![]() |
Rottweiler - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Rottweiler (/t-rottweiler) |
Rottweiler - Isabella River - 20 Feb 2010 Ok, vin cu alt subiect la care probabil nu va raspunde nimeni.. Deci.. as vrea sa-mi spuneti ce stiti voi despre rasa asta de caini, Rottweiler; pentru ca de ziua mea voi primi un pui de caine Rottweiler, de la tata.. Asta insemnand.. sambata viitoare.. si vreau sa stiu cat mai multe despre el.. Stiu ca pot afla multe si de pe net, dar.. m-am gandit ca poate careva dintre voi aveti sau ati avut sau cunoasteti pe cineva care are un Rottweiler. Colegul lui tata, de la care vom luam cainele.. (in prezent are doua saptamani si ceva) mi-a explicat cate ceva, insa.. as vrea sa stiu mai multe.. Daca imi puteti spune cate ceva.. va rog.. " ![]() Apropo, uitati niste poze cu Rottweileri (luate de pe net) : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asa.. si acum poze cu ''familia'' catelusului [viitorul] meu Mama: Stefy si tatal: Carlos ![]() ![]() ...si doua poze speciale.. : ![]() ![]() Ok, poate ca am exagerat cu pozele Dar, in fine.. Tot ce stiu despre acesti caini este ca sunt foarte rai cu strainii.. dar foarte loiali, inteligenti si devotati stapanilor.. Deci.. Cine stie altceva nou.. va rog scrieti aici.. poate fi si de pe net, nu ma supar :-j > ![]() Re: Rottweiler - Bella Emily Rose - 20 Feb 2010 O imagine e de la mine Sunt asa draguti Ma bucur pentru tine Dar nu prea te pot ajuta , in legatura cu mai multe informatii Re: Rottweiler - Isabella River - 20 Feb 2010 Thanks anyway, Bellatrix.. Si mersi si pentru imagine.. Re: Rottweiler - Shayera Holl - 20 Feb 2010 Deci eu am unul Pot sa spun ca in primii 3 ani e foarte jucaus,mai ales daca ii esti prieten si nu te speri de el.El simte frica si poate sa incerce sa te muste.Deci mie mi-e frica de el...si nu prea pun mana pe el In schimb tata il mangaie,se joaca cu el,se imbratiseaza...iar fratimiu danseaza cu el [loool ] De la un an o sa observi ca in fiecare dimineata o sa aiba niste prostii la ochii...alba si lichide cat de cat...dar mna...e din cauza ca e destept.Asa mi-a zis veterinarul. Faza la ei e ca mereu le creste creierul,si deaia au chestiile alea la ochi. Necesita multa mancare si muuuulta baie Sunt imuni la unele boli si asta e suuuper bine Sunt fffffffff inteligenti si cuminti. Prinzi drag de ei foarte repede...dar scapi de sentimentul asta de placere atunci cand incepe sa maraie la tine :-s Eu te sfatuiesc sa nu il inveti sa manance de la straini,daca nu vrei sa puna orice mana pe el [desii deabea o sa poata pune mana cineva din familie...] Daca lipsesti ceva timp din viata lui...adica mna...daca nu ii dai atentie,se va distanta de tine [asa am facut eu] si va fi cam greu sa deveniti din nou "buni prieteni" Te sfatuiesc sa nu te plictisesti de el...sau sa nu i te arati indiferenta.Cand va fi mare o sa il pui greu in lesa...si o sa te traga duuuupa el Fiindca iti garantez ca nu o sa ai putere sa il tii Ii place apa foarte mult ![]() Asa...e cam tot ce stiu despre el Aaaaa...partea tampa...la 8-9 ani,e cam tampesc sa iti zic asta,dar iti zic...OMOARA-L! Scuze :-s Adica e ffff naspa...lor mereu le creste creierul,iar la 8-9 ani nu o sa ii mai incapa in craniu :-s Nu vreau sa te speriu...dar e adevarat Si atunci nu o sa il mai poti controla...never ![]() A...daca incepi sa il scapi de sub control pe la 4 ani...nu mai reusesti never sa te intelegi cu el.Nu incerca sa il bati cand e mic...te va tine minte si cand va fi mare Cam atat stiu eu despre ei ![]() Re: Rottweiler - Bella Emily Rose - 20 Feb 2010 Woow Shayera Sunt multe lucruri interesante aici Poate o conving pe mama sa imi ia si mie Re: Rottweiler - Isabella River - 20 Feb 2010 Thanks, Shery,.. Si la partea cu ''sa nu te distantezi de el'' nu cred ca e posibil sa o fac.. Va sta cu mine mereu deci.. Ma rog in afara de scoala si unele chestii, evident desi o colega a vrut asta Anyway, ma bucur ca mi-a spus cineva despre ei cate ceva nou. Re: Rottweiler - Isabella River - 21 Feb 2010 Thanks Neo.. Da, am vorbit in ultimul timp cu colegului lui tata de la care vom lua cainele care mi-a explicat si el multe chestii. Printre care si cea care ai scris-o tu la 2. Abia astept ziua de sambata.. Anyway, tanks, si daca vrei, sa-mi mai dai o data linkul ca sa dau vot, pt. ca nu mergea cel pe care mi l-ai dat in mesajul privat. Si multumesc.. ![]() Re: Rottweiler - Kasumi Mikoto - 21 Feb 2010 Isabella Luminita Swan Wrote:Thanks Neo..Dar ce am zis eu la 2? Ma rog. Si sigur iti dau linkul! Doar e interesul meu ! http://www.tamagochi.ro/pet-Bibbo Re: Rottweiler - Isabella River - 21 Feb 2010 Quote:Dar ce am zis eu la 2?Pai ai scris asta: Quote:2. Daca treci cu cnva (pe kre cainele cu il cunoaste) prin fata lui(de pe la un an) iar acel cnva sta prea aproape de tine, cainele e in stare sa rupa ORICE in bucati, sa iti faca aschiutze aschiutze pe personaju` cu pricina. Concluzie? Tre sa il dresezi asa incat la comanda stai sa incremeneassca pe loc. Remember? Re: Rottweiler - Kasumi Mikoto - 21 Feb 2010 Ma ierti daca stiai deja: Tata are...a avut. De aici si stiu. Da, devotati si loiali. Prea prea. Al tatei a murit de inima cand a astat tata trei saptamani in spital. Il iei cu tn in vacanta . 2. Daca treci cu cnva (pe kre cainele cu il cunoaste) prin fata lui(de pe la un an) iar acel cnva sta prea aproape de tine, cainele e in stare sa rupa ORICE in bucati, sa iti faca aschiutze aschiutze pe personaju` cu pricina. Concluzie? Tre sa il dresezi asa incat la comanda stai sa incremeneassca pe loc. 3. Daca ai sa fii draguta sa tii cont de chestia asta, care totusi poate fi un caz particular: Ai tatei nu suportau sa fie legati. Tineau asa de mult la tata, incat Alma dormea la geam si Max la usa. Daca tata incerca sa ii lege, nu maraiau, nu faceau nimic. Doar se lasau IMPOSIBIL de urnit din loc Cam atat. PS: ma bucur pt tn. |