![]() |
Amy Taylor - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: Amy Taylor (/t-amy-taylor) |
Amy Taylor - Jenny Spring - 20 Mar 2010 Capitolul I: Totul a inceput cu....sfarsitul
„ Smile!!!” „ Ai scos limba! Ce caraghios arati!” „ Tu esti si mai si! Auzi cat e ceasul?” „ e 19!! Ooops! Go, go to home, daca nu, vom muri sub ghearele ingrijoate ale mamei!” „ Exagerezi! Cine ajunge prima la posta castiga!” Am alergat cu ghiozdanele in spate ignorand multimea uimita care se uita la noi ca la felul 2. „ Opreste-te! Camy! Opreste-te, ai castigat!” ii zic eu brunetei pe care o numeam eu geamana preferata. Era si singura. Era... - Mereu castig! Degeaba pui pariuri cu mine sister! imi scoate ea smechereste limba. Ma duc sa o imbratisez. De ce Doamne trebuie sa fiu mereu imprastiata? Ma imbratiseaza luung. -Atentie! Striga ea si ma impinge, ca sa vad cum un Mercedes o strapunge. Sun la 112 dau sa imping masina. O scot pe Camy de acolo. Ochii ei! Ma uit in ochi ei albastri ca si cerul senin de primavara care aveau lacrimi... Lacrimi! Rareori o vedeam cu lacrimi, caci ea era mereu vesela. „ Te iubesc surioara!” imi sopteste eu cu greu. „ Please, sis, promiti ca nu ai sa ma uiti?” „ Nu am sa te uit niciodata...nu vorbi asa! Ai sa traiesti si ne vom juca in continuare cu Lasy, ne vom face mereu temele, vom rade pe seama lui Pronto...te rooog....nu muri!” zic eu printre sughituri.” „ Nu muri, am nevoie de tine!” plang eu si ma asez pe pieptul ei, vazand-o cum se stinge. Aud ambulanta...care ma obliga sa ma despart de Camy, pe ea urcand-o in masina sa o duca la spital. „ Nu ma uita!!” au fost ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la ea. „Va muri...stiu ca va muri...” ma trantesc eu pe trotuar. „ De ce Doamne mi-ai luat-o? Eu nu pot trai fara ea” Nu am rezistat. Sub presiunea lacrimilor am lesinat. Dar am simtit bratele care ma puneau pe targa. „Stapaneste-te Amy, sora ta asta ar fi vrut sa faci” ma tot incurajam eu fara rost, caci lacrimile nu se mai opreau. ~~~~~~ „Condoleante! Imi pare rau Amy!” Numai asta auzeam, de la iesirea din biserica. Nimeni nu stia cum era sa ti se ia cineva fara de care te simti ratacit. Mama care sta langa mine, ma privea. Sigur se intreba cum de am atata curaj. Dar de fapt, ma simt mai singura ca niciodata. Nu era corect. De ce nu am murit eu, Doamne? Si asa fac mai mult rau in lumea asta. „ Cand o inmormantati?” aud o voce care o intreaba pe mama „ Maine, maine o inmormantez” Maine! Dar maine e sambata si trebuie sa ies cu Camy la cofetarie...Stai, ca trebuia..Nimeni nu e ca si Camy. Ma uit la cer. Simt vantul in plete. Inafara de Camy si mama mea doar vantul si Dumnezeu ma puteau intelege. Nu eram o fire chiar asa dificila...bine...de ce sa mint? Eram foarte dificila de asta nici nu prea aveam prieteni. La scoala ma descurcam bine. Luam note mari, ddar mai aveam si cate o scapare. Of...ce ma fac fara sis? Ea imi explica mereu ce nu intelegeam. Am ajuns acasa si m-am trantit pe pat, nestapandu-mi lacrimile. - Amy...vroia mama sa vorbeasca cu mine. - Te rog, lasa-ma in pace. Mi-e dor de Camy, nu suport sa o vad, sa o stiu moarta. - Gandeste-te cat te-a iubit, si ca acum nu mai e intr-un loc in care se sufere. Nu o uita niciodata! „ Sa nu o uit...” asta m-a rugat si ea. Am privit-o pe mama. Desi nu vroia sa o arate , plangea. Cu lacrimi mari. Am imbrstisat-o. Ma intelegea. Si ei ii era greu fara ea,. La fel de greu ca si mie. Tata o parasise inainte ca noi sa implinim 4 ani. Si de atunci s.a descurcat singura doar ajutata de bunica. A murit si bunica. I-a murit si un copil. Oare cum s-ar simti daca m-ar pierde si pe mine? Cred ca ar fi distrusa. O viata complicata, fara cineva care sa o lumineze in momentele grele. - Ies un pic afara sa iau o gura de aer, ma adresez mamei mele, care se uita in gol, probabil rascolind urmele trecutului. Imi iau mobilul Ce frumos era afara! Ploua marunt, picaturile curatindu-mi fata. Pentru o clipa am simtit o mana pe umarul meu, dar cand m-am intors, nu era nimeni. Am zambit. Era Camy. Poate doar in imaginatia mea, dar gandul ca nu ma parasise ma calma. Ma asez pe o banca in parc. Obisnuiam asta. Ridic privirea catre cer. Nu stiam daca ma aude dar am zis tare si clar: „Nu te voi uita niciodata surioara!” Zilele noastre de nastere, chipul bunicii care mereu ne tricota bluze, marile noastre sperante, visele noastre, aveau sa ramana mereu vii in imina mea. Timp de o jumatate de ora am stat si am cercetat amanuntit fiecare amintire ce o aveam legata de Camy. De pustoaica aia, care timp de 15 ani, mi-a fost sora, si prietena ce-a mai buna. Zilele noastre, cand suflam in tort, cadourile ce le primeam, privirile profesorile care nu stiau cine e care si cum, zambetele mamei, la notele noastre, si tristetile ei la note mici. Intr-adevar,eram sigura, nimic nu va muri. Cel putin pentru mine. Amintirea lui Camy avea sa ramana vesnic vie. „ TE IUBESC DIN TOT SUFLETUL!” nu am recunoscut asta niciodata in fata ei, chiar daca ea stia asta, si imi pare tare rau ca nu i-am zis-o cand traia. Cand traia... Re: Amy Taylor - Desiree Rose Goth - 20 Mar 2010 E superb inceputul Astept nextul Re: Amy Taylor - Rose Evans - 20 Mar 2010 E super tare!! Aproape ca mi-au dat lacrimile... De ce a murit Camy?? Oricum, astept NEXTUL!! Re: Amy Taylor - Bella Emily Rose - 20 Mar 2010 E foarte tare June Pacat ca ai renuntat la celalalt fic Scuze ca iti spun June,dar asa m-am obisnuit ![]() Re: Amy Taylor - Shayera Holl - 21 Mar 2010 Ti-am zis Superb! Stii cand m-ai salutat in seara asta? Ti-am zis ca ii fac fratelui meu o bratara din ata...chiar atunci ma intrebam ce as face fara el...cred ca as murii Superb! Ador cum ai scris! Re: Amy Taylor - Anaella L. Hathway - 21 Mar 2010 [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/575291.gif[/img]Mie chiar miau dat lacrimile. Stiu cum e sa pierzi pe cineva drag.(Eu miam pierdut primul si ultimul meu bunic) E suuuuper dar si trist! NEXT Re: Amy Taylor - Bell Evans - 20 May 2010 e foarte frumos, povestea pare impresionanta inca de la inceput trebuie sa'l continui Re: Amy Taylor - Sophia Mason - 20 May 2010 e foarte tare si foarte trist cand vine NEXTU' sa speram ca in curand Re: Amy Taylor - Lizzie Craig - 23 May 2010 Of course - minunat Astept capitolul 2 |