![]() |
Retetar de preparate culinare din carne de spiridus (Garnituri) - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cluburi magice (https://www.darkmark.ro/f-cluburi-magice) +---- Forum: Dezvoltarea cunostintelor despre alimentatia cu spiridusi de casa (https://www.darkmark.ro/f-dezvoltarea-cunostintelor-despre-alimentatia-cu-spiridusi-de-casa) +----- Forum: Retete Culinare (https://www.darkmark.ro/f-retete-culinare) +----- Thread: Retetar de preparate culinare din carne de spiridus (Garnituri) (/t-retetar-de-preparate-culinare-din-carne-de-spiridus-garnituri) |
Retetar de preparate culinare din carne de spiridus (Garnituri) - Kennya Allen - 23 Aug 2009 Cartofi copþi cu ºuncã slabã de spiridus de casa ºi branzã Ingrediente: 4 cartofi marisori, 180 g sunca de spiridus vanat cu toporul sau parizer preparat in casa foarte slab, 180 g branza (slaba, dar sarata, e mult mai gustos), 100 g ceapa verde taiata marunt, 1 cutiuta smantana (12% grasime), piper negru, sare, frunze de marar si patrunjel (optional). Mod de preparare: Se coc cartofii in cuptor:cand sunt gata se taie pe jumatate in lungime, se scoate miezul avand grija sa mai ramana jumatate de cm. Acest miez se amesteca cu sunca/parizerul de spiridus de casa vanat cu toporul, 3/4 din branza,3/4 ceapa, smantana, piperul negru, frunze marar si patrunjel taiate marunt. Intre timp pe o tava pe care am asezat o folie de aluminiu (nu e obligatoriu), se aseaza cochilile de cartofi care se umplu cu amestecul de mai sus. Restul de branza si ceapa verde (cruda) + marar se amesteca si se presara peste cartofii umpluti.se baga tava la cuptor fara a se acoperi cu nimic pana cand amestecul de deasupra capata o culoare aramie. Se serveste evident cu un pahar de vin de Sange de Incuiat. ![]() RE: Retetar de preparate culinare din carne de spiridus (Garnituri) - Melisse Y. Carter - 09 Aug 2011 Suna bine :> |