![]() |
Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Aleea Diagon (https://www.darkmark.ro/f-aleea-diagon) +--- Thread: Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts (/t-astazi-merg-sami-iau-toaate-lucrurile-pt-hogworts) |
Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts - Clementor Ravilis - 21 May 2010 Era data de 21 iunie . Soarele stralucea prin lumea incuatilor (acolo locuiam eu cu pariinti mei vrajitori ) . Se facu ora 1.00 si eu ma gandeam "Hai ca maine sa ma duc la aleea diagon sami cumpar cele necesare ca doar e primul meu an . Am ajuns acolo. Ma gandeam ce sami cumpar mai intai ? Baghta desigur [img]/users/2212/45/60/95/smiles/119616.gif[/img] Ma dusem la magazin .Miam ales una din lemn de stejar , inxi de 14 si pene de pheonix .Apoi ce sa urmeze ? Bufnita [img]/users/2212/45/60/95/smiles/20643.gif[/img] Miam ales una cuminte si alba pe care am numit-o Johni .Apoi ce sa urmeze ? aaaa....roba de magician . Am mers la magazin si am gasit una perfecta si in timpul acesta o fata incerca o roba . Am facut cunostinta cu ea si am aflat ca ii place vajthatul si ca o cheama Emma Gold. Apoi mam dus la magazinul de carti unde mi-am cumparat toate manualele . OOC. Continua tu Emma Re: Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts - Emma Gold - 22 May 2010 Cand copii isi cumparara cele necesare sa intamplat un accident.Niki si Emma au dat unul peste altul, adica eu doi mergeau linistiti si bineintelesc cu obiectele in mana si s-au ciocnit. -Scuze!spuse Niki putin rusinat de accident -Nu este nimic...O parte este si vina mea. Atunci fata isi aduse aminte de baiat si ii spuse pe nume: -Niki. -Emma? -Da eu sunt ,spuse zambitoare fata.Nu imi vine sa cred ca te intampin asa... -Eeeeeee nu este nimic.. In acel moment fata vazu bagheta lui Niki si io lua pentru cateva clipe: -Este cumva de lemn de stejar? -Da.De unde stiai ? -Pai mi-am dat seama...Si mama mea are din lemn de stejar, spuse fata putin ope ganduri. -Ce? -Vin-o cu mine! Cei doi au ajuns intr-o biblioteca uriasa.Acolo Emma a cautat niste carti.A luat 2 ,3 ,4 ,17. -Ce faci cu atatea carti?intreba mirat Niki. -Caut despre baghete, dar nu gasesc nimic. Fata tot ramase pe ganduri. -Emma le ce te gandesti!?!?intreba deja enervat Niki. -Deci bagheta ta si a mamei sunt la fel , dar am mai vazut a trei a bagheta asa ,dar nu imi amintesc... Cei doi copi au ramas ingrijorati ca poate asa o avea si Stim-Noi-Cine. -Doar nu crezi ca asa bagheta putea avea si... -Nu sunt sigura , dar asa ca a ta am mai vazut la un vrajitor foarte puternic... OOC:continua tu Niki Re: Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts - Clementor Ravilis - 22 May 2010 -Deci daca ai vazut 3 baghete ar fi a mea , al lui Stim-Noi-Cine si a mamei tale , vru Niki sa fie sigur -Da .... sar putea , spuse Emma -Insemna ca fratele meu a murit din cauza lui Stim-Noi-Cine. Mi-au povestit parintii ca atunci cand vedea lemnul de stejar el isi pierdea puterile . Insemna ca Cap-De-Mort la omorat !!!!! -Atunci ce ar trebui sa facem -Nu stiu dar ma gandesc acum la un singur lucru "Daca Cap-De-Mort mi-a omorat fratele atunci am de gand sa ii intorc favorul . Ochi pt. ochii si dinte pt. dinte " Cand Niki se uita la ceas vazut ca era ora 4 adica ora la care trebuia sa plece . Isi lua ramas bun si pleca numai cu un singur gand ca trebuie sa-l omoare pe cap-de-mort ! Re: Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts - Isabella River - 22 May 2010 Betiuc Niki Wrote:The End ''The End''? Nu puteti incheia un topic cu doar trei postari acolo.. V-am mai spus.. cititi regulamentul inainte. Nu sunt in masura sa va spun ce sa faceti, dar decat sa vada Raiz si sa se enerveze.. :-j Re: Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts - Clementor Ravilis - 22 May 2010 na bine ... desi mam uitat pese regulament si nu prea am vazut asta Re: Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts - Emma Gold - 22 May 2010 eu tiam zis si aseara nu tre sa inchizi topingul! lasai si pe altii sa scrie Re: Astazi merg sami iau toaate lucrurile pt. Hogworts - Clementor Ravilis - 22 May 2010 bine bine continuati voi dak tot vreti |