![]() |
Akai Ito - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: Akai Ito (/t-akai-ito) |
Akai Ito - Julia Lilith Potter - 28 Jun 2010 : - w E superb cand intampini sentimentu' ala... ala, ma, cum ii zice, ala de te sparge in bucati si te reface in acelasi timp, ala de te face sa se cutremure pielea pe tine mai ceva ca atunci cand iti scot organele la morga cand crapi. E unicat, nu ca vasele alea de cacat pe care le vand deasupra SH-ului la sfarsitul strazii mele, si faptul ca fiecare il simte in felul sau il face chiar si mai tampit. ...Si mai si doare. Si inca in ce hal. Imi spunea Ruxi zilele astea ca e si placuta agonie. Daca mi-ar fi spus asta acu vreun an, n-as fi putut sa pricep. Dar acum pricep. Eram azi in sauna singura cuc si imi spuneam ca am ocazia sa meditez. La ce sa mai meditez,frate? Aici gresesc mereu, planific totu' a la carte : azi prind muste la ora x, dup-aia dau cu aspiratoru' (nu fac niciodata asta,eh, in fine), dup-aia mananc cacat cu sana. Asta-i,frate. Asa ma simt eu bine. Regulata. La maxim, din plin. Probabil daca as fi fost un obiect fara viata, as fi fost un orar. Dar asta m-ar face plictisitoare. Si orgoliul meu, desi cam spart in bucati, nu accepta o astfel de imagine. Dar pentru ce sa mai planific totul? Dumnezeu mi-a planificat deja totul, zarurile au fost de cand hau aruncate. Tot ce pot sa fac e sa-mi imaginez ceea ce mi-a picat, ca daca ma hotarasc brusc sa mananc sana cu cacat si nu invers, asta numai Dumnezeu putea sa prezica. Zarurile au fost aruncate pentru toti, cuvintele au fost deja spuse, ce mai ramane acum? Sa astept? Ce sa astept? O reordonare a zarurilor? Nu. Cred ca am sa astept pur si simplu. Fara alte chestionari. Da,asta ar fi perfect pentru mine. Bun si acum ca am hotarat ce voi face pe viitor, nu mai vreau nimic, poate doar inca o punga de Kubeti, dar de data asta cu Bacon. Ma cam framanta o intrebare dar hm ma indoiesc ca-si are rostul... [strike]Cu lacrimile astea ce fac?[/strike] Posted by Akai Ito at 6:06 PM, Monday, June 28, 2010 Edited at 6:07 PM OOC: asta e doar inceputul. Nu e un fic. Este eu. Exact eu, exact ce cred, ce fac, ce sunt. Si nimic mai mult. Ah si btw apreciez parerile de orice fel, puteti incepe sa aruncati cu rosii. Re: Akai Ito - Kasumi Mikoto - 28 Jun 2010 Wow...Tare...Mai purtin ca-s indicate niscai cenzurari ca sa pot citi si cand vede mama, fara sa ma dea jos Nu, glumesc... Re: Akai Ito - Bella Emily Rose - 28 Jun 2010 E foarte tare , Julia [ daca pot sa iti spun asa ] Mi se pare foarte interesant Si imi place felul in care te exprimi ![]() Re: Akai Ito - Isabella River - 28 Jun 2010 Julia Lilith Potter Wrote:Si orgoliul meu, desi cam spart in bucati, nu accepta o astfel de imagine. Mi-a placut mult asta. Julia Lilith Potter Wrote:Zarurile au fost aruncate pentru toti, cuvintele au fost deja spuse, ce mai ramane acum? Sa astept? Ce sa astept? O reordonare a zarurilor? Nu. Si fragmentul asta mi-a placut foarte mult. Pentru ca este realist. De fapt, tot ce ai scris este realist. Nu e bazat pe ceva imaginar, pe ceva ''ce s-ar putea intampla'' sau pe vise, e bazat pe real. De asta imi place. Ok, cenzura lipseste, dar ne-ai avertizat deja ca nu exista, deci citim pe propria raspundere. [ ''Jos cenzuraa!!'' ] Abia astept sa vad ce mai scrii. ![]() Re: Akai Ito - Helena Daphne Rose - 28 Jun 2010 Asa Isa , jos cenzura! Sincer , nu-mi pasa daca vorbesti murdar La scoala la mine , si nu numai , se vorbeste non-stop asa, sunt obisnuita , so feel free to do that! Imi place ca esti directa , asa ca (virgula) continua ![]() Re: Akai Ito - Julia Lilith Potter - 29 Jun 2010 Mai multe. Mi-e greata. Nu,sila. Nu,ambele. Cred ca toti ati auzit de frumoasa expresie atat de sufletista ca 'nu multora le pasa'. Asta discutam azi cu maseur-ul meu, de treaba, nu ma pot pronunta daca viziunile sale pur eminesciene si dragostea sa pentru frumos nu sunt cumva doar ipocrizie. Spunea ca viseaza la dansuri elegante de blues, la doamne sobre, la maini catifelate... la o lume in care banii nu ne conduc, cu pretuire pentru simplu si sublim, ah... Un singur cuvant mi se infiripa in minte. VRAAAJEAAALAAAAA! Bai frate, cui ii mai pasa zilele astea de cantatu' pasarelelor de la rasarit, de societatea, de buleala,toate tampeniile astea?! Oricat va zbateti voi toti, va bateti cu pumnu' in piept ca vai ca voi vreti sa schimbati ceva, ce, ma? In orice caz. De-a lungul timpului, m-am invatat sa nu-mi pese de altceva sau altcineva decat de mine. Nu o spun ca si cand m-as considera deosebit de importanta, dar ca sa-mi confirm mie insami inteligenta, imi place sa ma complic gandindu-ma doar la mine. Nu e ca si cum nu m-as gandi si la altii,uneori chiar prea mult, sunt o sfatuitoare geniala... sau cel putin eram, pana cand mi-am dat seama ca oricat ma lasam impresionata de probleme altora, ale mele dadeau pe-afara. Pe bune. Ma trezesc dimineata pe la 11 juma', 12 (asta e deja pranz), cu superb inceput de migrena, realizez cat de tare am fost influentata. Sau m-am lasat influentata? Era o melodie draguta de prin 2006 de BUG Mafia despre anturaj. Si eu am un anturaj. Cum am fost influentata? Fumez ca sparta de 3 luni. Da,stiu acuma ce-o sa ziceti, ca normal, ca alta care-o face ca sa fie cool. Ei bine,ghiciti ce. Eu am prieteni buni,umblu cu ei de mult. Fumau de mult, da' nu m-au fortat si pe mine. N-am vrut la inceput. Am zis c-o sa rezist. Asta pana pe la sfarsitul lui martie, cand am fost la ziua unei colege si in timp ce se imbratisa cu prietenu' ei, bun tare, ala se holba la mine. Ei,frustrarile mele. Am fugit la fetele mele si am tras. Si de-atunci un fum, doua, trei, apoi pac, direct la 5 tigari. Asta e. A ajuns sa-mi placa. Ce pot face acum? Nu vreau sa renunt. Si nici n-am s-o fac , e rusinos,n-am nici juma' de an. Posted by Akai Ito on Tuesday, June 29, 2010, 5:45 PM OOC: mersi frumos ^_^ Re: Akai Ito - Bella Emily Rose - 29 Jun 2010 Quote:Bai frate, cui ii mai pasa zilele astea de cantatu' pasarelelor de la rasarit, de societatea, de buleala,toate tampeniile astea?! Oricat va zbateti voi toti, va bateti cu pumnu' in piept ca vai ca voi vreti sa schimbati ceva, ce, ma? Ai atata dreptate. Superb Imi place mult pentru ca esti pur si simplu tu , ca sa zic asa. Si nu iti pasa ce cred altii. Re: Akai Ito - Bell Evans - 29 Jun 2010 imi place fic'ul tau pentru ca e realitate..nu vrajeli ca celelalte, cu povesti de dragoste imposibile [nu ca alea nu mi'ar placea, si eu scriu una asemanatoare ![]() dar asta il face special..si sunt niste fraze in care e pur si simplu ceea ce facem cu totii, spus verde in fata.. vreau urmatorul capitol cat mai repede Re: Akai Ito - Isabella River - 29 Jun 2010 Julia Lilith Potter Wrote:Un singur cuvant mi se infiripa in minte. Buna asta. Cat de calma erai la inceput si cum parea ca vei spune ceva dragut, apoi.. wow !! Bravo. \m/ Julia Lilith Potter Wrote:Am fugit la fetele mele si am tras. Si de-atunci un fum, doua, trei, apoi pac, direct la 5 tigari. Asta e. A ajuns sa-mi placa. Ce pot face acum? Nu vreau sa renunt. Da, tine de vointa fiecaruia, nu trebuie sa te oblige cineva. Daca vrei - da. Daca nu vrei - nu. Julia Lilith Potter Wrote:Si nici n-am s-o fac , e rusinos,n-am nici juma' de an. Asta nu mai tine numai de vointa. Ci de orgoliu, din cate imi dau seama. Dar imi place. Imi place mult. Astept continuarea. > ![]() Re: Akai Ito - Samantha Hawkins - 29 Jun 2010 Julia, esti tare. Te exprimi fara inflorituri vrute ci asa cum iti iese la tastatura. (Presupun? : )) ) Ce ar fi sa le faci mai lungi, sau sa aiba asa... eu stiu, continuitate? Parca as citi o lectie de viata, concluziile cuiva de la sfarsitul unei zile, si asta e bine. Adica, eu inteleg ca tu iti ilustrezi propriile trairi, dar uneori parca generalizezi subiectul prea mult ![]() Ah, viata mea numai atent planuita nu e In fiecare zi ceva nou, dar nu abuzez, nu, respect si eu anumite principii xD Si daca ar fi sa arunc cu ceva nu as arunca cu rosii, ci cu flori. Sau portocale ca imi plac mai mult Akai Ito... in japoneza. Akai e rosu. Ito nush ce e. Da' am cautat si am gasit ca e vorba despre o poveste/nuvela bazata pe drama. Si dupa ce am mai citit am inteles ce e cu titlul acestui thread si chiar e unul original: "red thread of fate" a.k.a firul soartei. Si modul in care o vezi: ca pe ceva deja stabilit...? |