Darkmark RPG Forum
Flavius Vespasianus CrispiN - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire)
+---- Thread: Flavius Vespasianus CrispiN (/t-flavius-vespasianus-crispin)

Pages: 1 2 3

Flavius Vespasianus CrispiN - Vespasianus CrispiN - 13 May 2009

Nume: Flavius Vespasianus CrispiN
Data nașterii: 2.06.1993
Naționalitate: englezã
Casa: Astropufi
Statut: sânge pur
Nascut in: Egipt
Materia preferata: Lupta contra "Magiei Negre" !
Materia pe care nu o suportã: Ierbologie, Studiul Încuiaților.
Ce vrea sa ajunga: Cel mai puternic Auror, singurul care il va detrona pe Voldemort.

Mama:
Etienne-Josephine CrispiN, nascuta in Egipt, primul inchizitor la Hogwarts.
Tatal: Eugène René CrispiN, nascut in Franta, Auror.
Frate mai mare: Jeanne Françoise Julie Adélaïde Bernard CrispiN, 20 de ani.

Personalitatea: Este o fire rãzboinicã si sociabila. Se antreneazã din rãsputeri pentru a ajunge cel mai mare vrajitor dupa Harry Potter. Odata ce a facut o promisiune, se tine pana la capat de ea, chiar cu pretul vietii. Deși este la Astropufi, și el și tot restul colegilor cred cã locul lui ar fi fost la Viperini. Cam atat.

- Fetele
- Magia ..

Re: Flavius Vespasianus CrispiN - Ada McNair - 13 May 2009

Bine ai venit Flavius Vespasianus CrispiN [a trebuit sa dau copy , paste la numele tau Finna]
Sper sa te distrezi.. si sa te integrezi REPEDEEE!! in comunitatea noastra de talambi Smile
Smile
asa
bafta!

Re: Flavius Vespasianus CrispiN - Ginny Malfoy - 13 May 2009

SUNT PRIMA NENOROCIRILOR
MWHAHAAADevil

Asa. Angel
Bun venit Flavius Vespasianus CrispiN.. ca tot nu ma prind care e prenumeleFinna si nu vreau sa zic ceva de genu' "buna petrescule "
Have fun, happy posting.. si chestia cea mai boring : citeste regulile=]] sa iau treaba asta din carca adminilor ..

Quote:Frate mai mare: Jeanne Françoise Julie Adélaïde Bernard CrispiN
M'ai pierdut pe undeva prin zona dintre Jeanne si Francoise.

EDIT : ADA TE BAT:-W mi'ai stricat fericirea de a fi prima:-w

Re: Flavius Vespasianus CrispiN - Vespasianus CrispiN - 13 May 2009

Va multumesc pentru intampinare, imi place ca este un forum activ si ca se vorbeste corect gramatical, nu ca pe alte forumuri in care se foloseste limbajul Y!M.. ..se face spam, si altele.

Prenumele este Flavius si Vespasianus
Si as ruga un "Vrajitor" sa imi accepte invitatia de intrare Casa Astropufilor cat mai repejor..va rog.

Ia spune tu , ce muzica asculti si ce sport iti place sa practici?

Re: Flavius Vespasianus CrispiN - Vespasianus CrispiN - 13 May 2009

Pai..

In materie de muzica : rapp, hip-hop, j-rock..
Sport : ..hmm, baschet in special, mai putin fotbal si in rest - Tenis de masa, de camp..

Mai frecventez si cursuri de dansuri - TECTONIC Bxl

Re: Flavius Vespasianus CrispiN - Aida Viperin - 13 May 2009

hmmmmmmmmmm....suna bine da' rock simplu,pur nu asculti (stai de vorba cu o rocarita ) .....ma rog....trecem peste....bun venit la noi ! ! !.......te asigur ca unele posturi/topicuri te vor face sa reactionezi asa : sau asa : sau : pentru ca atunci cand inchizi calculatorul sa fii asa .......glumeam...doar nu-ai luat-o de buna,nu ?! .....yo iti zic doar sa te simti bine si sa te distrezi ...aaaaaaaaaa,si ....bafta la postat !

Eh.. daca Aida Viperin este rockerita , eu sunt satanista in tot sensul cuvantuluiFinna.
Aida.. sa fii rockerita .. e ceva mai mult . Adica ... mna Daca asculti Avril Lavigne , Simple Plan , Paramore & co , nu inseamna ca esti rockerita... dar mna..
Deci.. eu sunt metalista..
Rocker inseamna sa asculti... Iron Maiden , Metallica , Ac/Dc... si alte trupe din astea antice , care nu sunt chiar asa de ... "zgomotoase" ca sa zic asa
Nu am nimic cu ce asculti , dar pur si simplu.. ma seaca persoanele care zic asta . Nu o lua personal , te rog frumos . Nu ma cert , si nu am de gand , Doamne FEreste! Vreau sa ne impacam .. dar ziceam asa ca idee. ><Kiss

Cat despre muzica..
Te-am intrebat , deoarece ma gandeam ca asculti metal .
Eu ascult Death metal , black metal , folk metal , viking metal , power metal , progressive metal , technical melodic death metal etc

N-asculti dnb?

Re: Flavius Vespasianus CrispiN - Anna McNair - 13 May 2009

Ada are dreptate.
Tu ai spus ca asculti rock pur..insa ce sa mai zic de Avril Lavigne,de exemplu care canta pop-rock.Sa stii ca,daca ai fi o rockerita adevarata ai sti asta si ai mai sti ca rockul se imparte in foarte multe subgenuri.

Si tatal meu e rocker,insa nu asculta Avril Lavinge.El asculta Bon Jovi,Pink Floyd,Ac/Dc si multe altele.Notiunea de rocker e din ce in ce mai interpretabila in zilele noastre.M-am luat de Avril Lavigne fiindca banuiesc ca o asculti,deoarece ai si avatar cu ea.Acum,ca sa nu fie off topic il salut si eu pe noul forumist ><

Re: Flavius Vespasianus CrispiN - Ginny Malfoy - 13 May 2009

Bine zis Ada, AnnaFinna

Rocker nu inseamna Avril Lavigne sau Hannah Montana [WTF?! am vreo doua colege care cica sunt rockeritze ca asculta hanwcaFinna miley cyrus nici nu canta rock , btw.. ]
Si mie imi place metalulSmile in special death, black si folk metal . Dar na , nu sunt ca Ada si Anna [ cele mai tari metaliste ] Ascult cate putin din toate genurile muzicale , si rock alternativ, hip-hop samd. fara maneleFinna
Flavius Vespasianus [ HEii! si eu dau coppy / pasteFinna ] , iti place sk8? :->