![]() |
A new hope - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: A new hope (/t-a-new-hope) |
A new hope - Bell Evans - 20 Jun 2010 The Last Chance ~Scurt rezumat pentru partea I~ Lisa isi gaseste marea dragoste in baiatul care o iubea de mai bine de patru ani, Josh Bennet. Dupa cateva luni impreuna, aceasta afla ca el are leucemie, inca de la varsta de 15 ani. Nu dupa mult timp, Josh paraseste aceasta lume, lasand’o pe Lisa singura, vulnerabila in fata durerii. Ii sunt alaturi prietenii sai, Ashley Cudmore si Peter Collins, dar Ashley inca este marcata de accidentul in care si’a pierdut viata fratele sau adoptiv, Daniel Cudmore. In masina care s’a izbit violent de un stalp se afla si Lisa Stryder, fosta sa iubita, dar aceasta a scapat ca prin minune..Se pare ca in ciuda tuturor greutatilor pe care viata i le’a impus, aceasta fata primeste intotdeauna o a doua sansa.. Prologue
Ma simteam ca intr’un cosmar in care ai vrea sa fugi cat poti, dar picioarele nu vor sa te asculte. Stephan si Luke stateau in fata mea, privindu’se cu ura. Chiar nu vroiam sa stiu ce au de gand. Si tocmai eu ma gasisem sa fiu la mijloc. “-Lisa, pleaca!” imi striga Stephan, tensionat. “-Nu pleaca nicaieri, mai intai sa lamurim lucrurile” zise Luke, sarcastic. Vocea mea era pierduta intr’un abis fara scapare, nu o puteam gasi. Poate puteam spune ceva..ceva care sa le opreasca cearta fatala. “-Lisa, esti sigura ca numele tau de familie e Stryder si nu Harrison?!” ma intreba Luke, indreptandu’si privirile reci spre mine. “-De ce nu vrei sa intelegi ca ea e Lisa, nu Anabell! Anabell e moarta si ingropata de 2 ani!!” tipa Stephan, dar fratele sau il ignora. “-Numele meu de familie e Stryder..si eu sunt Lisa” am soptit eu, cu vocea tremuranda. Macar o gasisem.. “-Trebuie sa fie ceva..seamana mult prea mult..” medita Luke, in timp ce Stephan veni langa mine. “-Tu nu o iubesti pe ea. Mintea ta bolnava crede ca e Anabell, dar priveste adanc in suflet si ai sa vezi ca Lisa nu seamana deloc cu ea. Nimic din rautatea si sentimentele de gheata pe care le avea Anabell nu se regasesc in Lisa. Sunt persoane diferite, cu trecuturi diferite si vieti total opuse. Intelege o data, nu iti ajunge cat rau ai facut?” sopti Stephan, cu glasul tensionat. “-Fratioare, nu ar fi mai bine daca ti’ai relua ocupatia de a’i povesti jurnalului tau cat de frumos straluceste soarele?! Ai fi mai folositor cu gura inchisa” mormai Luke, pierdut in ganduri. Priveam scena ca intr’un amfiteatru. Si ce era mai important, Josh statea chiar langa mine. “-Sti ce alegere faci, nu? Sufletul tau o stie” sopti el, mangaindu’mi o suvita ratacita de par. “-Dar seamana atat de mult cu tine..” am murmurat eu, incercand sa ma tin de marginea prapastiei in care eram pe cale sa cad. “-Doar la fizic, Ly, si tu sti prea bine asta. Mintea ta o stie, iar sufletul e pe cale sa realizeze. Ai grija” sopti vocea dulce, dupa care disparu. Trebuia sa aleg..binele sau raul..doar ca nu stiam care optiune e mai buna..inima spunea ceva, mintea altceva.. ~A new hope~
Characters Lisa Stryder ![]() Stephan Williams ![]() [strike]Josh Bennet[/strike] ![]() Luke Williams ![]() Anabell Harrison ![]() Ashley Cudmore ![]() Peter Collins ![]() Re: A new hope - Helena Daphne Rose - 20 Jun 2010 Yeey , finally , ai pus prefata! Dau edit dupa ce citesc Love it! Si personajele si prefata Nu stiu...parca citesc VD in varianta Bell Evans Cum se cearta Luke si Stephen Tare faza cu jurnalul Asteptam capitolul nr. 1 de maine > ![]() Re: A new hope - Desiree Rose Goth - 20 Jun 2010 Uhh,interesant Suna foarte bine Re: A new hope - Isabella River - 20 Jun 2010 A treia.. EDIT LATER: Este minunat, imi place mult cum scrii [ dar stiai asta ] si ma bucur foarte mult ca ai continuat. Deeci.. sper ca vom avea cat de curand capitolul I. Quote:“-Tu nu o iubesti pe ea. Mintea ta bolnava crede ca e Anabell, dar priveste adanc in suflet si ai sa vezi ca Lisa nu seamana deloc cu ea. Nimic din rautatea si sentimentele de gheata pe care le avea Anabell nu se regasesc in Lisa. Sunt persoane diferite, cu trecuturi diferite si vieti total opuse. Intelege o data, nu iti ajunge cat rau ai facut?” sopti Stephan, cu glasul tensionat. Mi-a placut mult citatul asta.. Nu stiu exact de ce dar.. mi-a placut. ![]() Re: A new hope - Bell Evans - 20 Jun 2010 si eu a patra, sau cum? sper sa va placa Re: A new hope - Matt I. River - 20 Jun 2010 Mda, sunt si eu pe aici. Nu sti cat ma bucur ca ai pus prefata, Bell. Ti-am adorat pur si simplu celalat fic si dupa aceste cateva randuri de mai sus, sunt sigur ca "A new hope" o sa fie cel putin la fel de bun ca primul So...cand avem next? Re: A new hope - Bell Evans - 20 Jun 2010 maine postez primul capitol sper sa va placa v'am anuntat ca e diferit Re: A new hope - Isabella River - 20 Jun 2010 Asaaa.. Deci am editat si eu mesajul. Matt, m-a tinut Mery la telefon [ adica Axy ] ![]() ![]() Superb, Bell.. :> Re: A new hope - Ax Von-Dall - 20 Jun 2010 Te-am tinut ai? ![]() ![]() ![]() Re: A new hope - Isabella River - 20 Jun 2010 Axy.. nu am zis ca e de rau ca m-ai tinut la telefon, toh. ![]() |