Darkmark RPG Forum
Pa - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: Pa (/t-pa--2101)

Pages: 1 2

Pa - Raizen Isildur - 19 Aug 2009

Pa

Re: Pa - Kennya Allen - 19 Aug 2009

Raule Sad
Si chiar am vorbit astazi despre problema asta si mi-ai promis ceva.

Re: Pa - Ada McNair - 20 Aug 2009

Raiz Sad de ce pleci
?
Se pare ca eu sunt cea care nu stie nimic de aici. Chiar imi pare nespus de rau ca pleci si .... nu stiu motivul , si probabil ca nici nu vrei sa fii intrebat.:-<
Oricare ar fi , presupun ca este unul intemeiat , dar chiar imi doresc sa mai ramai .
Tu de multe ori m-ai ajutat.. si in viata personala si mi-ai dat si sfaturi care au ajutat.. si o pierdere pe forum... ar fi groaznica Sad

Tu ai facut
70% din forumul asta.. Omg3 cel putin Omg3 adica... fara tine ar fi fost Sad altfel mai rau..
Sincer , imi pare foarte rau ca pleci Sad
Seriooos..intoarce-te Sad

Re: Pa - Iseult Cromwell - 20 Aug 2009

Raizen, nu uita ce ti-am zis in seara asta, pe mess. Iti respect hotararea pe care ai luat-o, insa, sincer, nu m-as putea gandi la forumul asta fara tine.
Suntem doar niste copii[majoritatea], si chiar tu ai mentionat lucrul acesta. Te inteleg, stiu ca te-ai saturat de comportamentul nostru infantil...
Insa avem nevoie de cineva care sa ne ajute. Si timp de ceva vreme, tu si Kennya ati fost aceia.

Dar daca tu pleci...
Cum am spus mai devreme, nu imi pot imagina forumul fara Raizen Isildur, la fel cum nu-mi pot imagina un regat fara un rege care sa-l conduca.

As dori sa te mai gandesti la asta, sa te gandesti la ce lasi in urma...Daca pleci, plec si eu. Si o sa ma gandesc mereu la forumul acesta ca fiind cel mai scump lucru din viata mea.

Gata, plangacioasa de mine. Dar ce sa fac? Pana acum am rezistat, dar acuma, imi dau drumul.

Inca imi amintesc cum era forumul acum un an!Finna Nu cunosteam pe nimeni, si ma uitam peste regulilea acelea de mii de ori,pana mi-au intrat in minte. Desi stiam despre Ginny P. , Julia, Ginny W... Cum se luptau Ginny P. si Ginny W. pe Harry!=))
In ziua in care m-am inscris, implinisem aproape 2 luni de cand stiam forumul.

Nu o sa il uit niciodata. Si sper ca nici tu. Desi, cum ai spus pe mess, nu-ti vei uita prietenii! ^^

Dar oare chiar merita? Stiu ca treci printr-o perioada grea, si acest lucru te afecteaza si fizic, si phisic. Stiu ca iti este greu. Dar aceste momente trec, iar soarele va rasari din nou.

Te rog, nu pleca! Fara tine, totul va fi foarte pustiu[vorba Oanei]...

Re: Pa - Raizen Isildur - 20 Aug 2009

Ma faceti sa ma simt ca dracu'. Toata lumea pleca din cauza mea

Ada... 70% facut de mine mine SI KENNYA. Te rog frumos, sa nu o uitam pe kennya. I-am spus azi ca raman pt ea.. dar cand vad ce spuneti aici... ma simt nu stiu. Nu am vrut sa fie asa. Adica am vrut sa plec si gata balciu. Nu ma asteptam sa spuneti astfel e lucruri Sad Pana mea.. parca regret asa putin...mai mult.. dar mnah.. ce sa mai zic... x_x

Re: Pa - Kennya Allen - 20 Aug 2009

Nu zici nimic si gata. Smile
Stii de ce regreti? Fiindca aici ai prieteni Raiz, care te vreau inapoi si simt acest forum gol fara tine. Trebuie sa intelegi, adica sunt sigura ca o faci, ca exista persoane care te enerveaza. Dar de ce sa te consumi pentru ele? De ce sa nu vezi partea buna a lucrurilor?
Sunt sigura ca toti te vor inapoi. Esti iubit aici si stii asta. Cu toate porcariile care se intampla, pana la urma ai pe cine sa te bazezi.
Eu am zis ca iti respect decizia si ca nu am nimic cu tine. SI asta e adevarul. Fiindca pretuiesc mai mult o prietenie, decat un forum. Dar daca am zis asta nu inseamna ca nu sunt trista ca pleci sau ca nu o sa-mi fie dor de tine. Noi doi am trecut prin multe cu acest forum si sincer grupul de admini nu e aceasi fara tine. De fapt, tot forumul nu e la fel fara tine.Nu numai pentru cunostiintele tale, ci pentru tine ca persoana.
Am ajuns in tot acest timp sa te cunosc si sa te respect in acelasi timp. Chiar daca te cunosc doar putin, stiu ce fel de persoana esti in general si pana la urma nu este vorba numai de tine. Ci si de ceilalti membri care sigur se simt atasati de tine. Cum a zis Shayera ca s-a pus in locul tau si ca te intelege, incearca sa te pui si tu in locul nostru si sa intelegi ca esti o persoana speciala aici.

PS: Vezi ca te-am pus pe tine si pe Ginny la loc ca admini.=]]]
Sunt nebuna ca nu v-am cerut parerea cu privire la acest lucru, dar ma face atat de fericita.

Re: Pa - Shayera Holl - 20 Aug 2009

Daca as zice ca imi pare rau ca pleci,ar fi adevarat.Dar daca as zice ca nu inteleg de ce pleci...as mintii.Iti spun ca ai dreptate...cu toate ca nu prea accept.Adica...Crying....forum nu va fi la fel ca inainte.
Ti-am zis si pe mess ca inteleg...dar totusi sunt confuza.Si spun cam ce ti-am zisHappywideaca as fi in locul tau as face la fel.Dar cum nu sunt,ma intreb ca proasta de ce pleci,si de ce...nush cum sa zic,chiar acum am ramas fara cuvinte.Dar iti mai spun ca si eu sunt la fel ca tine.Daca as fi in locul tau,as face exact ca tine,fiindca si eu am cat de cat un caracter asemanator.
Deci pentru cei care mai intreaba de ce pleaca Raiz?Sa se gandeasca putin si la cum s-ar simtii ei.Nush cum sa zic si cum sa explic...mintea mi s-a blocat.
Imi pare nespus de rau ca pleci,imi pare nespus de rau ca ai ajuns aici.Si sa sti ca multi se intereseaza,si multora le pare rau ca ai luat cam aceasta decizie,Raiz.Cand am plecat si eu prima data de pe forum,dar nu pentru mai mult de o luna...desii vroiam sa fie mai mult definitiv...am simtimt la fel.Si chiar vara asta am vrut sa deschid si eu un topic aici.[Si o sa il deschid..d.ar cand incepe scoala Kiss...]
O sa fie un urias gol pe forum fara acel Raizen Isildur.OFFF!!De o ora ma chinui sa scriu aici
OFFFF mai Raiz...te rog sa te mai gandesti...nu suport gandul asta...sa pleci asa Desi de inteleg dar incerc aici ca o proasta sa te conving....offfff...si o sa mai incerc!

Re: Pa - Raizen Isildur - 20 Aug 2009

Pf.. Va multumesc..

Re: Pa - Kennya Allen - 20 Aug 2009

Ma bucur ca s-a rezolvat

Re: Pa - Ada McNair - 20 Aug 2009

Bravo Raizen!
Sunt mandra de tine . >Happywide<
Esti cel mai tare.
Si cu totii te iubim. IMi pare foarte bine ca n-ai plecat . [sper ca asta inseamna "pf. va multumesc" Finna]

HUUUUUUUUUUUUUG >Happywide<