Darkmark RPG Forum
Girls' Dormitory - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+--- Thread: Girls' Dormitory (/t-girls-dormitory)

Girls' Dormitory - Letitia Levitski - 21 Apr 2009

ooc: ookeeiii, deci aici doar fete, dormitorul fetelor din ochi-de-soim : D bineinteles, se pot rataci baieti, dar ar fi aiurea = )) cred : |
  • Zorile abia isi intindeau degetele trandafirii prin geamul dormitorului. Letitia se trezi incet, intinzandu-se si cascand foarte mult. Se ridica in fund si facu niste exercitii cu gatul si cu umerii, trosnind din toate incheieturile. Pisica - pe care o gasise de curand umbland singura, fara zgarda prin curte si pe care-o botezase Sybil - dormea nederanjata la picioarele sale. Nici cand zgudui patul nu se misca
    Fata se ridica in picioare, camasa de noapte care i se adunase in jurul coapselor cazu pana la genunchi, asa cum era normal. Se incalta cu papucii sai si merse la baie. Se spala pe fata si pe dinti si se intoarse intoarse in camera. Se uita in jur: restul fetelor dormeau inca. Ii veni din nou sa caste, insa clatina din cap ca si cum ar fi alungat somnul. Se duse la fereastra si o deschise. Era racoare, dar suportabil si mirosul era divin. Se freca la ochi,alungand cu totul somnul
    Se intoarse in pat, aruncandu-se usor iar patul tresalta usor din nou. De data aceasta, Sybil se trezi. Se intinse, Letitia ii urmarea fermecata figura alungita a pisicii, dorindu-si sa fie si ea o pisica si sa se poata intinde asa sau sa poata merge asa de usor ca pisica. Sybil veni langa ea si se gudura pe langa gatul ei, apoi pe langa picioare. Blana pisicii pe picioarele sale goale o facea pe fata sa chicoteasca. Pana la urma pisica incepu sa mearga pe spatele fetei, in jos, pana ajunse la capatul coloanei vertebrale. Acolo se aseza pioasa
    Letitiei nu-i prea convenea, trebuia sa se ridice si sa se pregateasca de o noua zi. Pisica mereu venea si se cuibarea langa ea atunci cand trebuia sa plece, dar atunci cand avea timp sa stea cu ea, pisica avea chef de joaca sau o ignora complet

Peste zece minute in care aproape adormise, simtind pisica torcand pe spatele ei si ascultand usor ciripitul pasarilor, Letitia se ridica, deranjand pisica totodata si primind o privire rautacioasa de la aceasta. Fata mima ca si cum si-ar cere scuze piscii, apoi merse la cufarul sau. Lua o perie si o curata de par. Se pieptana, apoi o curata din nou de parul care tocmai ii cazuse si ramase prins in perie. O puse la loc si o privi din nou pe Sybil, care se spala nervoasa in patul ei
    "Ar trebui sa-ti cumpar o zgarda" ii spuse in soapta; pisica nici n-o baga in seama "Si sa scriu pe ea ceva haios. Gen Wicked Sybil" adauga si chicoti in sinea ei. Probabil cine o auzea, s-ar fi uitat ciudat
    Se aseza pe vine si incepu sa cotrobaie silentios prin cufar, dupa sosete si sutiene. Se opri, inspectandu-si unghiile. Ii placea sa-si faca unghiile de la picioare in grena sau visiniu. Iar pe cele de la maini, le tinea mereu destul de scurte si le dadea doar cu lac. Reveni la cufarul sau. Cum naiba s-au amestecat pensulele cu sutienele?
    Chiar atunci, cineva casca foarte tare, semn ca tocmai se trezise

Re: Girls' Dormitory - Emma Gold - 19 May 2010

-Miorlauuuu....Ce somn imi este!Buna dimineata Letitia!
-Buna Emma!Esti putin cap albastra la fata..esti bine?
-Dap sunt adica nnu tocmai ,pentru ca am visat un dementor dar nu mai conteaza.
Cele doua fete mai discutara cateva clipe si apoi se imbracara.Emma isi luase o pereche de blugi nergi si un tricou albastru,iar pe deasupra roba.Letiti isi luase o pereche de pantaloni scurt cu un tricou rosu si bine inteles, roba.Cele doua fete se duse la pisicile lor.
-Emma imi place pisica ta!Ce rasa este si cum se numeste?
-Pai este argintiu de coreea si o cheama Ely.Si pisicuta ta este fromoasa.
Fetele isi luara cartile si s-au gandit ca mai au timp pana la micul dejun ...Ele intoare capul si o vazura pe Sely.
-Bau!Buna dimineata fetelor...
-Sely ce faci ?Vroiai sa murim de frica?Ai nebunit?
-Bineintelesc ca nu!raspunse Sely cu jena.
-Ei bine sa nu mai faci asta!ii spuse Emma cu un ton mai aspru.
Letiti dadu din cap ca si cum ar fi aprobat...

OOC:scz daca m-am bagat
nu am avut ce face

Re: Girls' Dormitory - Kasumi Mikoto - 22 May 2010

Am deschis ochii. Ce? Nimic. M-am dat jos din pat.
-Neatza, am cascat eu.
Colegele mele mi-au raspuns vesel.
-Aaaaaaa...facu Emma, uitandu-se fix la mine, care continuam sa ma imbrac.
-Ce?
-Tricoul...imi arata Letitia, razand.
M-am uitat in oglinda. Doamne fereste! Tricoul era si pe dos, si cu fata la spate!
-Si...sosetele...mai spuse Emma.
OMG! Una pe fata, una pe dos!
Am inceput sa radem toate trei, pana cand Ely imi sari in brate, dar se dadu jos instantaneu, pentru ca miroseam a coaja de lamaie, iar pisicile pur si simplu nusuporta citricele. Am aruncat pe mine o roba alba, asiguranduma ca toate articolele mele vestimentare erau cum trebuie, si am aruncat o privire pe geam.
-Ce astepti? intreba Emma.
-Nah...Ar fi trebuit sa ajunga acum o ora...
-Ce? vru sa stie Letitia.
-Bagheta...Dl Olivander a zis ca o termina pana pe 21, iar azi e in 22.

Re: Girls' Dormitory - Rosalie Vivienne Alden - 13 Sep 2010

Am intrat in camera putin timida....

M-am uitat la fetele care urmau sa fie colegele mele de camera si de ,,Casa,,

Toata lumea spunea ca la Ochi-de-Soim te potin intelege cu toata lumea!

Ma gandeam ca probabil asa si este..Speram din tot sufletul sa ma inteleg cu noile mele colege...

M-am uitat la ele si le-am spus incet:
-Buna....! Cum va numiti...?.

Re: Girls' Dormitory - Kasumi Mikoto - 20 Sep 2010

Salut
Si noi dorim sa iti faci prieteni
Dar am o obiectie.
Asta e loc de RPG, nu de prezentari si restul. Crezi ca poti posta aici si ca RP si sa trecem posturile astea doua pe post de OFFTOPIC in necunostinta de cauza?

Re: Girls' Dormitory - Ema Snow - 10 Oct 2010

Am urcat in fuga treptele si am trantit bosumflata usa in urma mea.
- Salut! le-am zambit fetelor din incapere.
M-am indreptat apoi direct spre cufar si am scos alta roba. Pata mare de pe roba pe care o purtam imi tot aducea in minte momentul incidentului: un Viperin nu avusese ce face si isi aruncase bautura pe mine. Era mai mare dect mine si nu avusesem curajul sa-l infrunt. Mi-am promis in sinea mea ca nu se va mai intampla niciodata asa ceva.
Mi-am scos roba, lasand rochia alba cu flori albastre sa fosneasca. Mi-am pieptanat iar parul si am imbracat roba curata. M-am asezat pe pat si m-am uitat in jur pentu a ma calma