![]() |
De unde va inspirati ?? - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: De unde va inspirati ?? (/t-de-unde-va-inspirati) Pages:
1
2
|
De unde va inspirati ?? - HerArgus - 28 Feb 2010 Ca toti marii scriitori, va si inspirati de undeva, nu ? De unde luati expresii,cuvinte, epitete, etc. pentru a va face ficurile ? Re: De unde va inspirati ?? - Isabella River - 28 Feb 2010 Ok.. Eu.. ( sunt primaa ![]() ![]() Deeci.. Pai am citit multe carti.. Si fiecare autor are cate un mod diferit de a se exprima si de a descrie.. Iar eu mi-am format propriul stil.. Cat despre expresii etc. cred ca tot din carti mi-au ramas in minte.. Iar unele fic-uri ( Cum ar fi ''Iubire fara de sfarsit'' pe care l-am scris ) sau intamplari sunt si din filme.. P.S. ![]() ![]() Re: De unde va inspirati ?? - HerArgus - 28 Feb 2010 Eu ma inspir din Jules Verne Am citit o groaza de carti de la el, si descrierea cam de la el am invatat-o (Profesor si dupa moarte Ce idee mi-a venit de un fic). Mda.. P.S. ![]() ![]() Re: De unde va inspirati ?? - Ginny Anne Alden - 28 Feb 2010 mie nu mi place Jules Verne asa poi de unde ma inspir eu? ..... poi in primul rand din cartile pe care le-am citit in general fantasy dar am citit si de dragoste fara paranormal fara nik...asa ma mai inspir din filme,muzik sau intamplarile din viata de zi cu zi sau de la sc in general intamplarile de la sc ma influnetaza mult in scris si ca si Luminita mi-am creat propiul stil de a scrie . Re: De unde va inspirati ?? - Desiree Rose Goth - 28 Feb 2010 La fel de bine te poti inspira si dintr-o melodie.Ma refer felul in care canta cineva,sau chiar si versurile melodiei. Hmmm....pai,s-ar putea spune ca te poti inspira si din viata ta Intamplari care s-au petrecut Re: De unde va inspirati ?? - Bella Emily Rose - 28 Feb 2010 Si eu ma inspir din unele carti pe care le citesc si care ma impresioneaza. In rest Nu stiu..pur si simplu ma insipir din filme si din vocabularul altor persoane . ![]() Re: De unde va inspirati ?? - HerArgus - 28 Feb 2010 Normal ca fiecare are propriul stil , pentru ca de oriunde te-ai inspira, nu vei copia in intregime stilul autorului ci , ti-l vei insisui si cu alte stiluri plus propiriul stil creezi un stil doar al tau care este foarte greu de egalat. La fiecare , stilurile sunt diferite. De aceea , ar trebui ca si in muzica , sa nu se aleaga cel mai bun scriitor, deoarece sunt diferite tipuri de carti. Poate unora le plac cartile de tip SF, poate altora le plac romanele de dragoste sau carti politiste , si normal ca intr-un roman de dragoste apar expresii mult mai frumoase dar poate acea carte politista este mai frumoasa. P.S. ![]() ![]() Re: De unde va inspirati ?? - Isabella River - 28 Feb 2010 Dap.. sunt de acord cu HerArgus.. ![]() ![]() Si eu ma mai inspir din viata reala sau din muzica.. ![]() ![]() P.S. ![]() ![]() Re: De unde va inspirati ?? - Hannah Dimenski - 13 Apr 2010 pai e posibil ca o carte sa ma inspire..cum a fost aceea ..fluturele si scafandru de Jean-Dominique Bauby(chiar a avut o tema buna)..sau din poezii ale unor scriitori simbolisti sau romantici depinde ![]() Re: De unde va inspirati ?? - Shayera Holl - 13 Apr 2010 Pe mine ma inspira...realitatea Adica...si cea frumoasa,si cea proasta Vreau sa spun ca tot ce scriu...sau ma gandesc la ce as vrea sa scriu...are un strop de realitate.Sau mai mult.Depinde de sentiment...iar daca esti la munte,sau ai in fata ochilor un peisaj frumos/interesant/influentabil...cred ca totul vine de la sine Eu mereu am spus...Nu cauta inspiratia in locuri straine...ci caut-o prin jurul tau.Totul este interesant si merita valorificat |