Darkmark RPG Forum
Copiat - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Copiat (/t-copiat)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Copiat - Ginny Malfoy - 28 Mar 2009

Parca mai era un toapec de genul, dar acum nu l'am gasitFinna

Deci. Pana acum era anti copiatHappywide dar acum.. la testul de la istorie.. imi trebuia doar o nenorocita de cauza pentru sfarsitul antichitatii=]] aveam caietul deschis prin banca.. oo doamne.. imi amintesc ca a venit profa spre mine=]] m'am impins in banca sa acopar ce puteam pe'acolo sa nu se vadaFinna mai era si colega mea de banca disperata ..
Si la lucrarea de la muzica s'a copiat mult . Ma rog, si eu imi pregatisem niste fituici [ le bagasem in buzunarele blugilor ] , dar nu am apucat sa vad nimic . Bine ca stiam macar subiectul cu pricinaFinna imi amintesc ca Mara s'a dus la baie sa se uite pe hartia pe care a copiat niste chestii ... si lui Arlette ii cazuse fituica pe jos. Pusese repede colega ei de banca piciorul sa nu vada profa , si cand avea nevoie Arle de ceva, ii dadea una in coaste=)
Nu mai stiu cine a mimat ca a cazut cu scaunul pe spate, o diversiune pentru ca un coleg aflat in partea cealalta a clasei sa apuce sa se uite pe caiet. Apoi, Schema aruncarii la cos. Unul s'a dus sa arunce o hartie la cosul de gunoi, si din 2 hartii pe care le ducea, a aruncat doar una, iar pe a doua i'a dat'o altcuiva in drum spre banca.

Bun=]] macar profa nu s'a prins.. era enervata ca cica de ce radeam noi ca prostii. La un moment dat s'a trimis si un avion de hartie prin clasa , cand nu se uita profa .

Voi ati copiat vreodata?Finna

Re: Copiat - Black Rose - 28 Mar 2009

Bineinteles ca da . Evident ca nu am niciun pic de experienta intr-ale copiatului... o fac numai cand e nevoie [tehnologie, muzica, istoria artei, georgafie, uneori chimie, franceza daca am ce, etc]. In general improvizez, si culmea, semestrul acesta, chiar daca nu am invatat nimic, NIMIC, [fiin dun pic ocupata cu altcineva Whistle 8->] am numai 10 . Nu-mi prea vine nici mie sa cred, dar la toate testele din saptamanile acestea [vreo 7-8] am luat numai 10 fara sa copii si fara sa invat [ptiu ptiu nu fi deochi ]. Am sa va povestesc si eu niste faze de la copiat.

Eu in general, cand am necesara nevoie, imi scriu pe coperta manualului ceea ce trebuie sa stiu sau mi-e mai greu sa tin minte. Dar...

Odata, eram printr-a 6a parca, dadeam test la tehnologie. Eu copiam de la colega, colega copia de la cel din spate, cel din spate copia din caiet. In fata catedrei era un tip, B. care avea cartea deschisa pe genunchi. Mentionez ca aveam o fraiera de profa de te apuca mila cand o auzeai vorbind. Si, daca imi aduc eu bine aminte, acestui baiat, B., ii cazuse cartea din brate de vreo 4 ori la rand . Si profa nu si-a dat seama. Randeam toti ca fraierii si ea se uita prin catalog. Inca ma bufneste rasul cand ma gandesc .

Re: Copiat - Ada McNair - 28 Mar 2009

ce intrebare este asta? =)))
logic ca da. numai ca la noi nu suntem asa de uniti
la noi daca vede unu ca copie cineva.. ne da repede pe gat

in afara de romana , mate , biologie si muzica[deoarece am facut 6 ani de muzica...profesionista.. adica... stiti voi.. doar am fost la Arte] am copiat aproape
hmm.. eu fac in felul asta.. imi scriu cu creionul pe banca... in timp ce profa nu se uita , pun hartia cu testul peste ce am scris eu cu creionul , dupa care iau hartia cand nu se uita.. si vad foarte bine . si nu se prinde nimeni . nici macar profa de istorie care este cu ochii in 4!!!! deci observa femeia aia orice miscare... pe toti i-a prins care au copiat , numa pe mine nu sa stii ca e o solutie foarte buna dupa care , stergi ! si faci loc pentru alt test

ma rog.. pe banca imi trec doar frazele care nu le pot retine

Re: Copiat - Anna McNair - 28 Mar 2009

poate suna ciudat dar eu nu copii
Adica la nimic..acum incerc sa-mi amintesc
la ce am copiat..hmmm..voiam odata la istorie dar
colega mea de banca mi-a luat caietul si a copiat ea:| ma rog
a fost si o faza naspa atunci.Dar in rest nu copii la nimic.Mai este
si faza cu castie de la telefon.La Handsfree ma refer.Adica iti bagi castile
pe sub bluza si iti pui una si acoperi bine sa nu se vada nimic.Tu suni pe
careva care sta afara cu cartile si-ti zice.Dar sunt o gramada de fisuri la
metoda asta.De exemplu,cel care-ti spune in casca nu poate sa spuna toata materia..adica poate dar poate omite niste chestii..si de exemplu la un test
la bio ai nevoie de niste raspunsuri la intrebari.Pana astepti tu sa iti citeasca ala lectia adormi acolo.Si e si imprevizibila metoda asta..adica e destul de greu
sa o aplici..iti trebuie ani de meserie e o provocare pentru cei mai mari
care stiu treaba in ale copierii.

Re: Copiat - Ada McNair - 28 Mar 2009

ma rog.. adica.. si eu deobicei invat ca am numa medii de 10
adica.. anu; trecut mi-a iesit 9.90 media generala... si nu prea am copiat..

in a6a am copiat adica... am copiat la engleza , istorie .... si franceza.. la astea care nu am nici o treaba
in rest.. deobicei imi plac orele.. ;_? si la restul nu e nevoie de copiat
aaa.. si la tehnologie as copia.. da... nu ne da test niciodata

Re: Copiat - Kim Ryan - 29 Mar 2009

Nu-mi amintesc sa fi dat 3 teste fara sa copiez la macar unul dintre ele. Am incercat la fizica sa copy, dar profa se plimba prin clasa si nici macar nu puteam tine caietu-n banca. In schimb, la romana copiez cat incape. Profa de romana sta tot timpu la catedra si se uita prin clasa. Chiar ma mir ca nu ne vede copiind.

Waaai! In clasa a 5-a, faceam istorie cu actualul director. Ne-a dat un test, iar la o intrebare de vreo 5 puncte, raspunsul era pe o fisa care ne-a dat-o in clasa. TOT am copiat. Si nu s-a prins. Stateam linistita cu fisa in banca, ca si cum ne-ar fi dat sa copiem de pe fisa pe o foaie.

Acum nu mai pot sa copiez la istorie. Avem un prof care vede bine tot. Totusi am reusit sa copiez la vreo 2 intrebari la ultimul test. :-> Chiar si la mate fac cateva calcule pe telefon, chiar daca se nimereste sa stau in prima banca. Intr-o ora de fizica am folosit o metoda speciala de copiat. Eu si o colega ne-am activat Bluetoothul la telefoane, iar daca nu stiam o chestie, scriam in note ce nu stiam si ii trimiteam prin bluetooth, iar ea imi trimitea inapoi raspunsul. Merge daca sunt telefoane de aceeasi firma.

Re: Copiat - Briana Brighton - 29 Mar 2009

Eu nu am copiat niciodata chiar daca se intampla sa nu imi amintesc niste chestii(mai ales la civica),improvizez si chiar merge.
Ma mai enervez uneori cand vad ca cea mai proa..., ma rog... slaba la invatatura ia 10 cand nici macar nu a deschis caietul acasa sau cand unii copiaza, iar daca ii intrebi daca au copiat spun: "Cine? Eu? Eu am stat 6 ore sa invat acasa..."

Oricum eu nu pot sa inteleg cum unii isi pierd atat de mult timp facandu-si copiute cu toate lectiile sau scriindu-le pe telefon cand in acelasi timp ar fi putut sa invete lectia.

De fapt... daca ma gandesc bine, am copiat o data la un test neanuntat de la muzica, intr-a 7-a.S-a suparat profa pentru ca a aruncat un coleg cu servetele in ea si ne-a dat test.Eu de obicei invat, insa nu si la muzica si cum nu prea am cunostintea in domeniu, nu stiam aproape nimic.Ne-a luat profa toate caietele ca sa nu avem de unde sa copiem, insa colegul din spatele meu nu l-a dat si a copiat tot, tot din caiet.In timp ce eu ma chinuiam sa imi amintesc care era arpegiul, el terminase lucrarea.Noroc ca ma inteleg bine cu el si l-am ajutat de sute de ori, iar atunci mi-a aratat si mie....

Asta a fost singura data cand am copiat, dar de dat sa copieze altora le dau in fiecare zi

Re: Copiat - Shayera Holl - 29 Mar 2009

Sa recunosc,pana acum un an nu am copiat deloc.
Ohoooo...oameni buni,acum merg cu lucrerea facuta de acasa
Adica numai la o materie,la Tehnologica,care ne zice din ce lectie ne da,si facem lucrarea acasa.
FFituici am cate iti tre...si inca profesorul de Regligie ne-a invatat cum sa facem fituica mai buna,sa nu ne prinda.
Sau stiti ca sunt un fel de pixuri cu hartie? adica au in ele un fel de hartie care se trage,nah,io am un pix de ala,nu scrie,e gata pasta,dar il tin pentru copiat.
Deci,pana acum un an eram un ingeras.
Nu imi scriu toata lectia,invat,si daca stiu ca nu pot sa tin minte ceva,atunci imi fac fituica.
Dar nu prea apelez la fituica,la majoritatea orelor avem profesori buni si intelegem.Sau io una daca uit sa invat,invat in pauza mare.
Sau stiti cum,io una imi sciu pe banca,sub coala alba,ca nah,acum tre sa scriem toate testele pe coala alba,ce "drept" scriemmmm
Dar sa enumar cateva una io nu am chef sa copiez,si unele unde nu pot sa copiez.
Istorie-invat tot,ca e usor
Romana-wai ca aia de te prinde cu caietul pe bancaaaa
Geografie-e bunn profu siinu tre sa copiez
Matematie-nu am iincercat pana acum
Fizica-wah...Doamne feri sa copiez
Chimie-nici atat
Informatica-e foarte usor.

Asa,in rest la toti profii am copiat...dar saa nu azic ca am copiat tot,ca as mintii.Cum spuneam,cateva idei,nume,care stiu ca nu le retin si mi scriu pe banca,pe o micuta foaie,etc

Re: Copiat - Chloe Wai - 29 Mar 2009

am copiat din clasa a5aFinnaaproape de fiecare data in clasa a5a la geogra aveam pant scurti si mi-am scris pe picioare toata lectia apoi am acoperit cu pantaloniFinna
si in ora am copiat sau tot in cls 5 la teza la mate ne-o pus cu aia de a6a in cls si una dintre fiica profei o avut ceva cu inima si o duruto si o plans si profa tot sa o ajute si toata clasa o copiat o fost penalFinna

Re: Copiat - Ada McNair - 29 Mar 2009

aaa eu in a5a nu am copiat deloc deloc!!!
in a6a.. la istorie de la colega mea ... [nu stiam ... ce relatii aveau mayasii cu.. nus tiu care ]
la geografie... [deoarece eram in urma cu materia... ]

eu nu am copiat niciodata toata lectia doar ce uitam adica.. cuvinte... sau fraze greu de retinut.. sunt unele care nu le inteleg si le scriu pe banca

in rest.. nu stiu
nu prea copiez cine estie ce