ai zis cuiva

Re: nimiic - Fred Southwind - 17 Mar 2009

he heeee...eu cand am luat un 4 ziceam ca plec de acasa...eram obisnuit sa iau numai 10...9 mi se parea nota mica....acum daca iau 8 st fericit...am luat si 7 si 4 pana acum...dar ii spun lu mama...ca e mai rau sa afle de la altii...si daca nici acum in clasa a 8-a nu ii zic sa stie ce note am ca e pt liceu....

oricum...te sfatuiesc sa ii spui...ca e mai bine sa stie...chiar daca la inceput o sa te certe sau chestii destea(asa imi face si mie) eu anu asta am luat un 4 la istorie dar apoi am luat 3 de 10 si mi-a iesit 9...la geografie 8 dar mi-a iesit 10...si la engleza am avut 2 de 7...bineinteles cea mai mica medie...dar in fine...i-am zis lu mama...si tot asa...nu mai ai ce cauta la calculator decat sambata si duminica...dar...ii trece repede

Re: nimiic - Black Rose - 17 Mar 2009

8 este nota mica? Finna)) Omfg, inca nu ai luat un 3 sa vezi cat de bestial te simti ...

Stai mai chill, 8 e nota buna, poti sa-ti salvezi media... Si daca esti 100% sigura ca poti sa ai pe langa 8-ul asta alti 3 de 10, astfel incat sa-ti iasa media 10, nu e nevoie sa-i zici mamei tale. Dar daca ai dubii, mai bine zi-i cat mai curand... Si incearca sa dai cat mai mult vina pe profesor! Nu tu esti cea vinovata ca nu ai stiut la nushce intrebare, profesorul este boul pentru ca a intrebat si ti-a pus nota, nu-i asa? Vezi ca stiu ?

Mult succes

Re: nimiic - Chloe Wai - 17 Mar 2009

8 e o nota buna !!daca ai primi 8 sau 6 in teza te-ai arunca de la etaj?nu cred ca mama ta ar fi asa de suparata adica si ea a luat un 8 sau poate si mai mica,nu?
nimeni nu e perfect deci....eu ia-s spune mamei si as incerca sa mai iau 3 de 10 daca vreau media 10Tounge.

Re: nimiic - Shayera Holl - 17 Mar 2009

Wah....numai io mi-am scris scrisoare catre parinti fiindca am dat un test si nu am stiut aproape nimic,intr-a V-a.
Ete nah,impreuna cu cateva colege.
Am dat test neanuntat la Romana Thinking? ce era sa fac?
Si am luat 8.Si nu vroiam sa ii zic mamei,faza era ca toate colegele intrebau "I-ai zis la maicata de nota?"
io tot le ziceam ca le-am zis,si sa stiti ca am uitat pana si io,eram cu gandul ca am zis.Si a venit sedinta cu parintii...si 8 la romana,fara sa le zic...ioi de capu' meu

Chloe...vroiam sa ma arunc de la etaj cand am luat 4.50 in teza unica.Numai io stiu cat plangeam noaptea,si cat radea colega mea de amarul meu.Dei mai bine taci daca nu sti ce inseamna asta.

Nu ma plang pentru un 8 sau chiar 7.Dar faza e ca unii profesori sunt prea severi,mult prea severi.La profa de mate tre sa sti de 8 ca sa iti dea 5...nah...

Nu ii zice mamei tale.Adica,poti sa iei 3 de 10 si ai media 10.Daca ai profa buna Thinking?
Sau daca te doare inimioara,descarca-te,dar ete asa,surorii tale.Cum ziceau si cei ce au postat inaintea ta,8 nu e nota rea.
Hai succes in continuare [mama masi,am luat azi doi de 9]si vorbeam de tine sa nu iti bati capul pentru note,io sunt si mai si [Da' am stiut in testu' ala...si in alalalt ]

Re: nimiic - Kim Ryan - 17 Mar 2009

Opt?? Eu daca iau 8 sunt cea mai fericita de pe planeta! Parerea mea, e mai bine sa ii spui mamei de acel 8. Poti sa ii spui ca te-a ascultat exact din ce nu ai stiut prea bine si ai dat totul ca sa iei o nota buna.
Mie mi s-a intamplat sa iau un 5 la istorie, dar a fost exact cu o zi inainte de teza la mate. M-a ascultat si i-am spus ca nu am invatat, pt ca am avut de invatat la mate, dar tampitu' ala mi-a pus 5. Pana la urma i-am spus mamei ca sa nu se supere pe mine, dar am luat 5 pt ca m-a ascultat fix pe mine, fix cu o zi inainte de teza. S-a suparat putin, dar m-a inteles. Asa ca va trebui sa inteleaga si mama ta daca ii spui ca te-a ascultat fix din ce nu stiai foarte bine, dar iti vei repara gresala cu 3 de 10, ca sa iti iasa media 10.
Succes!

Re: nimiic - Sharma Sanara - 17 Mar 2009

Mama mea nu spunea nimic decat daca luam sub 5. In concluzie ii spuneam toate notele,dar pecele sub 5 le afla ea la sedinta

Re: nimiic - Ginny Malfoy - 18 Mar 2009

da mna..8 in teza cum naiba se mai repara?Sad chiar voiam sa imi iasa media...

Re: nimiic - Hercule Stone - 21 Mar 2009

MA!!! Cum sa disperi la nota 8????Aia se corecteaza fara sa simti!Eu am incheiat semestru trecut cu 9 la Engleza si am avut un 2 si un 4
Am note mici,dar nu si medii mici.Oricum notele astea le-am facut fiindca i-am zis la profa sa se bage undeva....shi mnoah