Darkmark RPG Forum
Voyage, voyage... \ (^_^) / - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: Voyage, voyage... \ (^_^) / (/t-voyage-voyage)

Pages: 1 2 3

Voyage, voyage... (^_^) / - Briana Brighton - 16 Jun 2009

In urmatoare 2 saptamanii nu voi mai fi alaturi de voi deoarece plec in tabara la munte.
Nu cred ca imi veti simti lipsa, dar eu tot v-am anuntat.
Nici n-a inceput bine vacanta ca trebuie sa plec.Din pacate, in a2-a jumatate a verii voi sta mai mult acasa...

>Happywide< >Happywide<

Distractie placuta in vacanta si succes celor care sunt a8-a si a12-a! (adica si mie Wink) ) Sa intrati unde va doriti!

Re: Voyage, voyage... \ (^_^) / - Iseult Cromwell - 16 Jun 2009

Cum sa nu-ti simtim lipsa, Mary?:-w
Sper ca vei veni cat de curand poti, mai ales ca mai intra doar cativa acum pe forum.

Sper sa te distrezi acolo, la munte!Kiss
Ehe, eu vreau sa merg la mare, dar nu cred ca vor si parintii!..

In fine, dapz, sa vii repede!Finna

Re: Voyage, voyage... \ (^_^) / - Briana Brighton - 12 Jul 2009

Mda, se pare ca plec din nou, de data asta la mare, la insistentele parintilor mei.Din partea mea, as fi preferat sa raman acasa decat sa merg la mare. Urasc sa ma bronzez si singurul lucru care imi place acolo este sa stau la piscina sau sa privesc marea dimineata si seara cand nu sunt atat de multe persoane... Wink)

Asadar, saptamana viitoare nu ma vedeti pe forum... ><
Sa fiti cuminti!

Bye!!!

Re: Voyage, voyage... \ (^_^) / - Ada McNair - 12 Jul 2009

Bafta la maaaare >Happywide<
Sa te distrezi.. si sa faci poze..
aaa.. nici mie nu imi place marea ca trebuie sa stau dezbracata.. iar asta nu imi surade deloc :-s..

asa.. deci
>Happywide<
Bafta.. si... super tare de tine.. eu n-am fost nicaieri vacanta asta Smile

Re: Voyage, voyage... \ (^_^) / - Raizen Isildur - 12 Jul 2009

Have fun ! Eu n-am fost niciodata la mare

Re: Voyage, voyage... \ (^_^) / - Aida Viperin - 12 Jul 2009

e frumos la mare (pentru mine e destul de aproape) Wink....in fiecare vara stau cel putin 2 saptamani...prin august....dar fiecare cu gusturile lui ....iti urez distractie placuta,o sa-ti simtim lipsa....bye !

Re: Voyage, voyage... \ (^_^) / - Shayera Holl - 13 Jul 2009

Distractie placuta KissKiss Sa te simti bine pe acolo :>Wink
Sa sti ca o sa iti simtim lipsa KissKiss

Re: Voyage, voyage... \ (^_^) / - Briana Brighton - 21 Jul 2009

I'm back! Yuppyyy!!!

Mda... s-a terminat si mica vacanta la mare.A fost destul de frumos... Macar a fost soare, nu a plouat decat o data.Statiunea in care am fost eu, adica Venus, era destul de pustie la inceput.Asta pana cand a venit weekend-ul si a avut loc Liberty Parade.Toata noaptea s-au auzit doar fluieraturi, acompaniate de "magistrala" muzica lautareasca provenita de la restaurantul hotelului din vecinatate, unde isi serba ziua un anume Nae... Mai pe scurt, am dormit foarte putin din cauza muzicii...

Pentru mine, s-au cam terminat vacantele in diverse locuri asa ca voi fi mai des pe forum... Voi mai pleca doar in weekenduri sau in excursii scurte asa ca nu scapati de mine! ><

Re: Voyage, voyage... \ (^_^) / - Ada McNair - 21 Jul 2009

Faina explicatie adica... ai zis tare
Aaaa... si bine ca te-ai intors ><

hihi..... foarte dragut. Macar ai fost undeva vacanta asta . Eu n-am fost niciodata :-L si a fost naspa. Adica m-am plictisi rau de tot toata vacanta Smile

Re: Voyage, voyage... \ (^_^) / - Ginny Malfoy - 21 Jul 2009

Si sor'mea a fost la mare in perioada in care ai fost tuSmile
poate ca v'ati intalnit din intamplareFinna semnalmentele ei sunt de scorpie afurisitaFinna) cred ca tot la venus a fost si ea , cu gasca

ma bucur pentru tineSmile uooof.. de'as fi si eu mai aproape de mare.. stau in partea cealalta a tariiSad ma rog , nu in coltul opus , cum este cu Mehedinti'ul meu si Botosani'ul Adei & Annei , dar in partea cealalta a sudului .
[ ce exprimareFinna)) ]