Darkmark RPG Forum
CAUTION! A wild photographer appears! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: CAUTION! A wild photographer appears! (/t-caution-a-wild-photographer-appears)

Pages: 1 2

CAUTION! A wild photographer appears! - Mylene Lycoris OddCat - 10 Jul 2010

Da, inca un fanfic.
Personajele sunttt urmatoarele.

[Image: just_a_boy____by_lithp.jpg][Image: me_the_photographer_2_by_Nath0rigin.jpg]

[Image: the_photographer_by_aimeelikestotak.jpg]

[Image: Aviator_and_a_girl_by_p_p.jpg][Image: champagne_supernova_by_curlytops.jpg]

*

[Image: Photos_by_Lylly55.jpg]
http://www.youtube.com/watch?v=1203nEXGAtI

M-am dat putiin mai in spate, insfacand aparatul de fotografiat de pe masa, pregatindu-ma sa-l zbor pe fereastra un un pumn bine plasat pe tipu' din fata mea, direct in a sa fata, in moaca nerecunoscatoare a lui Knight, sobolanu' dracu', insa el imi insfaca incheietura mainii si mi-o suci, zdrobind-o. Imi dadu un sut in genunchi si ma trimise pe pat, eliberandu-mi mana, ranjind "binevoitor"; eu ma uitam urat in ochii sai de diferite culori, albastru deschis si, respectiv, stacojiu scanteietor.

Inca mai vroiam sa-i zdrobesc fata aia de soparla stupida, fara pic de creier, dar stiam ca eram in minoritate.. muschiuloasa, sa zic asa - mai aveam aparatul de fotografiat, si l-am aruncat cu toata forta in fata lui. El l-a prins cu o zvacnire a mainii drepte si il aseza pe masa, iar eu m-am simtit recunoscatoare ca nu l-a zdrobit.. pentru cinci secunde, adica pana cand s-a apropiat de mine si s-a aplecat asupra mea, tataid dezaprobator undeva langa urechea mea.

Am plasat un pumn in pieptul lui, dar el nici ca l-a simtit, dandu-si capul putin in spate si privindu-ma in ochi, inexpresivitatea compunand fatada de pe moaca lui tampa, moaca care a disparut in timp ce am clipit. Brusc, i-am vazut ochii atat de aproape incat m-am pierdut in ei, in melancolia lor...

Usa de la camera mea tampita se tranti de perete si am auzit un "Oooo!" foarte masculin din partea lui Simon si a lui Falcon, iar Knight se dadu in spate, uitandu-se urat la fetele mirate ale baietilor din cadrul usii, care se holbau cand la fata lui Knight, cand la fata mea, la parul meu rasfirat pe perna patului si apoi la incheietura mainii mele, care era vanata din cauza idiotului de acolo. Se auzi un ras innabusit si l-am vazut pe Dan aparand langa Falcon.

- Knighty, te dai la fete, zi ma? facu Simon.
- Poate nu vrei pumnul meu sa se dea la fata ta, am bombanit eu si m-am ridicat.

Ma ignorara, ca intotdeauna.

- Mai bine ti-ai sterge ranjetul ala tamp de pe fata, Alderton, sau ceva va intra in coliziune cu dintii tai, mormai Knight si iesi val-vartej din camera, trantindu-l pe Falcon la podea.

M-am ridicat si eu si am calcat binisor pe mana lui Falcon, dar Simon si-a intins mana in fata mea, oprindu-ma.

- Ba, mascul feroce, da-ti mana, s-ar putea sa-ti strici manichiura..
- Nt, nt, facu Simon si ma impinse inapoi pe marginea patului.

Am injurat.

- Pisi are gherute! Miau! facu Dan si imi facu cu ochiul. Hai sa ne caram, Flaconule, adauga el si il lua pe Falcon de brat, tragandu-l de acolo si trantind usa.

Simon imi zambi si se aseza pe pat, langa mine, rezemandu-se de perete, cu mainile sub cap. Era tras la fata si tricoul ii era peticit, la fel si genunchii pantalonilor. De gat ii atarna curelusa care se lega printr-un nod gros la prinzatoarea aparatului de fotografiat, un Nikon vechi de cand lumea. L-am pocnit in coaste.

- Hei! facu el, morocanos, si ma ataca, gadilindu-ma.

L-am pocnit din nou, de data asta in frunte, si de data asta cu ajutorul aparatului meu de fotografiat.

- Boule..
- Vaco.., raspunse el amuzat.

S-a oprit din gadilit si s-a intins cat era el de lung, cascand cu pofta. Stiam ca nu avea prea multe economii, dar imi placea si asa, cu haine peticite si par rasfirat, mult prea lung la spate si mult prea scurt in fata si in laterale.

- Deci, Knighty s-a dat la tine? ranji el.
- Nu.. adicaa.., m-am balbait eu.

Ranjetul i se accentua si mai aveam putin pana sa-l dau in suturi afara din camera.

- Hai ma, stiu ca ti-a placut! zise Simon si isi ridica sprancenele, semanand ca si personajul blond si prost din desenele animate, Johnny Bravo.
- Pai... pai.. nu!, am murmurat, neincrezatoare.

Se pare ca masculul feroce si-a dezvoltat simturile si a vazut neincrederea pe fata mea. Tocmai vroia sa zica ceva, cand urlete de crizati se auzira din camera alaturata.

- KINGSLEY, BOU STUPID SI CU FATA DE MAIMUTA PROASTA! DE CATE ORI TI-AM SPUS SA NU UMBLII GOL PRIN CASA, DOBITOCULE!
- OCHII MEI! DISTRUSI PENTRU TOTDEAUNA! KINGSLEY, SA MA PUPI FIX IN..

Chiar atunci se auzi un zgmot strident, de impuscatura.

Re: CAUTION! A wild photographer appears! - Mylene Lycoris OddCat - 11 Jul 2010

Vãd cã v-aþi îngesuit, nu glumã..

Impresia faptului cã eram într-o casã de nebuni se accentua în fiecare moment, mai ales dupã ce am auzit zgomotul strident. Sârma de care mã þinusem pânã atunci, sârmã care trebuia sã mã ajute sã fiu cât de cât normalã în acest loc fusese tãiatã într-un final, iar eu am cãzut în abisul nebuniei, împreunã cu ultimele fãrâme ale normalului în acel apartament cu douã camere. Nu ºtiam de ce, dar de ce mama naibii fusesem aleasã dintre atâtea fete, ca sã locuiesc împreunã cu cei patru fantastici. Diferite rãspusuri se învârteau în jurul creierului meu, îl întunecau, mã aruncau într-o stare de visare din care cu greu mai puteam sã ies vie, darãminte sã mai fiu...
Alt zgomot ºi un urlet îmi dãdurã un ºut atât de direct, încât am þâºnit în picioare ºi m-am încruntat, lãsând un mârâit jos sã-mi spargã pieptul. Simon se ridicã ºi el ºi mã trase puþin înapoi, dar eu m-am smucit ºi am deschis uºa. Peisajul minunat din faþa mea mã dãdu pe spate, la propriu, eu cãzând ºi lovindu-mã cu al meu cap de clanþã, care a ricoºat ºi m-a proiectat înapoi pe picioare. Am încercat sã nu mã uit mai jos de bustul lui Knight, care zâmbea rãutãcios ºi þinea în mânã o bâtã.
- Ce naib.., am început eu sã zic, dar Simon mã dãdu la oparte ºi îi dãdu un pumn în stomac la Knight.
- Eºti idiot, bã?! Puteai sã-i omori, tâmpi...! bufpoc, Knight îl trânti la podea pe Simon-cel-leºinat ºi puse bâta biniºor lângã perete.
ªtiam cã eram palidã ºi am ridicat un pumn.
- Repet. Ce naiba?!
- Taci.
- Cum poþi sã faci chestia asta, ai mai fãcut asta odatã, ºi ai ieºit ºifonat rãu!
- Am spus sã taci, repetã el, accentuând ultimul cuvânt.
Mi-am încleºtat fãlcile ºi m-am dat puþin în spate, mintea mea generând cele mai urâte înjurãturi pe care mi le-am putut imagina vreodatã. Knight se apropie de mine ºi-ºi aºezã mâna pe obrazul meu. Atât aºteptam! Mi-am întors capul brusc ºi l-am muºcat de încheieturã. Scoase un urlet ca de focã rãnitã ºi i-am dat drumul. Se uitã urât la mine ºi i-am întors privirea. Abia apoi am observat cã era gol.
- Du-te ºi i-aþi o hainã pe tine.
- De ce aº face aºa, draga mea Nova?
- Pãi, stai sã vedem.. pentru cã eºti gol? am mormãit ºi mi-am dat ochii peste cap.
- Nu.
Am fãcut greºeala de a mã uita în jos, chiar dacã-mi pusesem în vedere faptul cã nu trebuia sã-mi cobor privirile mai jos de bustul lui Knight. Mi-am simþit obrajii arzând ºi mi-am închis ochii, apoi am început sã-l împing pe Knight din hol. A dat semne de protest, dar eu am lãsat o înjurãturã sã-mi scape din greºealã ºi el a tãcut, pânã când l-am izbit cu fruntea de uºa camerei sale, pe care am deschis-o rapid ºi l-am propulsat înãuntru, întorcându-mã pe hol ºi închizând uºa.
Mi-am deschis ochii ºi m-am holbat la cei trei bãieþi întinºi pe jos, ce respirau liniºtiþi. Îndreptându-mã înspre bucãtãrie, am deschis robinetul ºi am umplut un vas adânc cu apã rece, aproape îngheþatã. Secundele treceau mai repede ca oricând, eu dându-mi seama cã umplusem pânã la refuz acel ulcior, apa dând pe afarã. Cu greu am izbutit sã ridic vasul ºi sã mã întorc pe hol. I-am vãrsat conþinutul peste bãieþii adormiþi, care imediat au început sã reacþioneze. Simon tuºea de mama focului, Dan a început sã sforãie ºi sã se întoarcã pe partea cealaltã, iar Falcon a strãnutat de câteva ori.
M-am repezit dupã aparatul de fotografiat, dupã haina groasã de iarnã ºi mi-am luat încãlþãrile, apoi am ieºit pe uºa apartamentului ºi am trântit-o, lãsându-i pe cei trei acolo, pe hol.

*

Am ieºit pe uºa blocului, lãsând-o sã se închidã. Aerul înþepãtor al iernii îmi umplea plãmânii în timp ce inspiram cu sete.. fulgii cãdeau, minunatele lor modele minuscule fiind distruse de rãsuflarea mea caldã, în timp ce pãºeam înspre parc: strãzile, pustii, erau acoperite cu straturi groase de zãpadã alb-argintie, iar masinile nu cutezau sã se facã vãzute. Copacii ce strãjuiau aleea minusculã pãreau mai impunãtori, mai rãu-voitori, cu fularele lor, pufoase, de lãnâ albã. Perfect pentru a face o pozã! Mi-am ridicat aparatul foto în aer, înspre copacul cel mai apropiat, crengile sale fiind acoperite cu þurþuri maiestuoºi, ce atârnau greu, arborele cocoºându-se puþin sub povarã; lentila era acoperitã de câþiva fulgi, creeând un aspect ºi mai extraordinar. Am apãsat un butonaº, un clic fiind auzit, în timp ce poza fu fãcutã.
Mi-am continuat plimbarea, uitându-mã în jur, miratã. Simþeam cã eram urmãritã, dar nu îndrãzneam sã mã uit în spate. Îmi era ciudat de fricã.. parcã cineva se va arunca asupra mea în orice moment. Am auzit un fâºâit în spatele meu ºi m-am întors pe cãlcâie, dar nu era nimeni. M-am rotit în poziþia iniþialã ºi când m-am uitat în sus, am vãzut un om urât, cu nas mare ºi borcãnat, zâmbind.
- Ce cautã o domniºoarã drãguþã aici?
Mirosul de putrefacþie pe care îl rãspândea îmi umplea nãrile.
- Se întreabã când idioþii îi vor da pace, am rãspuns eu.
Ups! Greºealã amarnicã. Omul mã apucã de pãr ºi mã trase cu putere, chipul schimonosindu-i-se. Îmi dãdu una în faþã, ºi am simþit o durere uriaºã apãsatã pe tâmpla mea. Telefonul meu TÂMPIT sunã exact când omul cu miros de mort mã izbi de un copac. Rânji ºi-mi luã telefonul, îl deschise, ºi o voce rãsunã în parc, un urlet enervat, al lui Simon.
- SUPERNOVA, UNDE MAMA DRACULUI EªTI?!
Acum chiar cã mai aveam puþin ºi ajungeam la dracu', cu reptila asta în faþa mea.
- Nu este nici o Supernovã aici! se rãsti reptila ºi aruncã telefonul mai departe.
κi bãgã mâna în buzunar, ºi ceea ce am vãzut eu cã a scos nu era de bun augur. Un cuþit, ºi unul destul de mare ca sã perforeze jugulara unui om... Îl apropie de gâtul meu, aºa, cum mã þinea suspendatã deasupra zãpezii, cu spatele pe copac. Vârful sãu ascuþit mã gâdilã într-un mod straniu, intrându-mi în carne puþin câte puþin. Sângele meu începu sã curgã pe tãiºul cuþitului, cãzând apoi pe zãpadã, colorând-o în roºu aprins. Reptila îºi retrase mâna ºi se uitã la sânge, apoi zâmbi într-un mod care, în mod sigur, nu era binevoitor, ºi am simþit lama îngheþatã pe gâtul meu, împungându-mi bãrbia, forþându-mã sã-mi dau capul pe spate, sã fiu la acelaºi nivel cu putreziciunea din faþa mea. Se apropie îngrijorãtor de mult de mine, ºi aºezã din noutãiºul cuþitului pe gâtul meu, creeând o altã ranã, de data asta mult mai adâncã.
Am ºutat cât de tare am putut, ºi l-am nimerit fix intr-un punct sensibil. Mi-a dat drumul, urland, si eu am luat-o la fugã printre copacii din parc, care dãdeau într-un lan de porumb de la marginea oraºului. M-am uitat la zidul uriaº, acoperit de zãpadã, ºi am auzit paºii reptilei în spatele meu. M-am repezit în porumb, alergând cât de tare puteam, sãrind peste gropile adânci ce apãreau din când în când; am sãrit din nou peste o groapã, continuând sã fug prin porumb. M-am împiedicat ºi am cãzut, cu piciorul înþepenit într-o grotã minusculã a pãmântului, sucit. Ochii mi-au lãcrimat dintr-o datã, din cauza gleznei sucite. Mortãciunea apãru dintr-o datã în faþa mea, ºi m-am uitat în sus, la faþa lui. Neaºteptat, mi-a dat una cu piciorul în moacã. Capul mi-a fost dat pe spate din nou, iar din cauza loviturii, tâmpla a început sã-mi sângereze. Am icnit de durere ºi mi-am îngropat faþa în braþe, urlând dupã ajutor, în timp ce reptila îmi zdrobea capul cu piciorul.

Mãcar ºtiam cã nimãnui nu-i va pãsa dacã pãþesc ceva sau nu.

Re: CAUTION! A wild photographer appears! - Desiree Rose Goth - 11 Jul 2010

Mii si mii de scuze fiindca n-am vazut topicul
Oricum,ideea mi se pare foarte tare

Quote:Se pare ca masculul feroce si-a dezvoltat simturile si a vazut neincrederea pe fata mea. Tocmai vroia sa zica ceva, cand urlete de crizati se auzira din camera alaturata.

- KINGSLEY, BOU STUPID SI CU FATA DE MAIMUTA PROASTA! DE CATE ORI TI-AM SPUS SA NU UMBLII GOL PRIN CASA, DOBITOCULE!

E super penala faza

Quote:Am fãcut greºeala de a mã uita în jos, chiar dacã-mi pusesem în vedere faptul cã nu trebuia sã-mi cobor privirile mai jos de bustul lui Knight. Mi-am simþit obrajii arzând ºi mi-am închis ochii, apoi am început sã-l împing pe Knight din hol.

Oooo
Aici cat am ras

Quote:κi bãgã mâna în buzunar, ºi ceea ce am vãzut eu cã a scos nu era de bun augur. Un cuþit, ºi unul destul de mare ca sã perforeze jugulara unui om... Îl apropie de gâtul meu, aºa, cum mã þinea suspendatã deasupra zãpezii, cu spatele pe copac. Vârful sãu ascuþit mã gâdilã într-un mod straniu, intrându-mi în carne puþin câte puþin. Sângele meu începu sã curgã pe tãiºul cuþitului, cãzând apoi pe zãpadã, colorând-o în roºu aprins.

Stii cat ador pasajele cu descriere horror?
Sunt preferatele mele

Quote:Mãcar ºtiam cã nimãnui nu-i va pãsa dacã pãþesc ceva sau nu.

Si asa ne-ai lasat in suspans
Ma intreb ce se intampla pe urma

Next

Re: CAUTION! A wild photographer appears! - Helena Daphne Rose - 11 Jul 2010

Ok...hai ca mi-am facut aparitia prin peisaj
Pentru inceput , nu stiu cum de n-ai dat titlu capitolelor...Insa nu cred ca e neaparat.
Imi place cum scrii In the tough mode
Iar Kingsley asta il urasc. Mdaa , seamana cam mult cu un baiat care il cunosc. Insa e un personaj bine construit.
Cat despre personajul principal , no comment.
Quote:Îl apropie de gâtul meu, aºa, cum mã þinea suspendatã deasupra zãpezii, cu spatele pe copac. Vârful sãu ascuþit mã gâdilã într-un mod straniu, intrându-mi în carne puþin câte puþin. Sângele meu începu sã curgã pe tãiºul cuþitului, cãzând apoi pe zãpadã, colorând-o în roºu aprins. Reptila îºi retrase mâna ºi se uitã la sânge, apoi zâmbi într-un mod care, în mod sigur, nu era binevoitor, ºi am simþit lama îngheþatã pe gâtul meu, împungându-mi bãrbia, forþându-mã sã-mi dau capul pe spate, sã fiu la acelaºi nivel cu putreziciunea din faþa mea.
Imi place scena asta. Adica , in general imi place cum descrii astfel de scene horror. Asa macabru si...dark.
Ok , hai gata comentariul ca ma impusti!
Anyway...imi place ficu' Love

Re: CAUTION! A wild photographer appears! - Bella Emily Rose - 12 Jul 2010

Omg
Seeree [ eu tot asa iti spun ]
Iimi pare rau ca nu l'am citit ieri , pentru ca primele capitole chiar merita.
Eu ti'am zis ca esti experta
Si ador si personajele
De unde iei imaginile ? Love

Re: CAUTION! A wild photographer appears! - Mylene Lycoris OddCat - 15 Jul 2010

Multumesc pentru raspunsuri! Capitolul asta va fi ceva mai.. "gol".. daca nu va plac scenele d'alea fara haine, nu cititi. ^^"

Incnind de durere, m-am strans intr-o incovrigare esuata, in timp ce reptila scoase ceva metalic din buzunar si se arunca peste mine, tintuin-du-ma la pamant cu putere si acoperindu-mi gura cu mana. Mi-am deschis ochii, holbandu-ma la seringa uriasa, amintindu-mi ca nu-mi placeau acele mai deloc, nici macar acele de cusut.. iar acela era un drac de ac, lung de treizeci de centimentri, pe putin.. am urlat pana cand m-a durut gatul, adica abea cateva zeci de secunde. O durere sfredelitoare in brat imi spuse ca in corpul meu fusese injectata substanta din seringa care nu avea deloc un aspect sanatos, fiind ruginita si patata de linii inchise la culoare, care erau ce nu vroiam eu sa vad pe ziua aia : sange... Barbatul scoase cutitul din nou si imi sfasie hainele cu barbaritate, impingandu-ma in stomac cu genunchii. Am injurat si, ridicand un pumn, dar reptila imi apuca mana si o suci, o pocnitura puternica anuntandu-ma ca tocmai imi rusesem incheietura si pe putin doua-trei degete. Substanta aia idioata imi dadea un fel de sentiment neplacut, in timp ce lumea se invartea in fata mea... ultimul lucru pe care l-am simtit a fost frigul revarsandu-se pe pieptul meu, care era gol.

*

Cand m-am trezit, eram acoperita de zapada pana deasupra buzelor si tot corpul meu ma durea, chiar si miscarea automata facuta pentru a respira ma facea sa ma zbat spasmodic din cauza chinurilor la care ma supunea acest lucru.. nu simteam ca aveam haine pe mine, si nici nu aveam. Simteam cum deger de frig incetul cu incetul, si ca viata s-a sfarsit.. mi-am inchis ochii cu incetinitorul, intunericul abatandu-se asupra mea, ca si o pelicula fina ce avea sa ma transporte spre...
- Supernova! Supernova. BA, SUPERNOVA!!
Mi-am deschis ochii, incapabila sa ma stapanesc impulsului de a-i da peste cap, plictisita si enervata, ceea ce tocmai am facut. L-am vazut pe Knight aplecandu-se asupra mea si clipind, parand ingrijorat, inainte ca expresia batjocoritoare pe care o avea de obicei pe chip sa reapara, desi nu putu sa-si stearga sentimentul din voce.
- Daca nu ai fi bine, nu ti-ai da ochii peste cap, banuiesc..
Am aprobat cu o miscare scurta a capului, care insa ma costa scump: am gemut si mi-am inchis ochii, durerea accentuandu-se, devenind insuportabila, inainte de a atinge cote normale. Am simtit cum bratele lui Knight ma cuprind si ma ridica din zapada, iar apoi am simtit o haina infasurata in jurul meu si sentimentul ca pluteam. Deschizand ochii, m-am uitat in sus, la fata calma si totodata batjocoritoare a cavalerului care ma tinea in brate, adica Knight.. ce potrivire stupida, banuiesc. Mi-am sprijinit capul de pieptul acestuia si mi-am inchis ochii din nou, dar acum pe jumatate, tremurand din toate incheieturile.
- Ce s-a intamplat? murmura printre dinti Knight, uitandu-se pentru o clipa in jos la mine, inainte de a-i injura pe niste copii ce se holbau la mine.
- P-p-a-ai.. am soptit, facand un efort considerabil. O-o reptila, adica-a un om m-a atacat din senin si.. mi-a dat un vaccin neplacut.. si asta.
Mi-am ridicat cu greu mana dreapta, atintindu-mi privirile asupra incheieturii rupte, inainte de a face semn inspre corpul meu cu ajutorul capului.
- Cine a facut asta va p--
Knight fu intrerupt de catre Simon, care dadu fuga la mine si se uita la fata mea.
- Fu... Bagami-as, ce dracu' s-a intamplat? se rasti el, pufnind ca un dragon.
- Trebuie sa se odihneasca, aproape ca striga Knight, devenind nervos. Asa ca fa bine si da-te din calea noastra, bou stupid si nemernic, jigodie odioasa care n-a vrut sa vina cu mine s-o caut pe Supernova, care, apropo, mai avea putin si era omorata, un dobitoc, un.. un... vacoi si bou dobitoc si nenorocit, la dracu!!, care n-a vrut sa vina pentru ca se uita la meci.. TACI din GURA aia spurcata si du-te la dracu, tre' sa trec, sa ajung in casa, sau ai uitat ca Supernova e aproape moarta?
Suvoiul de injuraturi ma dadu pe spate, la propriu, asa incat am cazut din bratele lui Knight, care m-a apucat imediat. Simon era cu gura cascata, dandu-se la oparte din calea lui Knight, care parea mai suparat ca oricand.
Am intrat in bloc, apoi cavalerul s-a grabit sa sara trei cate trei scarile, ajungand imediat in apartamentul nostru. Merse fara sa se opreasca inspre camera sa, a carei usi o deschise cu piciorul si o tranti, inchizand-o, apoi ma depuse pe pat cu grija. Ma "despacheta" din haina lui, pe care o lasa sa cada pe podea, in timp ce ma invelea cu plapuma si mai adauga deasupra mea o patura groasa, poate chiar doua, inainte de a iesi din camera. Am auzit o serie de urlete si un zgomot de sticla sparta, apoi un alt suvoi de injuraturi ale lui Knight si acesta se inapoie in camera, aducand niste pansamente si un lighean cu apa, si o ciocolata calda. Trase un scaun aproape de patul meu si imi lua cu blandete mana, incepand s-o tamponeze cu apa calda..

Stai putin... de fapt, n-am simtit nimic, absolut nimic.. caldura, nimic..

Mi-am dazradacinat mintea dintr-o amintire falsa si m-am holbat la... la mine, care statea in zapada, privind in gol, cu ochi reci si inexpresivi. M-am uitat in jos - n-am vazut nimic. Odiosul peisaj ma informa... murisem... si nu cred ca ma puteam intoarce in corpul meu. Si nici n-am incercat..

Murisem. M-u-r-i-s-e-m.

Re: CAUTION! A wild photographer appears! - Desiree Rose Goth - 15 Jul 2010

Seree
Ce tare e partea asta
Nu am nimic de comentat

Re: CAUTION! A wild photographer appears! - Bella Emily Rose - 16 Jul 2010

Scuze de intarziere .
Pana acum , capitolul asta mi'a placut cel mai mult

Re: CAUTION! A wild photographer appears! - Helena Daphne Rose - 16 Jul 2010

Yeah right , imi place capitolul asta
Si...
Quote:Stai putin... de fapt, n-am simtit nimic, absolut nimic.. caldura, nimic..

Mi-am dazradacinat mintea dintr-o amintire falsa si m-am holbat la... la mine, care statea in zapada, privind in gol, cu ochi reci si inexpresivi. M-am uitat in jos - n-am vazut nimic. Odiosul peisaj ma informa... murisem... si nu cred ca ma puteam intoarce in corpul meu. Si nici n-am incercat..

Murisem. M-u-r-i-s-e-m.
Ador scena asta :>

Re: CAUTION! A wild photographer appears! - Mylene Lycoris OddCat - 17 Jul 2010

Am uitat sa mentionez ca vor fi doar patru capitole - ceva mai mare decat un one-shot.. cu trei capitole mai mare.
Ca un fel de exercitiu de imaginatie, ceva mai scurt, desigur, dar dupa ultimul capitol, nici voi n-o sa stiti ce o sa incep, fan-fic cu HP, da' ideea.. Nu v-o zic.
Trebuia sa mentionez ca va avea patru capitole pe la inceput.. 'scuse me.

-Cygnatia