Darkmark RPG Forum
Takahiro Yuki - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire)
+---- Thread: Takahiro Yuki (/t-takahiro-yuki)

Pages: 1 2

Takahiro Yuki - Takahiro Yuki - 20 Sep 2009

NUME: Takahiro Yuki
NICKNAMES.Yuki
VARSTA.16
DATA NASTERII. 22.01.1993
ORIENTARE SEXUALA.Bisexual (am tinut sa subliniez asta)
GRUPUL.:Viperini
TIPUL SANGELUIToungeur
DESCRIERE FIZICA:
Slab, bine facut, cu o talie subtire, picioare lungi, cu un trup care cere sa fie protejat, dar totodata salbatic. Destul de inalt, aproximativ 1.80, saten, cu ochii negri, migdalati, Yuki reuseste intotdeauna sa iasa in evidenta prin stilul sau neobisnuit de a isi pune in evidenta corpul. Ii place sa-si creeze propria garderopa, si asta ii avantajeaza intotdeauna fizicul.
DESCRIERE MORALA:
Are o personalitate foarte imbarligata, fiind foarte greu de citit. Trece de la tristete la fericire, desi le manifesta pe ambele prin aceeasi indiferenta obisnuita. Desi singur, uraste sa fie asa, nu vrea sa ajunga asemeni tatalui sau, izolat si lipsit de orice urma de compasiune. Este un baiat pe care te poti baza si intotdeauna va face ceea ce trebuie, chiar daca va lua acea decizie in ultimul moment. Ii place sa aiba langa el persone importante, insa toti il evita pentru trecutul lui, fapt ce-l face sa se retraga in sine.
SCURT ISTORIC.
Takahiro are un trecut socant, pe care incearca sa-l ascunda. Parintii sai nu l-au dorit niciodata si l-au considerat o piaza rea ce atrage numai blesteme asupra lor. A fost vazut odata in preajma unui cerber de parintii sai, si de atunci a fost vazut ca un copil al iadului. Mama sa a incercat sa-l ucida in timp ce el dormea, cand baiatul avea doar sase ani, pe motiv ca e aducator de rau. Ceva l-a aparat si din acea zi mama sa a disparut. Tatal lui a innebunit in urma acestui soc si il acuza pe el de moartea mamei sale. Nimeni nu a indraznit vreodata sa se apropie de el, ramanand pentru totdeauna in umbra parintilor lui. In ciuda acestor lucruri el mai are un frate de care nu mai stie nimic de cativa ani buni.

OOC:
Cat despre mine, ma numesc Oana aka Mitsu, am 16 ani, sunt din Bucuresti. Am inceput sa scriu RPG de aproximativ cinci luni. Nu pot spune ca sunt o fana inraita Harry Potter, tinand cont ca nu am citit decat doua carti din serie. Am mai jucat in RPG-uri cu Harry Potter si stiu cam cum stau treburile. Altceva daca aveti intrebari le astept xD

Re: Takahiro Yuki - Shayera Holl - 20 Sep 2009

Bun venit pe forum!
Sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni!
Momentan nu prea sunt membrii activi din cauza scolii,dar ne straduim sa intram
Good Luck and take care!Sper sa ne intelegem bineWink
Ce muzica asculti?
Ce carti citesti?
Ce filme iti plac?

Re: Takahiro Yuki - Anna McNair - 20 Sep 2009

Bine ai venit pe forum>Happywide<
Imi pare bine sa te cunosc..voiam
sa te intreb..tu esti bisexuala sau personajul tau?:>
fiindca niciodata nu am mai intalnit persoane de alte orientari sexuale
si mi se pare super adica na e ceva diferit si sunt curioasa sa stiu mai multe despre asta >< Welcome again

Re: Takahiro Yuki - Ginny Anne Alden - 20 Sep 2009

Welcome!bine ai venit in familia noastra de Ticniti glumeam Tounge.....happy posting have phun....si alteva nu am ce sa te intreb pentru ca a zis Sher tot Tounge....
Inca odata welcome and happy posting

Re: Takahiro Yuki - Rachel von Precieux - 20 Sep 2009

Salut
Bine ai venit pe forum,have phun si toate cele.....
Sper sa te distrezi bine si sa-ti faci prieteni

Re: Takahiro Yuki - Rose Grave - 20 Sep 2009

salut bine ai venit pe forum, sper sa te distrezi si ai un personaj foarte dragut ,
nu cred ca am sa iti pun vreo intrebare, bne poate ar fi cateva?
Iti place cum joaca Shane West?Dar Orlando Bloom? Dar Johnny Deep?
Care film ti-a placut cel mai mult in care a jucat Orlando Bloom?

Re: Takahiro Yuki - Ada McNair - 21 Sep 2009

haha ! bine ai venit atunci >Happywide<

Re: Takahiro Yuki - Ava Katherine Jefferson - 21 Sep 2009

Welcome!Kiss

Re: Takahiro Yuki - Guest - 22 Sep 2009

Bine ai venit!
Sper sa iti placa aici si sa fii activ.

P.S.Cred ca ti-am mai vazut avatarul pe M.I.E.

Re: Takahiro Yuki - Aida Viperin - 23 Sep 2009

Welcome,Have phun,happy posting...si alte nenorociri de genu asta ;Wink ...interesanta descriere