Darkmark RPG Forum
DUST - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: DUST (/t-dust)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

DUST - Lizzie Craig - 31 Dec 2009

[Image: Dust_Kicked_Wind_by_elgarbo.jpg]

Eu... inainte de finalul tragic
Tot eu
Rachel

Re: DUST - Ginny Malfoy - 31 Dec 2009

asa..eu ti'am editat mesajul si ti'am dat sa apara pozele ma seci ca naiba=]]] nu se vedea nimic:-w

si da mai multe detalii waai:-w imi place titlul, desi parca urlii cand scrii cu majusculeFinna btw, pune prima parteSmile faci niste ficuri atat de taariLove

Re: DUST - Lizzie Craig - 01 Jan 2010

Nu pot sa'l postez noaptea asta.
Asteapta pana maine!

Btw... Stii ca tocmai vroiam sa il sterg? Dar acum ma obligi sa'l continui...

Oricum... mersi

Re: DUST - Ginny Malfoy - 02 Jan 2010

Atunci HAI MAI REPEDE :-W
WhistleWhistle

>Happywide< love yaaLove micutzoo [ pun pariu ca ai crescut 30 de cm in vacanta si ma trezesc la scoala ca esti de 2 metri=)))) ] ma rog..micutzaFinna >Happywide<>Happywide<

Re: DUST - Lizzie Craig - 03 Jan 2010

Bine... Atunci sa vedem...

Capitolul I ~ Pregatiri

Ceasul arata ora 11 si 35 de minute. Aceasta dimineata de sfarsit de decembrie, inceputa cu mare entuziasm, nu parea sa continue deloc pe calea cea buna.
Parintii discutatu la telefon impreuna cu bunica despre calatoria mea. Tocmai primisem vestea si deja ma incuiasem in camera, iar Nancy, servitoarea, incerca sa ma convinga s'o deschid.
"Deschideti, va rog! Altfel mama dumneavoastra se va supara."
"Daca isi doreste atat de mult sa nu ma vada, vreau sa raman aici!" am tipat eu lovind peretele cu piciorul.
Dupa cateva zeci de minute mama a inlocuit'o pe Nancy. Aceasta tipa si mai tare.
"Deci iti mai repet pentru a mia oara: daca nu deschizi iti confisc toate cele 4 carduri primite de la tatal tau!"
Nu'mi placea sa ma santajeze nimeni. Mai ales parintii!
"Mda... sigur, cum spui tu!"
"M'ai imbatranit! Nu mai suport! Il chem si pe taica'tu!"
Imi placea cand se enerva.
Mama nu era persoana cea mai favorita din casa, deoarece se tot lega de viata mea personala.

Ginny, primesti mai muuuulte parti cand nu ma mai grabesti! Daca ma grabesti imi pierd ideile.

OKZ... Bucura'te de cele 10 propozitii scriese in cele 5 minute pe care le aveam la dispozitie.

Re: DUST - Bella Emily Rose - 03 Jan 2010

Imi place prima parte din fic
E interesanta
Astept si eu continuarea Love

Re: DUST - Isabella River - 03 Jan 2010

Ooo ce thare eFinna Faza cu mama si fata era prea thare..
Astept continuarea.. Wink

Re: DUST - Ginny Malfoy - 03 Jan 2010

Nu te grabesc, dar credeam ca ai prima parte scrisa si nu o pui de kiki:-w
prea tare partea astaLove chiar e amuzanta faza mama-fiica Finna)

oricum nu prea am cum sa imi formez o parere inca:-w apropo, titlul are vreo semnificatie ascunsa?:> Finna)

Ps : vine scoala bebi..ti'ai facut tema la info?:-< eu nu..

Re: DUST - Shayera Holl - 08 Jan 2010

YeeeyLove...imi place inceputul,chiar mult Imi aminteste de Gossip Girl [obsesia pea] desii nu cred ca e deloc ca si barfele pe care le scrie bloggerul Smile
Frumos...continua Smile

Re: DUST - Lizzie Craig - 14 Jan 2010

Aveam aceeasi expresie intiparita pe fata de cel putin doua ore. Eram nervoasa! Oare nu ma puteau intelege?! Ce era asa de greu!?
Ok, stiam de ce plecau in Germania, dar nu vroiam sa inteleg de ce nu ma luau si pe mine! Nu era chiar atat de greu sa inveti o limba.
Mai tarziu, gandul mi'a zburat la al cincilea card pe care il primisem in urma promisiunii ca deschid usa. Am zambit! Acest 'targ' cu tata o suparase pe mama si ma convinsese inca o data ca sunt rasfatata. Si nimeni nu imi putea scoate aceste fumuri din cap. Dar eram constienta ca o data ce primeam acest prestigiu... eram de acord sa merg in statul Washington si sa aleg intre Seattle si Forks. In Seattle, unchiul meu se mutase de zece ani. Era doctor si avea un baiat Dave. Pe cand, in Forks locuiau bunicii cu matusa si verisoara mea Hannah. As fi preferat sa aleg Seattle, deoarece Forks era un oras chiar parasit. Eram indecisa.

Scuze, am scris prea putin, dar promit ca maine pun nextul. Nu prea am timp sa continui deoarece am prea mult de invatat la romana.

Am incercat sa chimb putin ficul. Prima data am dorit sa'l fac cu doua gemene. Insa acum vreu sa'l fac cu VAMPIRI. Nu va semana deloc cu seria Amurg.

PS. Nu mai exista alte ficuri cu vampiri pe forumul acesta, nu? Sper [nu prea le'am citit pe toate]!