![]() |
Bella Emily Rose - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Bella Emily Rose (/t-bella-emily-rose) |
Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 02 Nov 2009 Draga jurnalule,
Numele meu este Bella Emily Rose .M-am nascut in anul 1995, intr-o dimineata ploioasa de noiembrie in Forks, Washington.Parintii meu au fost foarte fericiti in acea zi.Mama mea nu are puteri magice si nu este din lumea vrajitoareasca,in schimb tatal meu este un vrajitor cu sange pur. .Anii au trecut,iar eu m-am maturizat si odata cu trecerea anilor mi-am descoperit o abilitate magica.Ma pot transforma intr-o pisica neagra. Aceasta abilitate este influentata de semnul meu de la nastere..(.am pe spate o pisica neagra).Patronusul meu este de asemenea o pisica. Cand am ajuns la Hogwarts am incercat sa fiu prietenoasa,desi sunt o fire mai timida. Aici am invatat cu adevarat ce inseamna prietenia . La inceput , cele care mi'au fost alaturi , au fost nimeni altele decat : -Isabella Luminita Swan -Elizabeth Jojo Swann -Luna Swan -Anna Mcnair -Ginny Blackfire. Am uitat sa mentionez cateva lucruri importante despre mine.Sunt o fata cu parul saten,putin ondulat,am ochii verzi ºi faþa în formã de inimã.Sunt o fata prietenoasa,putin timida,inteligenta si optimista.Sunt o persoanã înþelegãtoare, plinã de compasiune, maturã pentru vârsta mea, cu un simþ al umorului dezvoltat. Punctul meu slab este lipsa de incredere. Prietenii mei cei mai buni sunt : Alice,Kate si asa zisul meu frate, Edward.Pe ei ma pot baza intotdeauna. Photos : [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 02 Nov 2009 Sambata,31 octombrie
Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi m-am trezit destul de greu.Eram somnoroasa si abia ma puteam ridica din pat. Fiind week-end am decis sa imi petrec timpul alaturi de prieteni.Am vorbit cu Alina,o colega minunata care urma sa implineasca 14 ani in ziua urmatoare,si am decis sa iesim la o plimbare.Cum nu puteam merge doar noi am decis sa le chemam si pe Isabella Swan,pe sora acesteia,Luna si pe Elizabeth Jojo Swan. Elizabeth nu a putut veni,deoarece e foarte ocupata cu temele...dar in locul ei am invitat-o pe Alexandra,o prietena de a noastra. Am mers sa ne plimbam pe domeniu,apoi am decis sa mergem in Hogsmeade.Ajunse acolo am mers pe la toate magazinele cu dulciuri si ne-am cumparat fel si fel de lucruri...de la bomboane mentolate la acadele cu gust de zahar ars. Dintr-o data ni s-a facut frig si am decis sa mergem la "Trei maturi" sa bem o ciocolata calda.Alina a fost amabila si a facut cinste pentru ziua ei cu o pizza delicioasa.Dupa ce ne-am mai incalzit am plecat spre "Lorzii mierii" pentru a lua niste fursecuri pentru drum.Cand ne-am intors la Hogwarts eram extenuate...de abia asteptam sa ajunge in camera de zi. Isabella,Luna si eu ne-am intins in pat si ne-am gandit la acea zi minunata care tocmai luase sfarsit.Ne-am distrat copios si speram sa mai putem iesi si in alta zi... Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 03 Nov 2009 Luni,2 noiembrie
Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi m-am trezit plina de viata,dar nici eu nu stiam care e motivul. M-am pregatit pentru ore.La ora de Transfigurare profesoara a fost multumita de ce am reusit sa fac.La restul orelor am incercat sa fiu activa. Spre seara am inceput sa ma gandesc la tot felul de lucruri. In timp ce Elizabeth vorbea cu Isabella,Luna citea o carte,iar eu stateam si priveam pe geam. Parca asteptam pe cineva. Imi doream sa vina. Imi doream din tot sufletul,dar stiam ca e imposibil. M-am asezat in pat si am incercat sa adorm, dar nu reuseam. Ma gandeam daca am reusit sa il uit....sa trec mai departe peste acel capitol din viata mea....niciodata nu am avut curaj sa ii zic ca inca tin la el...si as fi vrut in acel moment sa ii vorbesc, dar nu aveam cum. O priveam pe Isabella. Pana si in somn avea acel zambet de indragostita incurabila...macar ea era fericita alaturi de Alex... O mie de lucruri imi treceau prin minte....imi aparea din nou chipul lui in fata ochilor;visam cu ochii deschisi ...sau era doar o amintire?...nici eu nu puteam sa imi dau seama...apoi vedeam cum ma plimbam,tinandu-ma de mana cu el si cum stateam la locul nostru,sub umbra unui copac,care ne ferea de privirile celorlalti.Atunci lumea era doar a noastra...dar acum acea lume e pustie... M-am straduit din rasputeri sa adorm...dar nu am putut...toata noaptea m-am gandit la el...la tot ce a fost...iar spre dimineata am adormit cu gandul la el..in minte ramanandu-mi imaginea unei fete inocente si a unui baiat blond care se sarutau sub umbra unui copac,incercand sa se ascunda de ceilalti... Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 04 Nov 2009 Marti,3 noiembrie
Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> M-am trezit azi dimineata foarte speriata.Avusesem un cosmar.Incercam sa imi limpezesc mintea.M-am ridicat din pat si m-am indreptat spre oglinda.Mi-am prins bretonul ca deobicei apoi m-am schimbat si mi-am strans patul.In minte imi ramase acel cosmar.Eram afara cu prietenii mei si dintr-o data a aparut el,dar fara sa ma bage in seama s-a apropiat de prietena mea si a sarutat-o.Nu imi venea sa cred ca asa ceva se putea intampla. Mi-am pus gandurile in ordine stiind ca a fost doar un cosmar si ca era imposibil ca asa ceva sa mi se intample.M-am asezat din nou pe pat si am inceput sa citesc din cartea mea preferata "Amurg". Un citat m-a impresionat,dar nici eu nu stiu de ce. "Sper sa se bucure de dezamagire"....cam asa suna acel citat. Am lasat cartea de o parte si am plecat sa ma plimb putin,sperand ca asa imi voi alunga toate gandurile rele. Pe drum m-am intalnit cu prietenul meu cel mai bun,care imi este ca un frate mai mare.Edward se apropie de mine si imi zambi.Am inceput sa vorbim despre tot felul de lucruri si i-am spus ce ma framanta.A incercat sa ma faca sa ma simt mai bine si cred ca a reusit.Nu stiu ce m-as face fara el... Seara m-am schimbat in rochia mea de noapte si m-am asezat in pat.Incepusem sa citesc din nou.Dupa ce mi s-a facut somn am pus cartea pe noptiera,am stins lumina si am adormit cu gandul la el. M-am trezit dintr-o data.Era trecut de miezul noptii..era in jur de ora 2:00. M-am apropiat de fereastra in speranta ca il voi zari,dar am vazut ceva ce m-a impresionat placut.Afara ningea.Zapada alba se asternea pe strada si forma un covor alb si pufos.Nu imi venea sa cred.Era abia inceputul lui noiembrie si pur si simplu ningea.Asta insemna ca de ziua mea voi avea tinutul de gheata in fata blocului.Aa...si mai insemna ceva.Bataie cu zapada....rasete...distractie...si BOTEZURI...cea mai mare teama a mea cand vine vorba de anotimpul iarna.Sper sa nu am parte de nici un botez... nu vreau sa fiu aruncata in zapada nici macar de el,sau de "fratele meu" Edward.Am tras perdeaua si m-am intors inapoi in pat.Stiam ca maine cand ma voi scula,strada va fii alba,la fel ca si cerul.Totul in jurul meu va parea ca raiul.Un rai de gheata... Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 04 Nov 2009 Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> "Emotie de toamna" "A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta. Mã tem ca n-am sã te mai vad, uneori, ca or sã-mi creasca aripi ascutite pana la nori, ca ai sã te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sã se-nchida cu o frunza de pelin. Si-atunci mã apropii de pietre si tac, iau cuvintele si le-nec în mare. Suier luna si o rasar si o prefac intr-o dragoste mare. " Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 04 Nov 2009 Draga jurnalule, prieteni...[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> M-am gandit sa iti scriu povestea mea de dragoste...mai degraba zis...sfarsitul ei... Era o dimineata destul de luminoasa de octombrie;11 octombrie...Durerea de stomac cu care m-am trezit nu se datora oboselii sau a mancarii, ci mai degraba din cauza evenimentelor ce aveau sa se intample in ziua aceea. Astazi trebuia sa inchei o relatie pe care abia o incepusem.... Trebuia sa se termine. Imi tot repetam in minte “nu vreau sa il neindreptatesc nici pe el.. nu sunt eu unica in lumea asta.. nu sunt nici prea frumoasa nici prea desteapta, dar am facut tot ce imi statea in puteri ca totul sa fie bine.. sa nu se termine”. Simteam ca durerea de stomac se accentueaza. Simteam ca ma sufoc.. m-am imbracat repede si am iesit. Nu l-am lasat niciodata sa astepte pana acum si nu puteam sa o fac nici de data asta... in cateva minute am ajuns la locul intalnirii, ca de obicei ajunsesem prima. Dupa cateva minute il vad apropiindu-se cu pasi grabiti spre mine cerandu-si scuze de intarziere....Nu stiam unde am putea vorbi linistiti asa ca am decis sa mergem la o cafenea... "- Mi-e frig." am zis eu.. de fapt acesta a fost singurul cuvant rostit pana ce am ajuns la cafenea. El s-a apropiat de mine,incercand sa ma incalzeasca si strangandu-ma mai tare de mana. - Vrei sa-mi zici ceva? zise el uitandu-se in ochii mei...privirea lui profunda m-a facut sa imi rascolesc gandurile...simteam cum ma dezbraca din priviri... "- Da", ii raspunsem eu apoi cu un glas putin tremurat. El devenise curios... "-M-am gandit ceva timp si am ajuns la concluzia ca ar fii mai bine sa ne despartim..." El ma privise pentru o secunda apoi zise: "-Asta e ceea ce simti cu adevarat?" Nu vroiam sa il mint...asa ca am decis sa ii spun adevarul...sa ii vorbesc din inima...si sa ii spun ceea ce simt... "-Sentimentele mele pentru tine sunt foarte puternice...si simt cum ard in interiorul meu...dar nu mai putem continua asa...toata lumea e impotriva noastra...nimeni nu mai vorbeste cu niciunul dintre noi..pana unde crezi ca vom ajunge asa?" "-Poate ai dreptate...dar sa stii ca nu regret nici o clipa ca am fost cu tine si sper ca nu te-ai indoit nici o secunda de sentimetele mele."zise el,iar in privirea lui se citea tristetea care era si in ochii mei.Se apropie de mine si ma saruta pentru ultima data.Stateam la masa ca doi straini acum. "-Nu ar fii mai bine sa mergem?"am intrebat eu. "-Eu as vrea sa mai stau putin singur,daca nu te deranjeaza." "Aa..nu...nu e nici o problema...tinem legatura...papa..."am iesit in fuga cu lacrimi in ochi.Nu imi venea sa cred ca se terminase totul.Oare asta era ce vroiam cu adevarat?Pana acum eram sigura ca eram in stare sa renunt la tot pentru el,dar stiam ca il va afecta si pe el sa nu mai ii vorbeasca nimeni in aceasi masura in care m-a afectat si pe mine sau chiar mai rau. Cand am ajuns in casa incercam sa imi opresc lacrimile,dar nu puteam.Simteam ca lumea me se prabusise,dar trebuia sa merg mai departe. Cand am vorbit cu el,mi-a spus ca nu stie cum se va abtine sa nu se apropie de mine,cum isi va tine sentimentele in frau.La asta ma gandeam si eu...Amandoi am ramas cu sentimente puternice... Ceilalti au inceput sa vorbeasca din nou cu mine,dar asta intr-un fel nu ma incalzea cu nimic.Ma simteam singura;uneori ma simteam atat de singura incat eram in stare sa plec undeva in lume,dar stiam ca nu pot face asta.Cand il vad,cand se apropie de mine, toate sentimentele mele reinvie si incep sa rosesc. Nu stiu daca voi reusi sa il uit...aproape in fiecare secunda mintea imi zboara la el....dar oricum tin foarte mult la prietenia lui...e un baiat minunat..si daca nu mai putem fii impreuna sper sa ramenem Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 05 Nov 2009 Miercuri,4 noiembrie
Draga jurnalule,[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi este o zi "minunata". Nu imi vine sa cred ce noroc am...pff. M-am certat cu Alice,prietena mea cea mai buna. Si cum nu era si asa destul de rau , mai trebuia sa ma cert cu toata familia...Motivul?...Nu fac nimic rau...si toata lumea sare cu gura pe mine...De parca ei ar fi perfecti. Am iesit afara si am dat peste el. M-a intrebat daca sunt bine. Am incercat sa ascund faptul ca imi venea sa ma arunc in fata unei masini si i-am zis ca da,apoi am mers impreuna sa ne plimbam putin doar ca niste simpli amici si am vorbit despre tot felul de lucruri. Mi-a facut placere sa pot vorbi cu el...in plus ma simteam mai bine... Ar trebui sa ii fiu datoare pentru timpul petrecut impreuna , dar nu ma mai puteam gandi la asta . Chipul lui era singurul lucru care imi aprarea in minte . Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 06 Nov 2009 Joi,5 noiembrie
Draga jurnalule,[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi lucrurile au revenit la normal...m-am impacat cu prietena mea cea mai buna,Alice,iar parintii mei incearca sa ma inteleaga si fac un efort destul de mare...cum eu sunt o fire mai...incapatanata...mi-am facut niste prietenii noi aici...si mi se pare ca sunt niste fete foarte dragute...Anna si Ginny B... Astazi din pacate nu am avut asa de mult timp liber,dar am incercat sa postez diferite lucruri pe site...sper ca maine voi avea mai mult timp liber...si voi putea sa completez la topicul pe care l-a deschis Anna:Cercetasii jucausi!... In rest..nimic nou...m-am distrat astazi la ore cu Isabella si Elizabeth..ne-am batut cu hartii...destul de infantil...dar ne-am distrat.. ![]() Am incercat sa ma pun in pat si sa adorm,dar nu prea puteam...asa ca m-am decis sa citesc..."Zori de zi" de Stephanie Meyer.... m-am decis sa postez sfarsitul..: "Am ras cand sarutul lui mi-a intrerupt efortul din nou. -Fir’ar sa fie, a marait, sarutandu-ma pasional pe maxilar in jos. -Avem destul timp ca sa exersam, i-am reamintit. -Tot timpul si iar si iar si iar, a murmurat. -Mie imi convine. Si apoi am continuat recunoscatori sa traim in aceasta mica, dar perfecta parte a eternitatii. Sfarsit" Totusi...nu reusisem sa imi alung somnul...era trecut de miezul noptii si am iesit la fereastra..Regina noptii,luna lumina cerut instelat.Totul parea magic,dar nu stiam de ce. Ma intorsesem in pat,incercand din nou sa adorm,dar de fiecare data cand incercam sa adorm chipul lui imi aparea in fata.Simteam muscatura unei leoaice tinere...era iubirea...o simteam acolo...undeva in sufletul meu..o simteam cum creste cu fiecare secunda...cu fiecare minut...si adormisem din nou cu gandul la el.... Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 06 Nov 2009 vineri,6 noiembrie
Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> In sfarsit am terminat orele de saptamana asta.Cred ca a fost cea mai obositoare saptamana din viata mea.M-am simtit putin rau astazi.Am avut niste dureri de cap si niste ameteli...dar ma simt mai bine.De abia astept sa ies putin afara,sa iau o gura de aer.Sper sa imi priasca...si in plus...vreau sa imi vad prietenii....mai ales pe Alice si pe Edward....mi-a fost foarte dor de ei Peste cateva ore.... M-am intors in casa...Mainile imi erau aproape inghetate.Afara incepuse sa ploua.Stropii de ploaie cadeau usor pe pamant formand deja mici ochiuri de apa.Nu apucasem sa vorbesc prea multe cu Edward sau cu Alice...iar cu ceilalti nici nu ma intalnisem....Era ciudat...Am asteptat atat de mult ziua asta pentru a-mi petrece timpul cu ei si abia am reusit sa ii salut.Sper ca maine voi aveam mai mult timp pentru a vorbi cu ei... Ca in fiecare seara am probleme cu somnul...asa ca am inceput sa citesc din nou... ***** Nu mai stiu ce sa fac...pur si simplu...ma foiesc incontinuu si nu pot adormi...nici macar cartile nu ma fac sa imi fie somn...deja am citit 100 de pagini..si degeaba.... ***** Ce zi..in timpul orelor abia mai reuseam sa tin ochii deschisi...iar in pauze era razboi....in timpul orei de prezicere a viitorului profesoara nu a venit si am inceput sa ne batem cu hartii....si cu tot felul de lucruri...chiar si cu biscuiti...stiu ca e un lucru infantil...dar a fost foarte distractiv.. ![]() Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 07 Nov 2009 Sambata,7 noiembrie
Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Ce bine ca e week-end....de dimineata am iesit la o plimbare in Hogsmeade cu Anny,o fata de la viperini....am mers la "Trei maturi" si am baut o ciocolata calda....apoi am mers la magazinul "Lorzii mierii" si ne-am luat tot felul de dulciuri.... Am avut ocazia sa imi cumpar o noua carte..."Eclipsa..." de Stephanie Meyer... Macar seara voi avea cu ce sa imi ocup timpul... Dupa -amiaza ma voi uita la un film de groaza...alaturi de Anny,fata de la viperini..si apoi..voi iesi sa ma plimb putin pe domeniu cu Alice... *** A trecut ceva timp...si iata-ma din nou in camera....Isabella a adormit trista cu gandul la Alex..si mi-ar placea sa o pot ajuta...dar eu nu ma pot ajuta nici macar pe mine... Stau si ma gandesc la el...nu mi-l pot scoate din minte..si nu inteleg..de ce?.... Nu pot dormi...in fiecare secunda care trece...ma gandesc la el...fiecare minut din viata mea ii este dedicat lui...dar totusi de ce?...de ce trebuie sa il iubesc?.... |