![]() |
Lesinul - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Aripa Spitalului (https://www.darkmark.ro/f-aripa-spitalului) +--- Thread: Lesinul (/t-lesinul) |
Lesinul - Anaella L. Hathway - 14 Jun 2010 Era o zi frumoasa de vara. Mai era putin si se incheia anul. Ma hotarasem sa fac o plimbare pe coridoare. Deodata mi se face rau si lesin. Simteam cum ma prabuseam. Am simtit podeaua de marmura. Era tare si foarte rece chiar daca era vara. -Ajutor, un profesor... Anny a lesinat! spuse o voce familiara. Cu toate astea nu puteam sti cine este. Pleoapele mele se inchideau lent. Nu mai auzeam ce se intampla. Un ultim tipat si apoi am adormit intr-un fel...dar nu eram lesinata. Simteam totusi o durere la cap foarte mare. Nu stiam ce se intamplase pe moment nu stiam nici cine sunt. Stiam ca sunt intr-un spatiu coplet gol, negru. Dar stai se vede o luminita. Incerc sa ma apropii dar cad intr-un hau fara fund. OOC: As vrea ca cel care scrie sa descrie tensiunea pentru ca ea/el credea ca am ceva grav si ca ... etc. imaginati-va Re: Lesinul - Bell Evans - 15 Jun 2010 Bell se plimba in liniste prin castel, incercand sa scape de suferinta unui nou cosmar. O zi de vara se perinda prin imprejurimile Hogwarts'ului, impodobind domeniile cu o stralucire palida de safir si inaltul cerului cu o nuanta de azur. O liniste deplina domnea pe coridoare, fiind strapunsa doar de un chicotit venit de afara, din cand in cand. Deodata, Anny ii aparu brusc in cale. "-Anaella?!" tipa Bell, incepand sa fuga. Fata se prabusi in fata ei, cu un mic geamat. "Ajutor, un profesor!!!" tipa Bell, ingrozita. Se apropie in graba de prietena ei si ii verifica semnele vitale. Respiratia parea in regula, dar pulsul zvacnea foarte slab. Curand, profesoara McGonagall ajunse langa ele doua. "-Domnisoara Evans, ce cauta colga ta pe jos?" intreba ea, cu un ton metodic. "-A lesinat, trebuie dusa in aripa spitalului" raspunse Bell, incercand sa ramana calma. McGongall crea o targa dupa care o puse pe Anaella pe ea. Cu o vraja de plutire o duse pana in aripa spitalului, unde Madam Pomfrey o lua in grija. "-Se va face bine?" intreba Bell, cu lacrimi in ochi. "-Da, cred ca se va trezi in curand" raspunse sora medicala, usor ingrijorata. Re: Lesinul - Anaella L. Hathway - 15 Jun 2010 Eu eram intr-un negru fara sfarsit. O luminita la capatul tunelului... Cu cat ma apropiam mai mult cu atat se indeparta... Deodata o usa imensa aparu chiar in fata mea. daca era cu un centimetru mai aproape de mine ma lovea puternic. -Anaella... Anaella... "Cine ma striga?" spun eu dar nu se auzi nici un cuvant din gura mea. Nici un egou... nimic doar o liniste apasatoare. -Anaella... se auzi un zipat care se apropie din ce in ce mai mult. "E o voce cunoscuta dar cine poate fi?" Re: Lesinul - Bell Evans - 18 Jun 2010 "-Anny, trezeste'te!" striga Bell, speriata. Fata nu se misca, parea moarta. "-Sigur isi va reveni?! Adica, pare prea nemiscata" spuse Bell, iar sora medicala afisa un aer sfarsit. "-Se va trezi in curand. E epuizata, prea multa oboseala" zise ea, incercand sa o linisteasca pe cercetasa. "-Da..a invatat pentru examene. Si nu cred ca s'a odihnit suficient" sopti Bell. "-Pai, vezi! O sa se trezeasca in curand. Dar e bine daca doarme mai mult, se va reface mai bine si mai repede" completa Madam Pomfrey, vesela. "-Pot sa raman aici?" intreba Bell, asezandu'se pe un scaun. "-Sigur, doar sa nu mai vina si alti..musafiri" raspunse asistenta, dupa care pleca. Ramase singure, o liniste de nepatruns se asternu peste salon. Bell lua mana Anaellei in mana sa si incepu sa o mangaie incetisor. Vroia sa se trezeasca, nu suporta sa'si vada prietena in acea stare.. |