![]() |
trupa/trupele sau cantaretul/cantareata favooooorita. - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: trupa/trupele sau cantaretul/cantareata favooooorita. (/t-trupa-trupele-sau-cantaretul-cantareata-favooooorita) Pages:
1
2
|
trupa/trupele sau cantaretul/cantareata favooooorita. - Jenny Spring - 05 Apr 2010 Asa...Fiecare ne plac muuult anumite trupe si anumite melodii de ale trupei. Mie imi place in prezent Taxi de fapt o ador Si din trupa asta ador "Jumatatea mea" ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=I3iE2tqSqFM Versurile sunt la " Favorite Lyrics" sau cam asa ceva ![]() Vooi? care e trupa voastra favorita? si melodia din trupa? Puneti-o aici... PS: stiu ca mai e si " Melodia dupa care esti nebun" dar acolo e vorba despre melodia favorita in timp ce aici e vorba despre trupa favorita si melodia favorita A TRUPEI. Re: trupa/trupele sau cantaretul/cantareata favooooorita. - Isabella River - 05 Apr 2010 Eu in prezent ascult Poets of the Fall, Green Day si alti cantareti.. ''21 Guns'' e o melodie superba.. Iar melodiile celor de la Poets of the Fall sunt la fel de minunate.. Am avut ceva intr-un timp cu piesa ''Sandu'' de la Fara Zahar... E cam tampa, dar imi place.. Si ''Hit them Up'' de 2Pac e super.. Re: trupa/trupele sau cantaretul/cantareata favooooorita. - ioanamalfoy - 10 Jun 2010 tom felton-time will spent mendley sssuuppppppeer tare mmmmmmmmmelodia Re: trupa/trupele sau cantaretul/cantareata favooooorita. - Helena Daphne Rose - 10 Jun 2010 Pai...mai mult am trupe rock favorite Cantareti: Avril Lavigne , Joan Jett . Bon Jovi... Trupe: Metallica , Bullet For My Valentine , Nightwish , Evanescence , Three Days Grace , Scorpions , Linkin Park , Rammstein , Nirvana, Muse , Sick Puppies , Breaking Benjamin , Guns'N'Roses , Skillet , Seether , Iron Maiden , Green Day , U2 , Queen , Finger Eleven , Drowning Pool , Red Hot Chilli Peppers , Placebo , Disturbed , RadioHead , Cargo , Chevelle , Within Temptation , Sonata Arctica, Coldplay , Anberlin , Voltaj si mai sunt dar cred ca ajunge \m/ Re: trupa/trupele sau cantaretul/cantareata favooooorita. - Desiree Rose Goth - 10 Jun 2010 Trupe:Evanescence,Breaking Benjamin,Three Days Grace,Eyes set to kill,Linkin Park,Muse,3 doors down,Bullet for my Valentine,Drowning Pool,Skillet,Otto's daughter,Plumb,Midnight Hour,Within Temptation,We are the fallen,Paramore...cred ca atat Cantareti nu prea am.... Re: trupa/trupele sau cantaretul/cantareata favooooorita. - Julia Lilith Potter - 18 Jun 2010 Umh. La cantareti, Gackt. Categoric Gackt. La trupe, well, My Chemical Romance, Taking back sunday, The Used, Rammstein [hell ya], Three days Grace, Green Day,Taxi [mai ales albumul 'De cursa lunga'], err stati sa-mi mai consult mp3-ul... Asa.. Lady Gaga [desi cu Alejandro m-a dezamagit], Holograf [yay], Kings of Leon, La Roux, Linkin Park [hell ya], Marilyn Manson [cateva melodii], Michael Jackson [rar], Panic! at the disco [cateva melodii], Simple Plan, t.A.t.u., Taylor Swift [cateva melodii], Yellowcard [yaaaay], The ting tings [pt energia lor] So dupa cate vedeti, am gusturi kinda mixed. Ah ma scuzati, nu sunt asa rock *slaps herself* Re: trupa/trupele sau cantaretul/cantareata favooooorita. - MeganCosta - 21 Jun 2010 Trupe favorite..hmm.. Linkin Park,Trading Yesterday,One Republic,Dead by Sunrie,Three days Grace(mai ales "Pain",mersi Sophi ![]() That's all friends!! ![]() Re: trupa/trupele sau cantaretul/cantareata favooooorita. - Edward Rochester - 21 Jun 2010 Eminem , Lil Wayne , Ludacris , Sean Paul Paraziþii , Black Eyed Peas , Young Money , Rammstein Exact în ordinea cum sunt scrise. Re: trupa/trupele sau cantaretul/cantareata favooooorita. - MeganCosta - 22 Jun 2010 Oooops... se pare ca avem rockeri infocati.. ![]() numai muzica de calitate.. Rock Rullz my life!! Re: trupa/trupele sau cantaretul/cantareata favooooorita. - Bella Emily Rose - 22 Jun 2010 Cantareti :
~ Avril Lavigne ~ Bon Jovi ~ Amy Macdonald Trupe : ~ Within Temptation ~ Paramore ~ Plumb ~ Three days grace ~ 3 doors down ~ Metallica ~ Bullet For My Valentine ~ Nightwish ~ Evanescence ~ Linkin Park ~ Muse ~ Skillet ~ Red Hot Chilli Peppers ~ Poets of the fall ~ Sum 41 ~ Lordi ~ Green day ~ Guns'N'Roses |