Darkmark RPG Forum
Craciun - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Craciun (/t-craciun)

Pages: 1 2

Craciun - Kennya Allen - 06 Sep 2007

Pai tocmai ascultam niste colinde de Stefan Hrusca si m-au prins toate dorurile de sarbatorile de iarna.Da,stiu ca este vara,dar eu sunt mai dusa de felul meuFinna))).Asa sa revin.Rolul temei este ca fiecare sa scrie un paragraf cu parerea lui despre Craciun.Ce credeti ca exprima aceasta sarbatoare,ce ii place sa faca in acea perioada,cu cine si-o petrece si raspunsul la vechea intrebare intrebatoare:va place sa primiti sau sa daruiti cadouri?

Pai ca tot eu am deschis topicul tot eu incep.Iubesc Craciunul,este sarbatoarea mea preferata.Imi place totul.Semnificatia,obiceiurile,timpul petrecut cu cei apropiati etc.Acum 2 Craciunuri le-am petrecut cu familia.Si cand zic familia inseamna tot neamul.E un sentiment minunat sa nu mai ai loc prin casa de aglomeratie.Craciunul trecut l-am petrecut cu prietenii.A fost ceva de vis.Totul a fost de vis...Iubesc sa fac bradul,sa o ajut pe mama la gatit(desi eu sunt vai de capul meu in bucatarie,e placut sa mai spargi o farfurie sau sa scapi cozonacul pe jos),sa imparti cadouri(si sa desfaci de asemenea),sa-mi petrec timpul cu cei dragi,sa ascult colinde.Sincer mi se lumineaza fata cand imi aduc aminte.Mai ales ca este o ocazie asa speciala,nu tine mereu de Mos Craciun,ci si de Nasterea Domnului.Am obisnuit sa merg la Biserica de fiecare Craciun si este absolut divin cand ii vezi pe toti asa fericiti si intelegandu-se bine intre ei.Ufff,cred ca o sa-mi dea lacrimile..Stau cu castile la urechi si imi aduc aminte de clipele acelea minunate.Cat despre cadouri,este cu adevarat o bucurie sa desfaci cadouri logic,dar parca si mai frumos este sa vezi reactia celuilalt la darul tau.In sfarsit concluzia mea nu este complexa sau dificila.Craciunul este ceva magic si special.Mereu o sa petrec aceste clipe ca si cum ar fi ultimele.

Re: Craciun - Lyra Dust - 06 Sep 2007

Craciunul este sarbatoarea mea preferata! Mie asa de dor de Craciun! Imi place ca totul este alb (asa ar trebui sa fie... dar ce sa facem dak se schimba vremea Sad ) Eu petrec Craciunul cu parintzii. De obicei mergem acasa la un prieten. Uf...numai cand ma gandesc la sarbmalutze si cozonaci... Imi place foarte mult sa impodobesc bradul! Avem atatea luminitze, globuletze si beteala, dar tot mai cumpar in fiecare an un set de globuri... Nu prea ma omor eu dupa colinde... dar stiu cateva. Stiu sa le cant si la pian Imi place ca toata lumea este fericita! Happy, happy and happy!!! Imi place sa desfac cadourile foarte mult! Trebuie sa recunosc ca ... niciodata nu am dat un cadou de Craciun, doar am primit Sad
Imi place foarte mult sarbatoarea asta si deabea astept sa vina Craciunul!

Re: Craciun - Kennya Allen - 06 Sep 2007

daaa...e cea mai frumoasa sarbatoare.Dar trebuie sa ma corectez la o chestie...Am scris mai sus "Da,stiu ca este vara".De fapt e toamna,dar cum inca mai suntem in vacanta tind sa cred ca este inca vara...pai cam atat am avut de zis...

Re: Craciun - Cheyenne Laurette - 07 Sep 2007

Da ashi mie imi place craciunul fff mooolt. Este sasbatoarea mea preferata. Adik in aceste zile famillile se reunesc shi se face un cerc mare de omeni...copii se joaca shi parintzi discuta infocatzi despre probleme legate de politica(cel putzin asta fac ai mei..Happywide). Oo da, shi mai sunt shi bataile cu bulgari cand ieshim cu totzii afara shi incepem sa formam echipe (un fel d paintball). Iar seara cand vin Mos Craciun este cea mai tare... cadouri p moca...totzi copii stau cu sufletul la gura pt a afla ce lea mai adus moshu'.

Re: Craciun - Andrei Malfoy - 12 Sep 2007

craciunul, craciunul... imi place sa ies cu prieteni pe afara si sa cantam colinde (eu primul, cu vocea mea grozava, cu care sparg geamuri). apoi incepem o bataie zdravana cu zapada... apoi mergem acasa la unul dintre noi. ne asezam langa calorifer imaginandu-ne ca este o soba si incepem sa vorbim. impodobim bradul cu familile si ne asezam la masa. miami! sarmalutze! mamaliga! mie o foame!!!

Re: Craciun - Ginny Malfoy - 12 Sep 2007

Poi nu am avut un craciun fericit de doi ani incoace. Dar mai demult era magnific... Adik eu nu mergeam la colindat dar au venit pe la noi vreo 100 aproape Imi placea sa impodobesc bradul... eu si sora mea faceam treaba asta, dar eu nu ajungeam sa pun globurile in partea de sus a bradului si asta era atributia denisei Si masa de craciun, adik luam masa din bucatarie si o punem... tot in bucatarie dar in mijlocul camerei. Si ne asezam si mancam o gramada de chestii si apoi partea cea mai frumoasa: cadourileee!! Eu si Denisa primeam mereu daruri de la mos craciun (chiar credeam in el) si momentele acelea sunt minunate. Deci asta e seara de craciun. Si in timpul zilei imi place sa ies afara sa construiesc oamnei de zapada si sa ma bat cu bulgari de zapada cu pisicile Asta faceam cand era zapada k anul trecut nu a nins bine dar in fine. Deci cum sa spun... imi place craciunul, dar de doi ani nu am putut sa-l petrec in familie deoarece cand tata era bolnav, inainte sa moara, era la spital iar mama statea cu el atunci sarbatoream doar cu bunica si sora mea Sad Dar Craciunul e magnific si chiar imi place sa ajut la gatit Smile (de fapt sunt degustatorul principal

Re: Craciun - Ada McNair - 16 Sep 2007

Pai...mie imi place..k sa merg la unchiul meu...unde are horm si ditamai VILANU LoveLoveLove Akolo imi place sa stau p canapea si sa sfaraie focu...sa vad luminitele d la brad, si sa se auda si geru de afara. Sa vad fulgii cum cad..si sa ascult colinde d la corul gregorian. LoveLoveLove aia is preferatii mei. P urma ies in ditamai curtea a unchilui meu ToungeTounge(imi place sa ma laud =))=)) ) si fac oameni de zapada si pe urma merg la colindat...Am avut yo trupa mea, da s-a destramat CryingCryingCrying

Re: Craciun - Aida-chan - 22 Oct 2007

Craciunul e si sarbatoarea mea preferata...a fost si va fi intotdeauna...in ceilalti ani,cand eram mai mica abia asteptam sa vina...intotdeauna impodobeam bradul cu cateva zile inainte k nu mai aveam rabdareFinna..Pacat k m-am schimbat...vreau sa fiu din nou ca atunci knd eram mica...:-<...Mai toate craciunurile pe care le-am petrecut pana anul trecut au fost superbe,dar de atunci s-a schimbat totul si niciodata nu va mai fi la fel...Uneori imi doresc sa nu vina Craciunul k devin si mai deprimata decat sunt de obicei,dar uneori abia il asteptHappywideLove

Re: Craciun - Julia Lilith Potter - 22 Oct 2007

Craciunul..
Hmm... impodobitul bradului, masa de Craciun ( nelipsita )... dar cel mai mult imi placea ( si inca imi mai place ) sa stau sub brad ... magic... visez cu ochii deschisi ^_^
Si desigur... cadourile... ma trezeam dimineata pe la 9 si alergam cu o viteza uluitoare spre camera cu bradul... ma umpleam de fericire..
E singura data din an cand sunt atat de fericita ^.^ si plina de acel simtamant copilaresc...

Re: Craciun - Aida-chan - 24 Oct 2007

chiar,uitasem de partea cu statul sub brad...si eu ador asta 8->...sa stau singura sub brad privind beculetzele colorate si globurile si ce mai e prin brad..si visand 8->...unul dintre lucrurile cele mai frumoase care le pot face de Craciun...Wink)