![]() |
Conferinta pe messenger - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Conferinta pe messenger (/t-conferinta-pe-messenger) |
Conferinta pe messenger - Raizen Isildur - 07 Aug 2009 Va salut, dragi convrajitori. Am cam avea nevoie de putina culoare in forumul asta pt a-l invia, si e nevoie de voi toti pt asta. As dori ca Sambata sau Duminica sa facem o conferinta pe Messenger in care sa stabilim lucruri importante legate de forum. As dori sa participati cu totii [sau cat mai mult] Cei care vor participa, ii rog sa lase aici un reply ca vor participa, plus ziua si ora care le convine cel mai mult. De asemenea ii rog pe cei care participa sa imi dea un PM cu id-ul lor de YM. Va multumesc. Re: Conferinta pe messenger - Shayera Holl - 07 Aug 2009 Hmmm...io Duminica as fi de acord sa facem conferinta Ora....nu stiu exact,sa vad ce zic si ceilalti membrii.Inca nu mi-am facut program pe week-end,si nu stiu cam la ce ora as fi acsa Io sunt de acord cu conferinta ![]() ![]() Re: Conferinta pe messenger - Briana Brighton - 07 Aug 2009 Eu as vrea sa fie sambata... Duminica imi serbez ziua de nastere si nu stiu daca pot sa intru pe net. Nu pot sa intru decat dupa-amiaza, de la 2-3 pana pe la 6.30... ![]() Daca nu se poate, atunci nu particip.Nu ar fi prima data oricum. Re: Conferinta pe messenger - Anna McNair - 07 Aug 2009 Dap,sunt de acord cu conferinta. Cred ca duminica e ok..poate seara pe la 7-8 Re: Conferinta pe messenger - Ginny Malfoy - 07 Aug 2009 Eu nu stiu cat pot intra sambata ![]() Plec cu sor'mea in oras ![]() ![]() o storc de bani pe biata mea surioara desi sunt mai bogata ca ea=) Sambata , daca se tine conferinta pe la 10 - 11 pana pe la 1 - 2 asa , duminica sunt libera cam toata ziua ![]() Re: Conferinta pe messenger - Raizen Isildur - 08 Aug 2009 DOAR atatia ?? Haideti fratilor... mai multi. Re: Conferinta pe messenger - Ella Tamashi - 08 Aug 2009 Eu as participa cu mare placere la conferinta, dar nu stiu sa zic exact cand. Acum, in vacanta sunt teoretic libera in fiecare zi, dar nu stiu exact daca nu se face o schimabre de planuri. So .... just tell me the day and the hour. ^^ Re: Conferinta pe messenger - Ada McNair - 08 Aug 2009 duminica.. adica maine ![]() adica.. toata ziua ;-s Ma rog.. sa-mi ziceti si mie ce s-a intamplat oricum.... eu nu pot mai deloc.. sa fac o conferinta.. adica.. eu sunt libera ... de la 9 dimineata pana la 11 dupa care.. sunt libera de la 1 pana la 4 .. si dupa... de la 9 pana la 10 jumatate asta este programul meu de stat la calclator :-s Re: Conferinta pe messenger - Lyra Dust - 08 Aug 2009 Eu zic sa se faca maine seara, dar sa deschidem si un thread in care sa se poata stabili lucrurile astea pe care le vom discuta. In acest fel poate toata lumea sa-si spuna parerea. Deci maine la cat? La 9? Re: Conferinta pe messenger - Briana Brighton - 09 Aug 2009 Mda, eu nu pot sa particip la ora aceea... Asta e... Distractie placuta! >< |