Darkmark RPG Forum
Era ascunsa acolo intr-un colt... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Oglinda lui Erised (https://www.darkmark.ro/f-oglinda-lui-erised)
+--- Thread: Era ascunsa acolo intr-un colt... (/t-era-ascunsa-acolo-intr-un-colt)

Era ascunsa acolo intr-un colt... - Bonnie Wright - 09 Jun 2010

Eram in camera necesitatii si hoinaream .Am studiat fiecare coltisor aproape dar nu era cine stie ce sincer intr-un colt ascunsa de ochii lumii era o oglinda frafuita si mai mare evident decat mine .Oare povestile mamei despre aceasta oglinda erau adevarate sau numai povesti fara rost ?M-am apropiat incep deoarece nu imi era deloc frica .M-am vazut pe mine si familia mea apoi imaginea nu mai erau clara si eram eu alaturi de un baiat mai inalt putin decat mine cu o figura bleaga pe care nu il mai vazusem pana atunci .Acest lucru m-a facut foarte curioasa .Mama mi-a spus ca acea oglinda iti arata ce iti doresti tu dar eu nu imi doream un prieten ,imi era dor de familie ,doream sa fiu asemeni mamei mele adica o vrajitoare de succes.Multe mistere ascunde aceasta scoala .Mama mi-a spus despre aceste secrete dar mereu o rugam din toata inima sa nu mai spuna nimic pentru ca doream sa descopar eu ,sa ajung la ceea ce alti copii nici nu viseaza sa gaseasca .Voiam sa ating absolutul prin bagheta mea cam inutila pentru ca la primele ore nu prea am invatat cine stie ce....

Re: Era ascunsa acolo intr-un colt... - Veronique A. Dupont - 10 Jun 2010

"- Cata dreptate ai oglinda. C epoate fi mai bine decat sa sti ca impratul a fost detronat si ca tu-i poti lua locul?" se auzi vocea unei fete
"- Cine esti?" intreba Bonnie
"- Sunt Zoya, Zoya Rose" raspunse viperina apropiindu-se
"- Si ce cauti aici?" intreba fata mai linistita
"- Mai bine te-ai prezenta si tu" ii sugera Zoya
"- Eu sunt Bonnie Wright si stunt la Ochi-de-Soim"

Re: Era ascunsa acolo intr-un colt... - Effy K. Dietrich - 13 Jun 2010

Din spate aparu Liz si incercand sa nu fie observata se strecura prin spatele celor doua. Cu teama se apropie de oglinda. Inchise ochii pentru o clipa . Cand ii deschise se vazu alaturi de tatal ei , in orasul natal, Tokyo. Avea o privire trista , si nu vroia sa mai isi ia ochii de la acea imagine. O lacrima i se strecura incet pe fata fina. Nu isi dadu seama ca cele doua fete se holbau la ea.

Re: Era ascunsa acolo intr-un colt... - Bell Evans - 18 Jun 2010

O noapte senina, cu o patura de stele acoperea Hogwarts'ul si domeniile smaraldii. Linistea domnea ca la ea acasa, fara a fi tulburata de zgomote puternice. Doar un urlet absent venit din Padurea Interzisa sau un huhuit de bufnita sfidau tacerea profunda.
In patul ei din Turn, Bell nu putea dormi. Se chinuia de mai bine de doua ore sa adoarma, dar somnul nu vroia sa o imbratiseze sub mantia lui de vise. Enervata, se dadu jos din pat si isi lua pelerina. Cauta papucii sub pat si lua bagheta de pe noptiera, dupa care privi in jur. Rose si Bellatrix dormeau duse, iar Issa statea ghemuita in patul ei. Doar respiratiile fetelor se auzeau in dormitorul rapus de intuneric.
Incet, atenta sa nu faca prea mult zgomot, cercetasa iesi din camera si cobori scarile din marmura. Ajunsa in camera de zi, arunca o privire in jur. Nimeni..singuratatea incepea sa'i placa. O tentau orele dinspre miezul noptii, mai mult ca cele dinspre dimineata, ce aduceau cu ele teama si frig.
Dupa cateva minute de cearta cu Dna Grasa, iesi pe coridorul intunecat si incepu sa mearga de'a lungul lui. Bucati mari de umbra se prelingeau pe peretii imbatraniti, in timp ce pasii ei rasunau fantomatic. Nu stia unde merge, se lasa condusa de simturile ascutite.
Deodata, auzi niste voci dintr'o camera. O recunoscu pe cea a lui Bonnie, asa ca intra.
"-Deranjez?" intreba fata, cu un zambet.
"-Bellyshor" striga Bonnie, inveselindu'se.
"-Buna" sopti Zoya, cu o privire urmaritoare.
"-Nici tu nu poti dormi??" o intreba Liz, vioaie.
"-Se pare ca nu, dar voi ce faceti aici??" raspunse Bell.
"-Oglinda lui Erised" anunta Zoya, usor sarcastica.
"-Tie ce iti arata??" o intreba Bonny, haios.
O durere strapunse pret de cateva clipe privirile fetei, dar disparu repede. Bell pasi in fata oglinzii si se lasa invaluita de imaginea lui. Ray ii aparu in fata ei, zambitor. Un chip palid, cu par saten, carliontat si niste ochi albastri, ca de safir ii imbracara sufletul intr'o mantie de durere.
Cateva lacrimi se nascura in ochii sai, dar incerca sa nu le lase. Se indeparta de baiatul care inca ii facea cu mana, incercand sa nu se dea prea mult de gol.
"-Bell esti bine??" o intreba Zoya, apropiindu'se de ea.
"-Dap. Sunt ok" raspunse cercetasa, usor ragusita.