Darkmark RPG Forum
Avatare numai si numai cu Draco(AKA Tom Felton) - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+--- Thread: Avatare numai si numai cu Draco(AKA Tom Felton) (/t-avatare-numai-si-numai-cu-draco-aka-tom-felton)

Avatare numai si numai cu Draco(AKA Tom Felton) - Kennya Allen - 07 Sep 2007

[Image: tom.gif] [Image: draco114.gif] [Image: draco112.gif] [Image: draco111.jpg] [Image: draco108.jpg] [Image: draco107.jpg] [Image: draco106.jpg] [Image: draco105.png] [Image: draco104.jpg] [Image: draco103.jpg] [Image: draco101.jpg] [Image: draco100.jpg] [Image: draco99.gif] [Image: draco98.gif] [Image: draco97.gif] [Image: draco96.jpg] [Image: draco95.jpg] [Image: draco94.jpg] [Image: draco92.jpg] [Image: draco90.jpg] [Image: draco89.jpg] [Image: draco86.png] [Image: draco83.gif] [Image: draco61.jpg] [Image: draco59.png] [Image: draco57.png] [Image: draco63.png] [Image: draco76.png] [Image: draco74.jpg] [Image: draco58.png] [Image: draco60.jpg] [Image: draco78.png] [Image: draco79.png] [Image: draco36.jpg] [Image: draco30.gif] [Image: draco25.jpg] [Image: draco24.gif] [Image: draco12.gif] [Image: draco39.gif] [Image: draco11.gif] [Image: tom24.gif] [Image: Unsavedicon.gif] [Image: Slythereinprideicon.jpg] [Image: Seeyouatthebitterend.png] [Image: Draco.gif] [Image: 17aafceb.jpg] [Image: av-16424_2.jpg] [Image: thavvie36.png] [Image: thavvie29.png] [Image: thdraco21.jpg] [Image: thdracofire.png] [Image: thdracommmconcentration.png] [Image: thdracorivalry.jpg] [Image: thdracowtf.png] [Image: draco33.png] [Image: draco_icon_6.jpg]

Re: Avatare numai si numai cu Draco(AKA Tom Felton) - Karla Sai - 06 Oct 2007

Cred ca s-a nascut asa frumos ca sa suferim noi.Cand era mic nu era asa de dragut,dar acumLoveLoveLoveLove

Re: Avatare numai si numai cu Draco(AKA Tom Felton) - Kennya Allen - 06 Oct 2007

Bine spuiFinna).Era stresant parul ala lins in cap.Nici tuns foarte scurt nu-i sta bine.Imi place cum a aparut de la al trei-lea film in sus..Adica este superb baiatul.

Re: Avatare numai si numai cu Draco(AKA Tom Felton) - Miranda Portilla - 21 Oct 2007

deci le-am salvat pe toate in my pictures...doar e yubi meu =)))deci yo-s moarta dupa el..am tricouri cu el,jucaria aia cu el(stiti voi,jucariile de la hp5)...

Re: Avatare numai si numai cu Draco(AKA Tom Felton) - Kennya Allen - 26 Oct 2007

Finna...Da,si eu am cateva poze cu el..dar numai pe alea in care arata bine.Imi place cum arata dupa cartea,ma rog filmul al treilea,Cu parul ala mai lungut.Dar lins ma scoate din sarite.si tuns foarte foatre scurt arata nashpa.

Re: Avatare numai si numai cu Draco(AKA Tom Felton) - Miranda Portilla - 27 Oct 2007

Da,in hp3 arata cel mai tare!

Re: Avatare numai si numai cu Draco(AKA Tom Felton) - Guest - 28 Dec 2007

[Image: malfoy8yc.jpg] [Image: 4928.jpg] [Image: dracoharry8is.jpg] [Image: images%3Fq%3Davatare%2Bdraco%2Bmalfoy%26...o%26sa%3DG] [Image: 2up7ed0.jpg] [Image: images%3Fq%3Davatare%2Bdraco%2Bmalfoy%26...o%26sa%3DN] [Image: avatar10.jpg]

am gasit si eu cateva...

Re: Avatare numai si numai cu Draco(AKA Tom Felton) - Plesneala - 08 Mar 2008

Bellatrix nu pot spune ca nu ai gasit, dar ai cam gresit, caci nu prea tiau mers, offf, eu cred caw ar trebui sa editezi acest mesaj.

Re: Avatare numai si numai cu Draco(AKA Tom Felton) - HerArgus - 28 Feb 2010

cool