Darkmark RPG Forum
Annie Granger - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire)
+---- Thread: Annie Granger (/t-annie-granger)

Pages: 1 2

Annie Granger - Annie Granger - 17 Nov 2009

Buna! Abia de anul aceasta mi-am facut si eu o pasiune pentru seria "Harry Potter" si am descoperit aces forum incredibil. Iata cetva lucruri despre mine:

NUME: Annie Granger
SEX: feminin (obviously)
VARSTA:15 ani/ 16.04.1994
LOCUL NASTERII:Carson City
STATUTUL SANGELUI: sange-pur
CASA:Astropufi
DESCRIERE PERSONALA
FIZICA:
Sunt o fata inaltuta, cu ochi albastri puternic evidentiati. Am parul lung, negru pana in talie si breton drep.
MORALA:
Imi place sa cred ca firea mea este mult prea complexa pentru a o descrie. Sunt foarte deschisa, imi place absolut totul exact asa cum este, ador sa stau cu prietenii sa vorbesc si mai ales sa povestesc si sa scriu. Pur si simplu simt nevoia sa comunic cu ceilalti, imi place sa-mi exteriorizez gandurile. Ador sa citesc,defapt, iubesc sa citesc.Este pasiunea mea numarul 1 si imi dedic tot timpul cititului. Pur si simplu imi plac cartile, mesajul lor, cuvintele. Nu ma enervez aproape deloc, pentru ca, cum am mai spus, comunicarea reprezinta totul. In rest, veti descoperi voi mult mai multe lucruri despre mine pe parcurs, pentru ca sunt o persoana foarte greu de citit, si am tot timpul din lume sa-mi impart cunostintele cu voi
CEA MAI MARE SLABICIUNE
*Sunt foarte emotiva, cuvintele ma ranesc cateodata atat de mult incat ma retrag in carapacea mea si raman asa pentru cateva zile.
*Timiditatea mi-a facut intotdeauna probleme, insa sper ca am sa trec peste ea in curand
TARIA DE CARACTER
*ambitia: daca stiu ca pot totul este posibil
HOBBY-URI
*cititul
*comunicarea-presupun ca a devenit un hobby...
MATERII
*preferateToungeotiuni, grija pentru creaturile magice, previziuni despre viitor, transfigurari
*detestate: istoria magiei
VIS
*intotdeauna mi-am dorit sa scriu o carte
CITAT: "Despre ce simtim poate vorbi doar acela ce l-a trait candva "simtul de a simti" peste ceva maret ,irepetabil. Fiecare om poate simti in mod divers . Spre deosebire de alte sentimente ,dragostea lasa cele mai adanci cugete si urme ale omului"
DEVIZA MEA:"Life is just to smile"
ANIMAGUS: Da, sunt un animagus, mai precis, ma pot transforma in vultur.

Acum, cred, ca v-ati facut o parere despre mine. Insa ramane sa ma cunoasteti pe parcurs. Va asigur ca sunt o figura...Finna Imi place sa fac haz de necaz si sunt prima cand vine vorba de indrazneala.

Annie

Re: Annie Granger - Kennya Allen - 17 Nov 2009

hei hei hei
Cat ma bucur sa vad membriinoi si entuziasmati de forumul asta.
Sper ca te vei simti cat mai bine alaturi de noi si in caz ca ai nelamuriri sau ai nevoie de ajutor nu uita sa imi dai un mesaj privat sau un add pe mess.
Distractie placuta!!!

Re: Annie Granger - Bella Emily Rose - 17 Nov 2009

Hey....buna...Kiss
Sper sa iti faci multi prieteni aici...
Sa intri pe forum cat de des poti...etc..
Have fun and happy posting...
Si..poate facem un Rpg impreunaLove

Re: Annie Granger - Ginny Anne Alden - 17 Nov 2009

Hey
Bine ai venit printre noi Annie
sper sa iti faci multi prieteni pe aiki
si Sper sa ne vedem si pe la RPG
Well have phun and happy posting
pwp

Re: Annie Granger - Isabella River - 17 Nov 2009

Hey!
Welcome!
Imi place descrierea ta..
Have Fun and Happy Posting!
Sper sa-ti faci multi prieteni aici..
App credeam ca numa' Cercetasii se inmultesc asa repede..cum a zis si Ginny di Hahalina..Finna Dar vad ca si Astropufii incep.. Oricum..e foarte bine.
PwP, si ne vedem la RPG.

Re: Annie Granger - Guest - 17 Nov 2009

Bine ai venit pe forum,Annie!
Sper sa iti placa aici si sa fii cat mai activa.

Re: Annie Granger - Alathea Joy - 18 Nov 2009

Salut Annie ! Ce mai .. bun venit pe aici :]
Vad ca iti place sa citesti ... Si eu ador sa citesc ... mai ales SF
Care a fost ultima carte citita ? Care este stilul ce te atrage cel mai mult in ceea ce priveste literatura ? Ah .. si inca o intrebare :
Iti plac animalele ? Daca raspunsul tau este da ... atunci , care este animalul tau preferat ?

Sper sa nu iti dau batai de cap cu intrebarile mele !
Hugs from Ave

Re: Annie Granger - Rachel von Precieux - 18 Nov 2009

Hello,bun venit pe forum! Kiss:
Sper sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni
Ma bucur ca avem din ce in ce mai multi membri pe forum
Abia astept sa te cunosc mai bine
Apropo,poti sa-mi dai id-ul tau printr-un PM? Happywide

Re: Annie Granger - Ginny Malfoy - 18 Nov 2009

Nu ti'am urat " welcome " ?
bine, la mine mediatoare = bisectoare = 7 la mate, asa ca nu ma mirFinna

bun venit >Happywide<
have funKiss

HA nimeni nu a mai intrebat ce muzica iti place si de unde esti Devil [ sperFinna si sper ca nu ai mai mentionat pe undeva..Finna ] SUNT PRIMAA Devil
asa . Smile
>Happywide<

Re: Annie Granger - Annie Granger - 19 Nov 2009

Wow! Deci aicic este chiar super!! Habar nu am de cate luni cautam un forum in care sa pot scrie, insa nu am dat de nici unul pe placul meu, si acum aici.. Si toti sunteti atat de amabili si.. vai... ador comunitatea asta!!
Abia astept sa fac rpg-uri cu voi! Si sa ma prind cum se fac...Dar oricum ma bucur ca in sfarsit v-am gasit! La inceput credeam ca sunt doar discutii, dar nu.. Si ma gandeam, ati putea scrie si o carte!!

E super aici. Abia astept sa va cunosc pe toti si sper sa ne intelegem bine!
Si da, fac cate rpg-uri vreti cu voi!!|

Ginny, sunt din Iasi si sper ca sunt pe forum mai multi utilizatori, ne-am putea intalni intr-o zi, sa vorbim.. Ah.. de cand imi doresc asta. Cat despre muzica, nu am un gen preferat. Ascult cam tot ce este nou (infara de manele..), si imi place in special trupa BEP (Black Eyed Peas).

Aveline, ultima carte pe care incerc sa o termin (nu prea pot din cauza tezelor), este Harry Potter 5 (Ordinul Phoenix). Aaaa, si daca nu am mentinonat mai sus, eu, persoana adevarata am 15 ani HappywideHappywide. Imi plac foarte mult animalele, si in special tigrii, am o pasiune pentru animalele astea pufoase si micute (puii de tigru, of course).

Ce vroiam sa va intreb. Cum se pune banner-ul? Adica, eu sunt in anul I nu? Si cum se castiga experienta? Doar prin nr de mesaje sau cu Rpg-urile?