![]() |
Culori - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Culori (/t-culori) |
Culori - Kennya Allen - 06 Sep 2007 Pai vroiam sa vad ce semnificatie au pentru voi culorile...Adica ce simtiti cand vedeti o culoare,va aduce aminte de ceva?Eu una cand vad verde ma gandesc la natura si la tot ce aduce ea,de asemenea ma gandesc la Vipi sau la apa oceanului.Cand vad culoarea albastru imi aduc aminte de uniforma din generala sau de lacul Dambovita.Daca ma concentrez asupra unei culori de multe ori imi aduc aminte de patanile din copilarie.Ce reprezinta culorile pentru voi?Adica sunt ceva necesar pentru oameni,poti sa simti mai bine,sa vezi si sa-ti imaginezi.Imaginati-va cum ar fii un daltonist.Parca nu ar simti viata...Ce ar face un pictor fara culori...uneori nu dam atentie detaliior de genul asta,dar uite ca pe mine ma prins.Astept raspunsuri. PS:Nu ma luati cu chestii de genul rosu este sangele,galben este spicul samd...Ca m-am saturat de chestiile astea...Incercati sa detaliati... Re: Culori - Lyra Dust - 06 Sep 2007 Dragutz topic Helly! Nu prea ma pricep eu la chesti deastea... Sa ma gandesc... Rosu imi aduce aminte de gradinile din venetzia pline de trandafiri! Galbenul imi aduce aminte de lanurile de floarea soarelui de pe drumul spre Sinaia. Negru... cand vad negru ma gandesc la intuneric! Mister! Cerul inainte de o furtuna. Re: Culori - Andrei Malfoy - 06 Sep 2007 ce frumos stitzi voi sa descrietzi...! verde ma duce cu gandul la serpi ![]() negru... pai negru pentru mine negru inseamna putere! galben... lumina soarelui! Re: Culori - Kennya Allen - 06 Sep 2007 Pai daca stau sa ma gandesc negrul ma duce cu gandul la punk si la rock,de asemenea si la Voldy sau la noapte...Galbenul este culoarea pe care o urasc cel mai mult,dar tot imi aduce aminte de prima rochie pe care mi-a cumparat-o mama(avem vreo 3 ani si inca o mai am pe umeras).Rosu ma duce cu gandul la una din culorile de pe steagul Stelei si de ghiozdanul fostei mele colegi din generala... Argintiul ma duce cu gandul la magie si la argint ![]() Puteti sa scrieti despre mai multe culori,nu numai cele de baza...Lasati imaginatia sa vorbeasca..... Re: Culori - Aida-chan - 21 Oct 2007 Mie imi place negru pentru ca este o culoare care ma reprezinta...negru pt mn reprezinta tristetze si ma atrage,nuj dc... Re: Culori - ChoChang - 21 Oct 2007 culoarea mea preferata e ALBASTRU ![]() ![]() Re: Culori - Aida-chan - 24 Oct 2007 aa,si imi mai place si albastru deschis...ma linishteshte uneori ![]() Re: Culori - ChoChang - 24 Oct 2007 camera mea e albastru deschis si cate odata ma enerveaza si imi v :bounce: ine sa iau creioanele si sa-l desenez ![]() ![]() Re: Culori - Aida-chan - 24 Oct 2007 mijto k ai camera de culoare albastra...a mea e toate culorile ![]() ![]() Re: Culori - Lyra Dust - 25 Oct 2007 Mult off topic... Genul acesta de lucruri il utetzi vorbi la Chatul d epe prima pagina sau pe mess. ChoChang: c mijto si eu am postere cu harry dar nu prea imi vine mie sa le pun pe perete pt ca nu prea vine bn ![]() Aida-chan: mi-ar placea sa am mai multe cu harry...dar sunt suficiente si cele kre le am:-j..partea proasta e k nu mai am unde sa lipesc ![]() ChoChang: eee sant sigur ca mai gasesti u loc pe unde sa le pui ![]() Aida-chan: da,poate pe jos ![]() ![]() |