![]() |
Rock club - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Rock club (/t-rock-club) |
Rock club - Rosana Álgor - 17 Aug 2007 Acest topic e: Pentru toti care iubesc acest gen muzical :tongue: Pt a urâ linistiti manele si pt a vorbi de artisti nostri preferati ![]() Cultura generala despre rock: Rock-ul este un gen muzical. Instrumentele de bazã sunt chitara, bass-ul ºi tobele, însã în multe subgenuri întâlnim ºi clape (pian sau orgã). κi are rãdãcinile în rock and roll-ul anilor '50. A apãrut prima oarã prin combinarea muzicii country cu blues. Ulterior s-au adãugat ºi elemente de rhythm and blues. De la început au apãrut subgenuri, însã începând cu anii '70 aceste subgenuri s-au înmulþit ºi mai ales s-au diferenþiat foarte mult. Astfel au apãrut genurile punk, heavy metal, alternative rock ºi altele, care la rândul lor au dat naºtere unor subgenuri. Curiozitate: Subgenuri ale rock-ului: Acid punk Acid rock Acoustic rock Alternative metal Alternative rock Anatolian rock Arena rock Artcore Art rock Avant-garde metal Avant-rock Avant-progressive rock Baroque pop Beat Bedroom Rock Black metal Blackened death metal Blues-rock Brazilian rock British Invasion Britpop Bubblegum pop Boogaloo Canterbury sound Cello rock Celtic metal Celtic rock Chimp rock Christcore Christian rock Christian metal Classic rock Classic metal Comedy rock Country rock Cowpunk Cuddlecore Dance-punk Dance-rock Dark metal Deathcore Deathgrind Death metal Death rock Detroit rock Doom metal Electro rock Emocore Emo powerpop Experimental rock Fastcore Folkcore Folk-rock Folk metal Forest metal Funkcore Funk rock Funk metal Gamecore Garage rock German rock Glam metal Glam rock Goregrind Gothic metal Gothic rock Grindcore Groove metal Group Sounds Grunge Hatecore Hard rock Hardcore punk Heartland rock Heavy metal Hip Hop Horror Punk Indie rock Industrial rock Industrial metal Instrumental rock Iranian rock Japanese rock J-ska Jam rock Jangle pop Kaizerrock Kozmigroov Krautrock Latin rock Lovers rock Manila sound Math metal Math Rock Metalcore Mod rock Moshcore Mesh Nerdcore Neo-classical metal Neo-prog New wave New Wave of British Heavy Metal Noise Nu metal Ostrock Piano rock Pinoy rock Pop rock Post punk Post-hardcore Post-grunge Post-metal Post-rock Power pop Power metal Power violence Progressive metal Progressive rock Psychedelic rock Psychobilly Punk rock Punkabilly Punta rock Queercore Rockabilly Rock en Español Rock in Opposition Rock Opera Rockoson Rocksteady Raga rock Rapcore Reggae rock Sadcore Samba-rock Screamo Shoegazing Shock rock Shred metal Ska punk Ska rock Skate punk Skate rock Sleaze rock Sludge metal Soft rock Southern rock Space rock Speed metal Speedrock Stoner metal Stoner rock Sunshine pop Surf rock Swamp rock Symphonic metal Symphonic rock Synth rock Thrash metal Thrashcore Trash rock Trip rock Twee pop Viking metal Wagnerian rock Wizard rock Yacht rock Zeuhl :shock: :shock: Stiati cas atat de multe? Stie cineva ceva de un nou album a trupei Linkin Park??Ceva numit Minutes to Midnight?? Re: Rock club - waydreamer - 17 Aug 2007 ooo dar de Gutza nu vorbim aici'...stie cineva de noul album:Salamu vietii mele??k vreau sa le dau la pretenii mei Re: Rock club - Kennya Allen - 17 Aug 2007 Waydreamer,poti sa-l iei de la vecinul meu.Ma "incanta" in fiecare zi cu el ![]() Re: Rock club - Ashley - 17 Aug 2007 ^,^...rock-ul merita ascultat de fiecare data cand esti suparat...Formatia mea preferata...evanescence Re: Rock club - Rosana Álgor - 17 Aug 2007 Evanescence sunt unii dintre favoriti mei!!chiar ii ador!!am auzit ceva de un nou album al lor in afara de the open door...stii ceva? Salam...aaaaa..stai un pic ca am in frigider..... Re: Rock club - waydreamer - 17 Aug 2007 hmm...hei io am si sunca...poate fac ei doi un concert ''laiv'' pe masa de la bucatarie...familia lor de mezeluri/pai cum sa asculti rock cand esti suparat???io ascult si cand sunt vesel/la orice stare de spirit!asa-i pretenii mei??? Re: Rock club - waydreamer - 22 Aug 2007 mie imi plac mai mult gothic,metal,death,black astea sunt categoriile principale,nu am putere in degete sa le scriu pe toate Re: Rock club - Cheyenne Laurette - 02 Sep 2007 mey... sincer mie nu prea imi place rockul sincer.. mi se pare ca e cam trist shi cam satanist...dar imi place punkul... se poate aici discuta shi despre punk? Re: Rock club - Ada McNair - 18 Sep 2007 iubesc rocku..ma rog nu alea cu urlete si tipete. adik un gen mai spre punk (nici nu am citit lista aia k sa imi dau seama ce imi place ; ![]() ![]() Re: Rock club - Kennya Allen - 18 Sep 2007 Ada,sa inteleg ca n-ai auzit niciodata o trupa de punk adevarata ![]() |