Darkmark RPG Forum
Intalnirea la miez de noapte... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Camera Necesitatii (https://www.darkmark.ro/f-camera-necesitatii)
+--- Thread: Intalnirea la miez de noapte... (/t-intalnirea-la-miez-de-noapte)

Pages: 1 2

Intalnirea la miez de noapte... - Rachel von Precieux - 23 Oct 2009

Hermione se plictisea de moarte in camera ei.Toate fetele adormisera,numai ei nu ii era somn.Asa ca,cobora usor din pat si iesi din camera,luand-o pe un coridor intunecat cu multe portrete care sforaiau.Lua cu dansa si bagheta magica.Coborase in liniste scarile pana la etajul 3,asigurandu-se ca nu da ochii cu vreun profesor sau cu Filch ingrijitorul.Apoi ajunse la un tablou.Imediat fu in Camera Necesitatii.Era inconjurata de un pat comod,o lampa si multe carti.
Bucurandu-se,lua o carte si se aseza pe pat,aprinzand lampa si incepand sa citeasca.Era foarte captivata de carte.Dintr-o data,in toata linistea profunda,se auzira niste pasi pe coridor.Speriata,Hermione se scula repede de pe pat si lua bagheta in mana.Spre groaza ei,usa se deschise si isi facu aparitia.....

Re: Intalnirea la miez de noapte... - Bella Emily Rose - 06 Nov 2009

Bellatrix, incercand sa o calmeze pe Elizabeth din priviri.
"Tu erai?...M-ai speriat ingrozitor."zise Elizabeth,incercand sa isi revina si soc.
"Scuze....nu am vrut sa te sperii...dar nu puteam dormi si am vrut sa citesc ceva...plus ca nu te-am vazut in pat si nu stiam unde esti..."
"Da..nici eu nu am putut sa adorm...ma gandeam la mai multe...uneori ma simt atat de singura,desi va am pe voi."zise Elizabeth oftand...
"-Da..si mie imi lipsesc uneori cei de acasa...mai ales prietenii mei...si stiu ca si tie iti lipsesc,desi majoritatea sunt baieti...si stiu ca iti lipseste si Vlad.."
"-Da asa e...nici nu stiu ce sa fac...sunt foarte confuza...in vacanta de Craciun as vrea sa merg acasa...sa ii vad pe toti...dar as vrea sa imi petrec timpul cu voi...sunt sigura ca ne vom distra.."
"-Eu deja m-am hotarat...oricat de dragi imi sunt cei de acasa voi ramane la Hogwart...impreuna cu Isabella si cu Luna..si posibil si cu Anna Mcnair."
"-Da...cred ca asa voi face si eu.."
"Pai...am venit aici ca sa citim ceva nu sa vorbim..."zise Bellatrix luandu-si o carte despre Magie Neagra.
Elizabeth parea foarte concentrata asupra cartii,dar in acelasi timp ingrijorata...Atentie ii fu distrasa cand cineva isi facu aparitia....

Re: Intalnirea la miez de noapte... - Raizen Isildur - 06 Nov 2009

Încãperea era slab luminatã, doar douã lumânãri aproape terminate pe masa la care stãteau cele douã fete. Stia cã cã nu era frumos ce fãcea, dar îi plãcea sa asculte fetele vorbind între ele, mai ales când aveau impresia ca nu e niciun bãiat prin preajmã. Nu se miscã de pe scaun nici dupã ce liniºtea se aºternu peste încãpere. Tãcut ca o umbrã. Continuã sã le priveascã zâmbind pânã când durerea din genunchi îi aminti de o anumitã întâmplare din ziua precedentã. Încercã sã alunge gândul ºi durerea. Calm ca apa liniºtitã. Totuși nu era tocmai ușor.

Trebuia neaparat sa-și întindã piciorul și oricum era timpul sã se arate, așa cã se ridicã brusc în picioare și fãcu un pas înainte, lãsându-și chipul luminat. Fetele arãtau suprinse.. și pe bunã dreptate. Nu era chiar ideea lui despre a face prime impresii, însã.. se mai întâmplã. Pentru câteva clipe care i se pãrurã o eternitate, nimeni nu scoase un sunet.

„Eu sunt Raizen... Mã bucur sã am companie la o orã atât de târzie.” zise el spãrgând tãcerea. Zâmbi prietenos și clipi așeptând un rãspuns.

Re: Intalnirea la miez de noapte... - Rachel von Precieux - 07 Nov 2009

Cand Raizen aparu pe usa,fetele erau foarte surprinse.Il salutara prietenos.
"-Salut,zisera acestea."
"-Buna,le raspunse Raizen."
"-Hm....da...pai...cu ce ocazie ai venit aici?intreba Bellatrix curioasa."
"-Pai,nu am putut adormi si nici nu imi era somn,plus ca ma plictiseam in camera mea,asa ca am venit aici."
"-Aha,zise fata putin speriata,era un sef de casa pentru numele lui Dumnezeu,deci avea si de ce sa se sperie."

Apoi se uita cu subinteles la Elizabeth.Raizen zambi usor uitandu-se la ele.
"-Stati linistite.N-o sa va pedepsesc,pentru ca in acelasi timp incalc si eu regulile.Deci,prin urmare suntem chit."
"-Huh,zisera ele."
"-Deci,ce vrei sa facem?intreba Bellatrix putin nerabdatoare."
"-Da,zise Elizabeth.Noi ne-am cam plictisit aici.Nu prea avem idei referitor la ce sa facem."
OOC:Nu prea am avut idei multe de un RPG Happywide

Re: Intalnirea la miez de noapte... - Isabella River - 07 Nov 2009

Usa scartai usor, si fetele se intoarsera ingrozite..Doar Raizen parea cel mai linistit de acolo. Bella se strecura in camera, si-si netezi parul.
''-Buna..''
''-Bells!'' zise Bellatrix.
''-Hey, Hermy.'' o saluta Bella.
''-Salut!'' zambi fata.
''-Aaa..''
''-Buna, eu sunt Raizen. Imi pare bine de cunostinta, Bella.'' spuse Raizen.
''-Si mie, Raizen.'' Bella se apropie pentru a da mana in semn de prietenie cu Raizen.
''-Deci..Ce faci aici?'' o intreba Bellatrix.
''-Voiam fosrte mult sa citesc..nu aveam somn. Deci..sunt aici.'' surase Bella.
''-Deci..ceva idei? Ce facem?'' intreba Bellatrix..

Re: Intalnirea la miez de noapte... - Rachel von Precieux - 11 Nov 2009

"-Haideti sa.....descoperim unde duce ultimul pasaj secret pe care l-am descoperit intr-o pauza.Nu e departe de aici."
"-Ok."
Cele trei fete impreuna cu Raizen iesira din Camera Necesitatii si coborara un etaj.Apoi mersera pana la un tablou cu niste fructe ciudate.
"-Aici este,zise Elizabeth."
Isabella incerca sa-l dea jos asa ca trase de el,dar nu se dezlipea.Trasese asa de tare incat se dezechilibra si cazu peste Bellatrix.Elizabeth incepu sa rada iar Raizen sa chicoteasca putin.

"-Nu acolo prostuto,zise fata ajutand-o pe Isabella sa se ridice,apoi pe Bellatrix.Eu vorbeam de podea.Uite."
Elizabeth se apleca si lua trei scanduri lipite intre ele.Apoi fetele se aplecara sa vada ce e inauntru,dar era intuneric,asa ca nu vazura nimic.Elizabeth aprinse lanterna pe care o lua cu ea,si o indrepta spre pasaj.Acolo se vazu un tunel lung.

"-Ce ziceti,intreba ea.Mergem?"
"-Tu prima."

"-A...ok."
Elizabeth ii dadu Isabellei lanterna,apoi,se uita inca odata la fete si isi dadu drumul in tunel.....

Re: Intalnirea la miez de noapte... - Bella Emily Rose - 17 Mar 2010

Bellatrix privi cum corpul lui Marie atinse incet podeaua. Pentru un moment crezuse ca aceasta era inconstienta,apoi o vazuse cum se ridica si zambi senin :
"- Sunt bine ! Haideti,e randul vostru."
Isabella privi nesigura apoi sari si ea.Cand ajunsese jos isi aranja suvitele blonde apoi se ridica,ajutata de Marie. Raizen,sari si el fara prea multa tragere de inima. Bellatrix privi putin ingrijorata,apoi spuse :
"- Uitati..Daca vreti mergeti voi inainte si va ajung din urma.."
"- S-a intamplat ceva ? " intreba Isabella repede.
"- Nu..nu chiar,doar ca nu ma simt prea bine. Nu ma pricep la sarituri .."
"- E in regula ..Te ajutam noi ." spuse Marie binevoitoare.
Cand Bellatrix se pregati sa sara,usa camerei se izbi de perete,iar o fata intra in camera. La inceput chipul ei se vedea in umbra lumanarilor,apoi Bellatrix o recunoscuse. Era ...

OOC : As vrea sa continue Neolynn

Re: Intalnirea la miez de noapte... - Kasumi Mikoto - 17 Mar 2010

Neolynn.
OOC:Adica eu.
Scz dak nu trebuia sa ma bagHappywide
BIC:
Am salutat pe toata lumea.
-Scuze caaaa... am trantit usa. Filch a dechis geamul mare de la turn. Pe langa ca bate vantul sunt -4 grade pe hol!
-Atunci inchide usa. spuse scurt Raizen.
Fusesem pe hol cand se facusera prezentarile si ii auzisem, dar era frig si mi-am dorit doar un loc cald, fara sa am nici macar cea mai vaga idee ca usa pe care intentionam sa o deschid era usa Camerei Du-te - Vino, un alt nume ciudat pentru Camera Necesitatii.
-Bine. am zambit eu. Ooo! Ce-i aia?! am zis, aruncand o privire perplexa gaurii pe care o ascundeau trei scanduri din podea, care in mod evident nu mai erau acolo.
-Un pasaj secret! striga Marie de jos. Veniti?
-Immm... Distractie placuta! am zambit catre Bellatrix .
-Aha... Daca ajung jos.
-Sigur ca ajungi! Nu ma face sa te imping!
-Sar putea sa am nevoie.
-Ba nuu! Uite!
Mi-am dat drumul usor, aterizand, fara zgomot, pe o suprafata nisipoasa... Tunelul continua, intunecat, greoi si mut, in fata mea.
-Vezi! Acum hai si tu, Bella!
Hopa! Ce prostie din partea mea! Nici nu intentionasem, si eram prinsa cu ei. O companie placuta, de altfel, dar... oare ei credeau la fel. Cum pe nisipul acela era cam greu sa ma catar inapoi...trebuiau sa ma suporte si pe mine acum!
-Nu ma faci sa sar! ma asigura Bellatrix.
-Hai! Te prind eu!
A sarit, cu ochii inchisi. Insa m-am dat la o parte, iar ea a aterizat gratios pe propriile picioare.
-Poti sa ma lasi jos...
-Esti jos, Bell! am ras eu.
Prietena mea deschise, neincrezatoare, ochii.
-Vezi ca ai putut? i-a zambit Issabella.

Re: Intalnirea la miez de noapte... - Bella Emily Rose - 17 Mar 2010

Lui Bellatrix ii tremura putin genunchii.Se simteam putin aeriana,dar era bine. Datorita lui Neolynn reusise sa sara. Isi intoarse privirea catre Isabella si ii zambi calduros,apoi raspunse :
"- Multumesc...Acum ma simt mai bine.Cel putin asa cred."
Papucii ei de casa i se adancise putin in nisipul acela si incerca sa paseasca cu gratie mai departe. Dupa ce mersera o bucata de timp,Marie obosi si zise incet,mai mult pentru ea :
"- Cat o sa mai mergem ? M-am saturat ! "
Bellatrix auzi fara sa vrea si chicoti,apoi ii spuse lui Marie :
"- Sunt sigura ca vom ajunge undeva,daca nu ,vom fi nevoiti sa ne intoarcem si sa mancam niste briose si sa bem un pahar cu lapte. Sunt sigura ca iti va face placere. "
Cand auzi de briose,Marie zambise larg,dezvelindusi dintii albi,apoi continua sa mearga. Cele patru fete pareau putin ingrijorate,pe cand Raizen parea foarte sigur ca drumul acela va duce undeva.
Linistea se asternu in tunel pana cand Bellatrix sparse tacerea :
"- Acum ce vom face? "

Re: Intalnirea la miez de noapte... - Kasumi Mikoto - 19 Mar 2010

-Evident ca vom continua sa mergem...cred. am zis eu, scotandu-mi, cu o miscare brusca, un picior intrat in nisip pana la genunchi.
Am privit surprinsa. Aveam noroi pe talpa pantofului.
-Da. Exploram. zise Issabela, Dar cred ca va trebui sa o facem inotand.
-Hm? Nu pricep. am zis.
Raizen s-a oprit in loc, ridicand un deget. Aparent, ne facea semn sa ne tinem pliscul, dar in acelasi timp verifica si directia unui curent care isi facea de cap prin tunel. O secunda, ochii mei s-au oprit la o picatura de apa care curgea pe un perete. Apoi am auzit susurul unei ape, care se transforma in vuiet. In jur mirosea a nisip ud.
Brusc, un val rece de apa sarata se prabusi brutal peste noi, izbindu-ne pe toti, chiar si pe Raizen, inapoi in capatul tunelului. Dupa care, ca si cum nici nu ar fi existat, disparu.
-Cineva nu ne vrea aici...zise Marie.
-Mare branza! zambi Raizen, sigur pe el. Ce? Care din voi nu stie sa inoate?
Nu am vazut nici o mana sus.
-E, vedeti?
Am continuat sa mergem. Ceva mai incolo, era sa mor de inima cand o sageata zbura pe langa urechea Issabellei.
-Clar ca tunelul duce undeva...sopti Bellatrix.
In tunel vajai un alt curent rece, pe fundalul caruia se auzi o bufnitura. Apoi...Liniste.
-Ce a fost aia? a intrebat Raizen, mai mult pentru el.
-Eh...un fleac.. S-o fi inchis trapa...am inceput eu calma. S-A-NCHIS?! Numai CINEVA DE AFARA O PUTEA INCHIDE...ca...FILCH! SI DACA A INCUIAT-O?!
-Hoo-o! pufni in ras Raizen, in timp ce Bella imi arunca priviri cu subanteles. Oricum, tunelul duce undeva. Si poate c-a uitat s-o-ncuie.
-Poate...am zis noi deodata.