![]() |
Lizbeth Marafol - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Lizbeth Marafol (/t-lizbeth-marafol) Pages:
1
2
|
Lizbeth Marafol - Lizbeth Marafol - 18 Mar 2009 Lizbeth Marafol
Liz,Beth sau Lizbeth este o fetita,de fapt o femeie in devenire.Provine dintr-o familie de vrajitori nu prea cunoscuta,cu un trecut aparent neimportant,dar priceperea in ale magiei denota o fire extrem de inteligenta,crescuta intr-un cerc primejdios ce a fortat-o sa deprinda artele vrajilor de mica.E slaba,satena,cu buzele pline si obrajii mereu rosii.Ii place sa zambeasca,sa radieze mereu,si poate mentalitatea putin agresiva ar fi situat-o din start la Viperini,dar gesturile si vorbele ei dulci o incadreaza in modelul aflat in polul opus.Poate si inteligenta si spriritul de competitie au canalizat-o usor spre Astropufi. Putin cate putin,cresterea ei a insemnat sacrificiu pentru parinti.De mica a fost atrasa de minunatiilor si usurinta vietii celor priceputi in manuirea cu tact a unei baghete magice.Zborul pe matura,amuzanta gluma cu broscuta,schimbarea in ceva supranatural a unei simple ustensile casnice si asa mai departe au fascinat-o.Poznele,specifice anilor copilariei au devenit o adevarata placere pentru ea si un adevarat stres pentru parinti.Fericirea a survenit in urma descoperirii propriului Patronus,vraja pe care a invatat-o inaintea tuturor,iar lebada gratioasa ce a iesit din varful baghetei sale s-a unduit spectaculos si i-a intiparit un zambet mare pe chip.In ziua in care s-a trezit in fata castelului Hogwarts,pe acel taram nelinistit,afundat in umbra multor ani de razboi si neintelegeri,Liz s-a desprins cu totul de lumea in care a trait,de obiceiurile ei de Incuiat,pe care vrand-nevrand si le-a insusit.A fost un fel de dragoste la prima vedere.O dragoste diferita de cea fireasca ,neobisnuita,dar iubirea adolescentina avea sa apara mult mai tarziu,caci frumusetea ei si aspectul impecabil pe care il arata lumii era cu greu insesizabil.Si astfel ne apropiem de sfarsitul acestei mici povestiri,caci cerneala s-a consumat si nici pergament nu mai avem.And so the story begins.. Re: Lizbeth Marafol - Shayera Holl - 18 Mar 2009 Deci...sa iti povestesc ceva: Cand m-am uitat azi dimineata sa vad ce membrii noi avem,te-am vazut pe tine. Ti-am citit numele si a zis "Ce nume tare are tipa asta,oare cand se descrie?" Cand am venit de la scoala si am vazut ca tu nu te-ai descris am ramas dezamagita. Dar acum ma bucur Ma buur fiindca te-ai descris.Ai un nume bestial,imi place la nebunie! Welcome pe forum,sper ca iti place aici,si sa iti faci multi multi prieteni. Sa citesti regulile si sa le respecti! Si haide si la rpg ! Re: Lizbeth Marafol - Lizbeth Marafol - 18 Mar 2009 Woaw,multumesc tare tare mult.Mi-a luat mult pana sa ma decid daca sa ma descriu sau nu pentru ca nu sunt obisnuita cu scrisul la persoana a treia.Sper sa-mi fac prieteni si sa colaboraz la role-playing pe aici pe colo.Momentan fac cumparaturi. ![]() Re: Lizbeth Marafol - Ginny Malfoy - 18 Mar 2009 Bun venit Lizbeth >< Cul nume ![]() Have phun here ![]() ![]() Ce muzica asculti? Aa.. vezi ca ![]() ![]() Re: Lizbeth Marafol - Lizbeth Marafol - 18 Mar 2009 ohhh,am vazut 30,000 de galeoni am comandat atat de multe,pffff,va trebui sa-mi editez postarile curand.Multumesc mult! in general ascult rock si dnb si putin reggae tu? Re: Lizbeth Marafol - Ginny Malfoy - 19 Mar 2009 Si eu rock.. folk si death metal ![]() Aaa.. ce sport practici? ![]() ce zodie esti? care e materia ta preferata? cat porti la pantof?=]] =]]]] stiu, stiu, dar nu ma pot abtine=)) ignora ultima intrebare ![]() Mai vorbim la RPG > ![]() Re: Lizbeth Marafol - Lizbeth Marafol - 19 Mar 2009 o mica intrebare.Am comendat cateva chestii de care am nevoie gen pelerine,ceaun,pana,set de manule chestii de genu.Trebuie sa le primesc si apoi am voie sa particip la role-play sau pot si de acum? ce varsta ai? nu practic nici un sport ca nu am nevoie sunt scorpion,materie preferata nu cred ca am,poate engleza la pantof,38 =) Re: Lizbeth Marafol - Shayera Holl - 19 Mar 2009 Liz....pana si acum poti posta la rpg....deci posteaza odata a....intrebari de la mine: Iti place berea blonda? Ai prieten? Iti place ciocolata? Iti place sa porti fes/caciula? Ai parul lung? Ce ochi ai? Re: Lizbeth Marafol - Lizbeth Marafol - 19 Mar 2009 imi place berea blonda,bruna cum o fi. nu am prieten,nu momentan. cui nu place ciocolata. nu-mi place. am paru pan la umeri. am ochii caprui. voi chiar aveti 12 13 ani cat zice acolo la varsta sau ala e personaju? ma duc la culcare,dar intru maine dupa amiaza see ya.sa-mi raspundeti la intrebari. Re: Lizbeth Marafol - Chloe Wai - 19 Mar 2009 hey welcomee :>si distreazate vad ca toata lumea iti pune intrebari asa ca vreau si eu decii din ce oras esti? iti place twilight? ce culoare ai la par?? ce gen de filme iti plac |