![]() |
sporturi - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: sporturi (/t-sporturi) |
sporturi - Andrei Malfoy - 06 Sep 2007 va plac sporturile? ce sporturi va plac? mie imi place fotbalul cel mai mult! imi mai place si baschetul si trebuie sa recunosc ca sunt chiar pricepul 8) Re: sporturi - Kennya Allen - 06 Sep 2007 pai eu chiar sunt priceputa la sporturi..Logic ca si mie tot fotbalul imi place...Sunt o microbista ceva nemaivazut,nu pierd nici un meci al Stelei.Daca e meci acasa ma gasesti in primul rand al peluzei...Pai imi place si bashetul,ma pricep sa dau la cos si sa bag mingea pe sub bluza sa nu o ia nimeni ![]() Re: sporturi - Lyra Dust - 06 Sep 2007 Eu fac tenis. Si la scoala baschet si volei. Sunt destul de buna la baschet si ma pricep sa servesc la volei. Cand eram mai mica faceam patinaj! Si eram foarte buna1 Stiam sa fac foarte multe lucruri, dar m-am lasat. Totusi nu regret asa de mult pentru ca patinajul este un sport foarte greu... Imi mai place sa ma dau cu rolele, desi nu m-am mai dat de un an (tocmai mi-am luat niste role noi roz si o sa ma duc in curand in parc sa le incerc). Imi mai place bicicleta. Anul trecut am invatzat sa merg pe ea, dar anul asta nu am mai mers... Cel mai mult imi plac baschetul si inotul. Nu am invatzat niciodata sa inot de la un profesor, dar chiar ma descurc bine si inot repede... Cat despre baschet... nush eu zic ca sunt bunicica. Tu ce zici Punkish_Girl? Sunt buna la baschet? Eu zic ca dap, daca ma alege Andreas(un coleg) in echipa Iti dai seama ce onoare? Re: sporturi - Cheyenne Laurette - 06 Sep 2007 =)))))))) chestia cu Andreas logic ca e onoare... ce... se putea altfel... ar trbuii sai multzumesti in genunchi ca te alge =)))))))))))... sporturi... poy eo fak la scoala bascket shi voley shi eo sunt destul de buna la ambele...imi mai place innotul shi fotbalul doar ca nu prea am ocazi sa joc fotbal... ![]() Re: sporturi - Fleur - 07 Sep 2007 eu prefer fff mult baschetul (jucam doar la scoala dar tot imi place ji kred k sunt destul de priceputa ![]() ![]() Re: sporturi - waydreamer - 08 Sep 2007 mie nu imi place fotbalul...joc doar sa le rup picioarele la aia...in schimb imi place baschetul..si ma pot lauda k sunt destul de bun(din moment ce sunt capitan ![]() Re: sporturi - Hermione Anne Granger - 08 Sep 2007 joc tenis de 7 ani:->(sa ma laud si eu putin:->)si ce sa zis..imi place si schiul(practic decat in vacantele de iarna)am incercat si snowboarding dar tot cu ce m-am ales au fost niste vanatai ![]() Re: sporturi - Lyra Dust - 11 Sep 2007 HermioneWeasley! Si eu fac tenis tot de 7 ani... [Sorry pentru post asa scurt. Data viitoare il fac kilometric ] Re: sporturi - Andrei Malfoy - 12 Sep 2007 si mie imi place sa ma dau pe skate, helly. Re: sporturi - Kennya Allen - 13 Sep 2007 Hai zi tu ca nu e super.Te-ai dat vreodata pe rampa?E un sentiment nemaivazut.O data nush cum am alunecat si am intrat intr-un gard de mi-am rupt si mana si skate-ul.Minunat ![]() |