![]() |
Materiile preferate la scoala - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Materiile preferate la scoala (/t-materiile-preferate-la-scoala) |
Materiile preferate la scoala - Clementor Ravilis - 24 May 2010 Stiu ca pare un pic ciudat nimanui nu cred ca ii place vreo materie dar ziceti macar ce ore ve plac daca nu va place macar o materie eu : Geografie , Sport ![]() ![]() Re: Materiile preferate la scoala - Isabella River - 24 May 2010 Hmm.. let's see.. Biologia imi place.. Sportul Dar il urasc pe prof. Limba si literatura romana Profa e chiar de treaba Si.. Limba engleza si limba franceza.. Civica, pentru ca ma cert cu profu. Geografia Chimia Chimia chiar imi placeee Si.. atat pe moment.. ![]() ![]() Re: Materiile preferate la scoala - Clementor Ravilis - 24 May 2010 Adik iti plac cam toate materiile ![]() ![]() ![]() Re: Materiile preferate la scoala - Bell Evans - 24 May 2010 Pai. imi place chimia si profa e foarte cumsecade asa, imi mai place matematica desi profa e serioasa mai mereu romana o ador dar pacat de profa ca e nebuna rau biologia mi'a placut anul trecut [anatomia] ca anul asta am fost toate orele la Sanitari fizica si geografia le urasc si engleza, sa nu o uitam care o fac cu diriga Re: Materiile preferate la scoala - Isabella River - 24 May 2010 Am vreo 14 materii, mie imi plac doar 8 Deci nu-mi plac toate.. ![]() Imi plac astea intr-un mod mai mult sau mai putin special. :-) Re: Materiile preferate la scoala - Helena Daphne Rose - 24 May 2010 Pai..imi plac bio , mate , fizica , engleza In rest , urasca tehnologia mai ales profesorul , ne seaca pe toti La geografie ma plictisesc de moarte , franceza la fel la muzica e oroare , avand in vedere ca e prima ora lunea si noi la ce voci "frumoase" avem...=)) Si stiu sigur ca o sa-mi placa si chimia de la anul Re: Materiile preferate la scoala - Clementor Ravilis - 24 May 2010 Bell stiu ca Rusan ii diriga si e de engleza si mai ales ...Shroder ii superrrrrr serioasa ( miam dat seama dupa o singura ora cu ea ) PS. : Nu cred ca Stefanitza e asa ebuna ![]() ![]() Re: Materiile preferate la scoala - Bella Emily Rose - 24 May 2010 ~ Limba si literatura romana ~ Chimia ~ Sportul ~ Religia ~ Istoria ~ Biologia ~ Geografia ~ Limba Engleza ~ Limbra Franceza Re: Materiile preferate la scoala - Alice Morris - 24 May 2010 ca materii imi plac ~Engleza ~Chimia(putin) ~Matematica ~Geografia iar ca atmosfera de la ore care este o atmosfera nebuna ~Religia(radem la greu, ne doare in cot, dar eu sunt atenta la lectii si incerc sa nu fac nimic considerat jignitor fata de Dumnezeu) ~Restul materiilor pentru ca sunt profesori care nu ne pot controla si putem sa radem si sa vorbim Re: Materiile preferate la scoala - Briana Brighton - 24 May 2010 Materiile mele preferate Hmm... - Informatica; - Matematica... care mi-a placut din totdeauna; - Fizica; - Romana, stiu ca nu prea se potriveste cu celelalte, dar imi place foarte mult... Cam astea ar fi preferatele mele... Imi place si istoria, geografia, desenul, religia, franceza, dar in mod special. Cand eram in clasa a8-a adoram latina si asta ar fi singura materia, pe care regret ca nu o voi mai studia niciodata ![]() |