Darkmark RPG Forum
Un Nou Inceput... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: King's Cross (https://www.darkmark.ro/f-king-s-cross)
+--- Forum: Peronul 9 si 3/4 (https://www.darkmark.ro/f-peronul-9-si-3-4)
+--- Thread: Un Nou Inceput... (/t-un-nou-inceput--2717)

Pages: 1 2 3

Un Nou Inceput... - Veronique A. Dupont - 23 May 2010

Stateam pe peron asteptand ca cineva sa ma indrume in legatura cu ce trebuie sa fac.
Probabil ca daca ai mei ar fi fost acolo, m-ar fi ajutat, dar ca deobicei... nu erau. Mereu aveau lucruri mai importante de facut dect sa aiba grija de mine. Inauntrul meu domneau obisnuitele sentimente, ura si nesiguranta. Ura era toata concentrata asupra parintilor mei, iar nesiguranta exista pentru ca eram altfel decat ceilati si nu stiam daca voi fi acceptata.
Doamne, da ca cineva sa vina sa ma ajute.

Re: Un Nou Inceput... - Bell Evans - 23 May 2010

Bell se indrepta spre peretele ce facea trecerea dintre peronul Incuiatilor si cel al vrajitorilor. Impingea caruciorul cu bagaje, incercand sa nu loveasca pe cineva. Deodata, o fata ii iesi in cale.
"-Hey, uita'te pe unde mergi!" striga ea.
"-Scuze" sopti Bell. "Fara intentie!!"
"-E in regula. Apropo, numele meu e Zoya Rose si sunt pentru prima data aici, ma poti ajuta?!" intreba fata, zambind.
"-Sigur. Eu sunt Bell Evans, si sunt in anul VII la Cercetasi. Si mie mi'a fost greu la inceput, dar te obisnuiesti cu timpul. Iti faci o multime de prieteni, care iti sunt alaturi" spuse cercetasa, incercand sa'si calmeze bufnita.
"-E frumoasa" sopti Zoya, cu privirile atintite spre pasarea cu ochi de chihlimbar. "Cum o cheama??"
"-Loly, si e cea mai inteligenta dintre toate" o lauda Bell, mangaindu'i penele albe ca omatul. "Tu nu ai niciun animal??"
"-Inca nu. Dar poate imi voi cumpara mai tarziu" raspunse Zoya, zambind.

Re: Un Nou Inceput... - Veronique A. Dupont - 23 May 2010

Inca se uita admirativ la pasare. Era tare frumosa, dar nu si-ar fi luat niciodata o bufinta de companie.
"- Auzi, scuza-mi impertinenta, dar ce ar trebui sa facem acum?" intreba ea sfioasa.
"- Acum ar trebui sa trecem prin zidul dintre peroane" spuse Bell zambitoare
"- Printre peroane, pe bune? Nu glumesti?" intreba Zoya uimita
"- Pe bune ca nu glumesc" raspunse Bell

Re: Un Nou Inceput... - Anaella L. Hathway - 23 May 2010

Ma indreptam sper peron cand o vad pe Bell cu o alta fata.
-Hei! Salut Bell!
-Salut!
-Cum te cheama? o intreb eu pe fata cea noua.
-Zoya Rose. Dar pe tine?
-Anaella Ginny Potter, dar prietenii imi zic Anny. Esti in anul I?
-Da. Dar tu?
-In anul IV. Cu trei ani mai mica ca si Bell.
-Dar cu toate astea ne intelegem foarte bine. spuse Bell
-Asa este.

"- Am si eu o inrebare, dar sper sa nu vi se para indiscreta. Dar de ce nu trecem o data prin zidul asta nesuferit. Ca poate pierdem trenul." spuse roscata fiind speriata ca de bombe
"- Ce nerabdatoare e noua noastra colega" spuse Bell
"- Da, asa e" incuvinta Ginny
"- Nu sunt nerabdatoare, numai ca sunt noua" raspunse Zoya rusinata

OOC: Zoya, un RPG trebuie sa aiba minim 5 randuri, citeste regulile

"-Trecem imediat. Dar trebuie sa avem grija sa nu atragem atentia Incuiatilor" spuse Bell.
"-O iau eu inainte, si tu vei merge cu Zoya" propuse Anny, iar cercetasa aproba scurt din cap.
Anaella disparu prin peretele din piatra de rau, iar Bell si Zoya mersera in spatele lor.
"-Si daca ne ciocnim de el?!" sopti Zoya, speriata.
"-Nu ne vom ciocni, stai linistita" zise Bell, ajunsa in gara King's Cross.
"-Wow, ce tare!" spuse Zoya, impresionata.
Mii de elevi se inghesuiau pe peron, incercand sa'si gaseasca prietenii sau sa'si ia ramas-bun de la parinti. Bobocii stateau timizi in tren, privind afara usor speriati.
"-Sa mergem" spuse Bell, indreptandu'se spre un vagon. Trebuia sa scape de bagaje, era aiurea sa mearga tarand cufarul greu dupa ea..

"- Oke eu am sa va astept aici" spuse roscata asezandu-se pe cufarul ei
"- Bine, ne vedm mai traziu" raspunse Ginny fericita
"- Succes, sper sa aveti o calatorie placuta" sopti Zoe
"- Cum adica ne astepti aici? De ce nu vi si tu?" intreba Bell carandu-si cu greu cufarul, mai mult tarandu-l dupa ea
"- Dar de unde sa stiu in ce vagon voi sta si ce loc ocup? Pe bilet nu scrie nimic" zise Zoya impacientata.

"-Dar vei sta cu noi in compartiment, nu'ti fa griji!" spuse Anny, zambind.
"-Si daca nu mai am loc?? Sunt o multime de elevi care vin pentru prima data la Hogwarts. Deci vor fi mai multi ca anul trecut" spuse Zoya, serioasa.
"-Da, dar o parte din elevi nu se mai intorc, cei care au terminat anul VII, au absolvit" spuse Bell, ganditoare. Acesta era si ultimul an la Hogwarts pentru ea, avea sa ii fie dor de aceste lucruri.
"-Deci, acum ce facem?!" intreba Anaella, privindu'si prietenele.
"-Sa coboram pe peron. Poate mai intalnim niste fete cunoscute" zise Bell, zambind. Ii era dor de prietenii ei, vroia sa ii revada, sa vorbeasca la nesfarsit cu ei.
Afara, atmosfera era emotionanta. Bobocii stateau cu nasurile lipite de geamul trenului, in timp ce elevii mai mari isi luau larevedere de la cunoscuti. Avea sa inceapa un alt an la Hogwarts, scoala de magie, farmece si vrajitorii. Toata lumea era entuziasmata..

Fetele erau atat de dragute cu Zoya, defapt erau primele persoane care fusesera vreodata dragute cu ea. Probabil ca n-o cunosteau destul incat s-o urasca, sau poate ca aceste momente importanate chiar ii schimba pe oameni.
"- Prietenii tai sunt de treaba?" intreba roscata
"- Sigur, sunt cei mai tari" raspunse Bell
"- Da, aici toata lumea e de treaba" zise Ginny
"- Auzi, p-aici sunt si baieti draguti?" intreba Zoya nerbdatoare

Re: Un Nou Inceput... - Helena Daphne Rose - 23 May 2010

Helena isi cauta un compartiment in tren si se uita dupa prieteni vechi.Le zari pe Bell , Anaella si o fata noua.Le auzi discutia si zise:
"-Desigur ca sunt. In special Ochii-de-Soimii si Cercetasii."zise Helena zambind si facand din ochi."Buna tuturor . Am uitat sa ma prezint. Sunt Helena Granger in anul trei la Hogwarts."
"-Buna eu sunt Zoya Rose."raspunse fata cea noua.
"-Incantata.Pot sta cu voi in compartiment?"intreba Helena.
"-Desigur , mai intrebi?"raspunse Bell.
Fata cea noua , Zoya Rose se dovedi a fii draguta. In tren inca era agitatie si ca de obicei , unii elevi mai mari isi bateau joc de cei din anul intai...