![]() |
Equinox - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: Equinox (/t-equinox) |
Equinox - Desiree Rose Goth - 10 Jan 2010 Ficul meu.Astept trei comentarii ca pe urma sa-l continui.Iata personajele principale: Aalyah Lily Carter: ![]() Melissa Carter: ![]() Aoede Lashnikar: ![]() Equinox Intro Am ucis-o,m-am gandit eu speriata.De atatea ori i-am dorit moartea,incat acuma chiar moare.Daca isi amintea vremurile acelea,chair in ultimul moment?Oare putea sa ma ierte? Insa ea era acolo,plina de sange.S-a sacrificat ca sa ma salveze...pe mine...iar eu o uram atat de mult...Mi-am amintit dintr-o data de ziua aceea indepartata,intr-o viata anterioara:cum incercam sa i-l iau,cum ne-am sarutat amandoi,fara sa tinem seama ca si ea avea sentimente...Daca i-as fi spus ce simteam pentru El,puneam pariu ca imi lasa cale libera,pentru ca ea fusese atat de buna...ma iubise atata... Poate ca nu moare,m-am gandit eu disperata.Chiar atunci,ea mi-a facut un semn sa vin spre ea;un semn abia perceptibil,cu ultimele ei puteri. -Tu....tu si Sean...,spuse ea sleita de puteri. Cand i-am auzit numele,inima mea s-a oprit o secunda,ca un bloc de granit in pieptul meu.Deci sora mea stiuse tot timpul asta!Nu puteam sa-mi ridic capul si sa privesc in ochii ei adevarul. Deci...ce parere aveti?? Re: Equinox - Bella Emily Rose - 10 Jan 2010 ![]() E superb Sper sa mai primesti inca doua comentarii pentru a putea scrie continuarea Nu stiu de ce,dar mi se pare fascinant inceputul ![]() Re: Equinox - Desiree Rose Goth - 10 Jan 2010 Multumesc,Bellatrix.Vei primi carti pe gratis Mai astept 2 comentarii.. Re: Equinox - Bella Emily Rose - 10 Jan 2010 Ura Carti pe gratis Se pare ca nu mi-am facut o reputatie prea buna Oricum,ficul asta e superb si sunt sigura ca multora o sa le placa P.S. ![]() People da-ti comentarii aici ![]() Re: Equinox - Desiree Rose Goth - 10 Jan 2010 Tu zici ca ficul e superb,dar abia l-am inceput Oricum,ceea ce se intampla in intro va aparea printre ultimele capitole.Si te avertizez,inceputul e putin plictisitor Bine,Bellatrix.O fac pentru tine Capitolul 1 “-Hai,Aalyah!!Te rooogg fruumoos!!” Am scransit din dinti si am luat rapid o gura de sampanie. “-Stii…vreau sa mergem mai intai la un mall….si apoi la un club”,spuse Melissa.”Nu fac nimic rau….vreau sa fii si tu la prima mea intalnire.” Am pufnit ofticata.Daca ar fi fost dupa mine,nu mi-as duce iubitul la mall(baietii se plictisesc groaznic la raionul de haine,nu ca stiu de ce),daramite sa-mi chem. si sora la prima intalnire!Era ceva de neconceput pentru mine,mai ales ca Melissa ma suna in timp ce eram in clubul meu preferat. “-Deci….vii?”intreba sora mea. “-Cu cine mergi?”am intrebat curioasa. “-Ahh….e cu un an mai mare decat mine….poate il cunosti…il cheama Sean Thayer.” Buzele mele imi palira ca unei persone ce a primit o lovitura neasteptata,iar in primul moment nu am inteles ce s-a petrecut.Insa mi-am revenit rapid.Inima mi s-a oprit la aceasta veste.Nu!Nu era posibil ca sora mea sa-l iubeasca pe…El.Eu il iubeam pe Sean,era al meu,desi nu ne sarutasem niciodata.Din prima zi in care l-am vazut am stiut ca va fi ingerul meu…iar sora mea iesea cu el. Era atat de misterios….de multe ori nu-l intelegeam…insa cand priveam in ochii lui de un gri-metalic,simteam cum ma topesc,simteam ca vroiam sa fiu in bratele lui…era un sentiment inexplicabil…numit dragoste… Nu!Nu o puteam lasa pe Melissa sa iasa cu el…numai gandul acela imi provoca scarba….numai gandul la buzele lui atat de senzuale peste ale ei… Atunci imi veni un gand neasteptat. Sean nu stia ca il iubesc. Descoperirea era atat de neasteptata,incat era sa scap un suspin.Timp de o clipa foarte lunga,am ramas cu rasuflarea taiata.Probabil ca Sean ma privise intotdeauna ca o prietena…trecusem prin atatea aventuri impreuna:imi recita poezii la lumina lunii,desi nu prea le ascultam-ma uitam mai mult la chipul lui…odata,in timp ce jucam fotbal,mi-am scrantit piciorul,iar el m-a adus acasa in brate… Iar eu eram mai frumoasa decat Melissa.O privire,un flirt, un sarut si voi fi a lui! Ei,bine,timpul de jucat murdar. “-Stii ceva Melissa…Voi merge cu tine”,am spus eu cu o voce mieroasa.”Ma bucur ca in sfarsit ti-ai gasit perechea.Cu siguranta prima intalnire nu va merge rau.” “-Multumesc,Lily!!Esti cea mai buna sora!”spuse ea usurata. “-Cu placere.Pentru asta sunt surorile.” “-Trebuie sa inchid.Ma pregatesc.Ne intalnim in fata mallului,peste o ora.” Cu acestea,am inchis telefonul.Era timpul sa pregatesc planul de bataie.Mi-am intors capul spre Aoede,prietena mea cea mai buna,care deja se imbatase si flirta cu niste baieti la doi metri de mine. “-Aoede,imi pare rau,trebuie sa plec.Ne intalnim maine,la aceeasi ora,OK?” Prietena mea aproba din cap,in timp ce hohotea de ras.Am alergat spre baie in timp ce deschideam trusa mea imensa de machiaj,cumparata de la Avon.M-am privit in oglinda,mai intai la hainele care le purtam:jeansii mei preferati New Yorker,bluza verde-deschis de la magazinul Takko si pantofii cu toc de la Leonardo.Mai aveam bratara de argint de la Meli Melo si geanta alba marca Chanel.Imi parea rau de acuma ca nu-mi luasem blugii cu imprimeu de zebra,ce se asezau atat de bine pe mine.Apoi ochii au zburat spre frumusetea chipului meu,la ochii verzi,migdalati,fara nici o nuanta de caprui in ei,la tenul meu alb,cu care ma mandream adesea,la buzele mele micute si senzuale si la obrajii rotunzi.Trebuia sa fiu frumoasa,mult mai frumoasa decat Melissa:trebuia sa-l recastig pe Sean.M-am dat cu putin rimel,niste lip-gloss,putin fard de pleoape auriu,abia observabil.Am aruncat o ultima privire oglinzii,zambind,ca sa fac niste gropite adorabile,apoi am zbughit-o afara din club. Re: Equinox - Isabella River - 10 Jan 2010 Imi plaaaceee... E super... Neeeexttt!!! Re: Equinox - Bella Emily Rose - 10 Jan 2010 Deci...m-am emotionat Ai scris mai repede pentru mine Mersi Si nu..ficul nu e deloc plictisitor Astept continuarea si de abia astept sa ajungi la partea aia ![]() Re: Equinox - Desiree Rose Goth - 10 Jan 2010 Multumesc,Bellatrix Voi posta al doilea capitol in curand,dar mai astept un comentariu... Re: Equinox - Isabella River - 10 Jan 2010 Daca acest comentariu e de la mine, se pune????? Imi place ff mult ce ai scris, si abia astept capitolul urmator.. Re: Equinox - Bella Emily Rose - 10 Jan 2010 Gata Ai primit un comentariu,deci poti sa treci la next ![]() |