Darkmark RPG Forum
Invatand sa traiesc - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: Invatand sa traiesc (/t-invatand-sa-traiesc)

Pages: 1 2 3 4 5

Invatand sa traiesc - Jenny Spring - 09 May 2010

Renunt la Amy Taylor si vreau sa fie sters. Dar la asta PROMIT ca nu renunt. Sper doar sa va placa

Invatand sa traiesc!

Capitolul I- Why...?

[Image: 8z1eoo.jpg]

„What you mean to me...” incepu soneria de la telefon sa sune pe muzica lui Sterling Knight. Nu sunt fana nr 1 a lui. Imi place cum canta si...cum arata dar nu sunt obsedata de el. Cred.
Ma ridic intr-un final din pat si dau cu ochii de calendar. Grozav! E luni, iar miercuri dau teza aia la mate. Sper sa nu o fac lata. Nici ca se poate ca ziua asta sa inceapa mai prost. Ma uit in patul de deasupra mea, al Dianei. Sora mea (geamana)nu e acolo. Probabil e la bucatarie.
Cand vreau sa intru in baie, ma lovesc cu capul de usa baii, fiind cat p-aici sa cad. Splendid, ziua asta chiar incepe prost.
Dupa ce termin si toaleta si cu imbracatul, ma duc in bucatarie, putin somnoroasa, adevarat. Sunt surprinsa sa nu vad pe nimeni si nici un bilet pe frigider. Mai ales, unde e Diane? MEREU e aici,zambindu-mi cu gura pana la urechi. Ea reuseste sa ma inveseleasca.
-Didi ! Diane! DIANE! Tip eu ca disperata.
In locul vreunui raspuns, se aude soneria mobilului. E mama.
-Alice, esti? Draga vino repede la spitalul „Spiridon”. Sora ta a lesinat.
Lesin, Di? Nu, nu e posibil. Simt ca imi ingheata sangele si deja degetele imi sunt ca de gheata.
In acel moment, nu mi-a mai pasat nici de mic-dejun, nici de teza la mate, sau de nota la romana. ( chiar ma gandeam ce nota voi lua) si mi-am luat hanoracul, m-am incaltat cu adidasii, am inchis usa si am zburat aproape la propriu pana la spital.
Ce am vazut la spital? Asistente grabite, agitate, voci tipand, mame plangand, doctori alergand. Eu nu am mai fost niciodata intr-un spital, dar nu ma asteptam la asta.
Intreb sfios de sora mea, apoi o zbughesc repede. Ma invartesc, ma sucesc, si ma agit intr-un hal incat nu mai aud nimic. Doar sunetul pasilor mei.
„Unde Iisuse este sala 13? „ numai asta imi suna in cap. Pana la urma am dibuit-o. Acolo am gasit-o pe mama ingrijorata.
„ Daca mai intarziai un minut, te sunam” incerca ea sa ma inveseleasca, bineinteles fara rezultat.
- Didi ce face? Intreb eu ingrijorata.
- Inca e in coma, trebuie sa vedem ce spune doctorul.
- Nu e bolnava, nu? Adica, avem doar aproape 13 ani. Nu poate sa aiba ceva grav, nu?o intreb eu pe mama.
- Sa speram...
Jumate de ora, o ora...parca totul merge cu incetinitorul...o secunda e un minut, un minut, o ora, iar o ora, o zi...Asa mi se pare. Ma tot gandesc sa nu pateasca ceva. Tin asa de mult la ea. As muri si eu daca ar pati ceva.
Intr-un sfarsit, doctorul aparu cu rezultatele. Parea devastat.
- Imi pare rau domnule si doamna Worse...dar fiica dumneavoastra are SIDA...

Re: Invatand sa traiesc - Bell Evans - 09 May 2010

Pare interesant

sa vedem urmatorul capitol

Re: Invatand sa traiesc - Rose Evans - 09 May 2010

Sida?? Naspa....
Oricum pare interesant asa ca sa pui Next-ul repede

Re: Invatand sa traiesc - Desiree Rose Goth - 09 May 2010

Suna interesant
Astept nextul ca sa-mi fac o parere mai exacta

Re: Invatand sa traiesc - Jenny Spring - 09 May 2010

Dee sa stii ca nu am luat de la tine! Eu abia acum am citit ficul tau
Nush...NEXT-ul il pun cand am timp

Re: Invatand sa traiesc - Desiree Rose Goth - 09 May 2010

Am incredere in tine,June
Nu esti plagiatoare
P.S:Scuze ca iti spun June.Dar nu pot sa-ti spun altfel
App....de unde ai luat numele Erin?

de la Erica,, filmul de pe Hallmark. Azi am observat ca asa te cheama si pe tine si ador numele asta
Poti sa imi spui June, nu ma deranjeaza. E o porecla sa zicem....ca Jess e nascuta in iunie--> June

Re: Invatand sa traiesc - Bella Emily Rose - 09 May 2010

Felicitari
Pacat ca renunti la celalalt
Dar si asta e foarte tare >Happywide<

De asta ma tin strans...pana il termin (si ajung in recorduri pe DM...printre primele ficuri care au fost terminate )

Re: Invatand sa traiesc - Shayera Holl - 09 May 2010

Hei...imi place mult de tot
Desii faza cu coma imi aminteste de trei telefoane primite luna asta.Socante!Si cred ca stii despre ce e vorba!Mi-a fost ca si o sora...geamana!
Te ador,Ana!Pune Next