![]() |
Adelaida_Blestemata - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Adelaida_Blestemata (/t-adelaida-blestemata) Pages:
1
2
|
Adelaida_Blestemata - Adelaida Blestemata - 04 Jun 2009 Buna ziua. Ma numesc Adelaida_Blestemata am 13 ani si sunt o vrajitoare cu sange pur care a avt o familie foarte recunoscuta idin vechime.toti am avut sange pur pana la mine. Parinti mei Mina si Rizen Scarletty au foat niste oameni drepti care erau foarte mandri de sangel lor pur......si de aceea au iesit intre mine si ei intotdeauna certuri pentru ca eu intr-o vrem ma indragostisem de un baiat cu sange-mal iar eu am vrut sa pastrez totul secret dar pana la umra parinti mei mi-au pus spioni si m-au prins.......nu le venea sa creada ca unica lor fica si urmasa tuturor averilor familiei a putut sa jigneasca numele familiei ....sa se indragosteasca de un incuiat. de multe ori am vrut sa ii impac cu gandul ca eu iubesc un incuiat dar pana la umra intr-o seara de iarna geroasa m-am certat asa de tare cu ei incat ultimel lord cuvinte care le-am auzit eu au fost" fiica nerecunoscatoare, familia ta a transmis sangel pur din generatie in generatie, iar tu acuma indrajnesti sa iubesti un vierme de incuiat?te bllestemam sa nu mai ai parte de dragoste fericita cu nici un pretendent care sa ti se inveasca in cale,sa ai remuscari si ganduri negre pentru fapta ce ai savarsit!" si cu o fractiune de secunda dupa au disparut lasand in urma doar ecoul voci lor raspandite prin castel.de aceea nici pana azi nu am nopti in care somnul meu sa fie odihnitor si mereu in mine se poarta o lupta continua........oricum ne-am despartit prin octombrie 2008 pentru ca era o dragoste imposibila si interzisa in acelasi timp....el s-a mutat si nu am mai tinut legatura....decat foarte rar acuma imi mai trmite catevreo scrisoare cu ce a mai facut.......oricum cu despartirea am fost deacord amandoi.....singurul meu regret poate este acela ca nu voi ai avea pace intreaga viata si regretele vor fi acolo undeva in mine .....dar asta este....parinti mei erau foarte severi si nu puteu sa permita nci macar sa ma indragostesc de unul cu snage mal sau semi pur......era o rusine peste limita indurarii.....dar mi-am dat seam de un lucru.....toti descendenti familiei Scarletty nu s-au iubit....parinti au aranjat casatorile copiilor ca sa pastreze titlul nobil de sange pur a tuturor generatilor...am descoperti intr-un seertar din camera parintilor o scrisoare care era de la o anumita familie Spiradinia.....si in ultimel lui cat am stat impreun cu parinti inainte de a ma blestema mi s-a partu mie ca erau prea veseli si incantati.descoperisem de ce ........sper ca va palcut povestea veietii mele si unel lucruri sunt chiar adevarate cu baiatul dar ma sa va povestesc la sectiunea "Some Love". Re: Adelaida_Blestemata - Ada McNair - 04 Jun 2009 Bine ai venit > ![]() POstare fericita.. si citeste regulile > ![]() si trebuie sa dispara acea " _ " dintre numele tale Re: Adelaida_Blestemata - Katya Sokorov - 04 Jun 2009 Bine ai venit! Re: Adelaida_Blestemata - Iseult Cromwell - 04 Jun 2009 Bine ai venit! Sa citesti si regulile, si mnah...Ca de obicei! ![]() Re: Adelaida_Blestemata - Briana Brighton - 04 Jun 2009 Bine ai venit! Si tu sa citesti regulile!!! Distractie placuta si sper sa iti faci multi prieteni! Re: Adelaida_Blestemata - Adelaida Blestemata - 04 Jun 2009 si eu sper sa imi fac prieteni printre voi....trebuie cumva sa si invat pe derost regulile? ca de citi le-am citit Re: Adelaida_Blestemata - Anna McNair - 04 Jun 2009 Salut! Bine ai venit si bafta.. nu-ti mai zic ca ceilalti sa citesti regulile ca vad ca ai facut-o deja. Happy Posting si sper sa-ti faci prieteni printre noi >< Re: Adelaida_Blestemata - Shayera Holl - 05 Jun 2009 Salut!!!...cred ca te am in lista de messanger...io sunt bumbuc_oana...fiindca iti cunosc poza Oricum.Bine ai Venit! Sorteaza-te si sper sa te simti bine aici. PS:Esti cumva Adela Butnariu?Esti inscrisa pe forumul meu,cred...oricum...bun venit Re: Adelaida_Blestemata - Adelaida Blestemata - 05 Jun 2009 salut.da sutn Adela Butnariu....te stiu....si sunt inregistrata pe forumul tau.......am mai intrat pe forumu acela dar nu am ami vazut ca s-a mai facut nimica si nic nu au mai venit membri noi.....poate ca nu a fost sa fie......cine stie......multumesc mult..... Re: Adelaida_Blestemata - Briana Brighton - 05 Jun 2009 Nu trebuie sa inveti pe de rost regulile... Ca doar nu dai test din ele, dar trebuie sa stii ca trebuie sa dispara liniuta din numele tau, sa te te sortezi, sa iti faci o descriere putin mai complexa(daca vrei).... Nu stiu... cam atat din cate vad. Nu ti-am spus-o in nume de rau, din contra. |