![]() |
Harry Potter si Noul Cap-De-Mort - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: Harry Potter si Noul Cap-De-Mort (/t-harry-potter-si-noul-cap-de-mort) |
Harry Potter si Noul Cap-De-Mort - Jack Diggory - 12 Jul 2010 Harry Potter si Noul Cap-De-Mort Capitolul I Vara petrecuta la Casa Cumplita Dupa vestita Batalie De la Hogwarts,baiatul care a supravietuit,si care la omorat pe Lordul Intunericului,Harry Potter,care acum era aproape de varsta de optsprezece ani,la care Incuiatii isi sarbatoreau majoratul,acum traia in Casa Cumplita numarul doisprezece,dar nu era singur,era cu spiridusul Kreacher,care candva apartinuse curajosului Regulus Black si nasului lui Harry,Sirius Black.Harry si cu prietenii lui se intalneau o data pe saptamana,sambata,Harry nu ii mai vazuse de cateva luni,de cand Razboiul De La Hogwarts luase sfarsit.Prima zi de intalnire se apropia,iar Harry isi aranjaze casa cu ajutorul lui Kreacher.Dupa ce castigase Batalia De La Hogwarts,doamna McGonagall impreuna cu alti profesori facusera tabloul lui Severus Plesneala,pentru ca fusese director si o copie a tabloului lui Dumbledore dar si a lui Plesneala pe care Harry le pusese in camera de zi,cei doi directorii puteau acum calatorii in casa lui Harry si la Hogwarts. Ziua in care prietenii lui aveau sa se intalneasca cu el dupa atatea luni,venise.Dintr-o data pe usa intra Ginny Weasley,sora mai mica a celui mai bun prieten a lui Harry,Ron Weasley.Ginny se duse si il imbratisa pe Harry cat putu de tare,Harry o imbratisa si el de asemenea,dupa ce isi dadura drumul,Ginny se uita in ochii lui Harry inca tinandul de maini,si se sarutara... -HEI!Voi doi,zise Ron care ajunse si el,foarte enervat.Harry ai uitat ce ai promis... -Taci Ron,sunt majori,pot face ce vor,zise Hermione care venise o data cu Ron. -Defapt Ginny inca nu e majora,zise George cand intra pe usa.Deci de aceea nu a vrut sa vina cu noi,pentru ca vroia sa vina mai devreme si sa te sarute,zise Gerge facand pe desteptul. -Mai am doua luni si voi fi majora,mama a zis ca pot sa imi fac orice prieten atata timp cat... -Atata timp cat ce?intreba Ron furios. -Atata timp taceti o data din gura,se auzi o voce din casa,era Severus Plesneala,tabloul lui.Vreti sa nu mai faceti atata deranj?intreba el mai furios ca Ron. -Severus lasa-i,sunt doar niste copii,plus ca mi-a fost drag sa ii privesc pe Harry ssi pe fata aceasta incantatoare sarutandu-se,zise Dumbledore calm si zambi. -Domnule Dumbledore,adica ati vazut?intreba Harry mirat. -Da,am vazut totul,raspunse Dumbledore. -Atata timp cat baiatul acela nu este din anul meu,continua Ginny.Pentru ca mama a zis ca daca este din acelasi an ca mine relatia nu prea va merge.Stiti mama a avut multi prieteni de varsta ei,dar mereu ia parasit pentru ca erau nesimtiti.Si la gasit pe tata,care e cu un an mai mic... -Da,bine stiam asta,zise Ron mai calm acum.Bine,o sa accept ca te intalnesti si...te saruti cu Harry. Apoi Harry dadu salut cu Ron si George,o imbratisa pe Hermione,apoi aparura si Neville Poponeata si Luna Lovegood,dadu salut cu Neville si o imbratisa pe Luna,si incepu sa ii intrebe pe toti de au mai facut incepand cu Neville: -Neville,ce ai mai facut,am auzit ca ai incercat sa fi profesor la Hogwarts,ce s-a intamplat?intreba Harry curios. -Pai m-am dus si am intrebat-o pe doamna McGonagall,care este acum directoare,daca as putea fi profesor de Ierbologie la Hogwarts incepand de la toamna,findca doamna Lastar iese la pensie.Si...a acceptat!zise Neville fericit,voi fi profesor de Ierbologie.Desigur am dat si un test,dar l-am trecut,zise Neville acum si mai fericit. -Bravo,ma bucur pentru tine,mult noroc la ore,s-ar putea sa ne mai intalnim,zise Harry zambind. Toti se uitara la el mirati. -A,nu stiti,o sa ma duc din cand in cand sa predau ore de Aparare Contra Magiei Negre,pentru ca doamna McGonagall ca a gasit un profesor dar,care nu poate lucra tot timpul,il cheama...cum il chema... -Nu conteaza Harry,zise Neville. -Bine,bine,tu ce ai mai facut Luna?intreba Harry uitanduse la Luna. -Pai acum lucrez impreuna cu tatal meu la revista Zeflemistul,zise Luna zambind. -Am inteles,daca vrei pot sa iei un interviu de la "Baiatul Care La Invins Pe Lordul Intunericului",zise Harry incepand sa rada,si ceilalti rasera si ei. -George ce ai mai facut amice?intreba Harry zambindui lui George,dar George era foarte trist.Ce sa intamplat afacerile nu merg bine? -Nu asta Harry,ii e dor de Fred si recunosc ca si mie imi e,ii sopti Ron. -George stiu ca iti e dor de Fred,dar el a murit luptandu-se pentru libertate,nu a murit in pat in timp ce se ascundea de Devoratori ai Mortii,zise Harry incercand sa il consoleze. -Harry,imi lipseste foarte mult,si mie,si lui Ron si lui Ginny si tuturor din familie,mai putin matusei Muriel... -Stiu,si mie imi lipseste,si stiu ca fiecarora din aceasta camera ii lipseste mai putin Lunei,care nu l-a cunoscut asa bine. -L-am cunoscut,si stiu ca este unul dintre cei mai amuzanti oameni din lume,ia-m cunoscut in Ordin si cand au fugit de Umbridge,zise Luna contrazicandu-se cu Harry. -Nu mai conteaza acum,zise George,deci care era intrebarea,a,da!Pai magazinul merge foarte bine mai ales cu cei doi noi angajati,zise Geroge in timp ce arata spre Ron si Hermione,Harry sa stii ca daca vrei sa vii si tu sa imi zici ca mai avem un loc liber. -Nu,multumesc,dar eu visez sa devin un Auror,nu sa lucrez la un magazin,nu ca nu as vrea,stiu ca salariul este foarte mare,mai ales cu atatia bani,cine nu ar vrea o potiune de dragoste,zise Harry razand,in timp ce Ginny se incrunta putin.Am glumit doar,eu iubesc pe cineva deja,zise el uitandu-se la Ginny,care se imbujora,si nu o voi parasi niciodata,deci la cine ramasesem,a,da!Ginny tu ce ai mai facut?Am auzit ca Molly si Arthur nu te lasa sa renunti la ultimul an de scoala la fel ca mine,Hermione,Ron,George si Fred. -Pai este adevarat,as fi vrut tare mult sa nu ma duc sa stau acasa,macar un an dupa atata timp,zise Ginny suparata. -Haide Ginny,mai ai doar un an,atata tot,si o sa ne intalnim si dupa toamna,zise Harry fericit. -Sper sa ne vedem Harry,sper din tot sufletul,zise Ginny facandu-i cu ochiul,iar Ron murea de nervi. -Ron,Hermione,am ajuns la cei mai buni prieteni ai mei,vam intalnit in primul meu an la Hogwarts imi amintesc Ron,cu ajutorul tau si al doamnei Weasley am gasit Peronul 9 si 3/4,caci altfel nu il gaseam,imi amintesc si de Ginny cat de timida era,Ron am stat cu tine in acelasi cmpartiment,mi-ai explicat multe din ce aveam sa vad acolo,iar tu Hermione ai intrat in compartimentul nostru,imi amintesc ca ai spus ca invatasei toate cartile pe dinafara,zise Harry incepand sa rada,imi amintesc totul perfect,primul an la Hogwarts cand am gasit impreuna cu Ron oglinda lui Erised si dupa aceea am gasit cu ajutorul vostru si a lui Hagrid Piatra Filzofala,zise Harry incepandui sa ii pice cate o picatura de apa de la ochi. -Harry,si eu imi amintesc,zise Ron,tu..tu plangi de tristete? Harry dadu dezaprobator din cap. -Ron,de ce ar plange Harry de tristete,Harry plange de bucurie,dar de ce,si apropo si eu imi amintesc totul,zise Hermione. -Plang pentru ca ma bucur sa va am prieteni pe toti,Ron fara tine nu as fi gasit Piatra Filozofala,tu ai castigat la sah,tu mai salvat de inec,in Padurea Lui Dean si ai mai facut si altele,tu Hermione,fara inteligenta ta nu am fi gasit Piatra Filozofala,Camera Secretelor si Sabia Lui Godric Cercetas,si ai facut de asemenea multe,George,fara tine nu am fi auzit ce ar fi vorbit Draco cu unul dintre propietarii magazinului Borgin si Burke,sau ce ar fi vorbit cei din ordin,voi ati inventat Urechile Elastice,Ginny tu mai iubit toata viata si mi-ai vrut apararea,daca nu ai fi fost tu nu descopeream niciodata jurnalul lui Tom Cruplud,pe care lam distrus,si ar fi trebuit sa-l caut dupa patru sau cinci ani,la unul dintre sutele de elevi de la Hogwarts,la auzele cuvintelor m-ai iubit toata viata Ginny rosii.Neville daca nu erai tu,eram prea obosit pentru a lupta cu Cap-De-Mort dupa uciderea lui Nagini,si probabil ma-r fi omorat,asa ca iti multumesc,Luna daca tatal tau nu ne-ar fi spus despre Talismane,nu am mai fi facut nimic,iar daca tu nu te-ai fi alaturat AD-ului,nu ar fi fost o alianta prea buna,cu membri ca Colin si Dennis Creevey,si fara un membru ca Luna Lovegood... Toti incepura sa aplaude,in timp ce Ginny se duse la Harry si il lua in brate sarutandu-l,Ron nu mai fu nervos,chiar fu fericit pentru Harry si sora sa mai mica.Mai tarziu plecara iar Harry incepu sa discute cu Dumbledore,despre ce a mai auzit in biroul directorilor,si care mai era parola,Dumbledore zicea ca daomna McGonagall i-a pastrat obiceiul lui Dumbledore de a pune parole despre dulciurii,ceea ce la inveselit pe Dumbledore.Toata vacanta Harry se intalni cu prietenii lui,se intalni si cu Bill,Charlie,Fleur,Molly,Arthur,Andromeda Tonks si cu micutul Teddy Lupin,care acum ramasese cu Andromeda(mama lui Nymphadora Tonks). Vara se sfarsi,Ron,Hermione si Geroge incepura munca,Luna ii lua un interviu lui Harry,Neville se duse la Hogwarts,Ginny se duse in ultimul ei an la Hogwarts,iar Harry fu chemat sa aiba loc la inceputul anului.Harry se duse,era seara acolo erau multi elevi pe care Harry ii cunostea,erau cativa pe care nu ii cunostea cum ar fi cei din anul intai,al doilea si al treilea. -Buna seara,copii,asta-seara vreau sa va prezint cativa profesori noi,unul dintre ei ar fi Neville Poponeata,noul profesor de Ierbologie,el a luat testul pentru profesor de Ierbologie cu zece. Toti aplaudara,inafara de Viperini. -In al doilea rand ar fi Helen Lockhart,Harry inghiti in sec,Lockhart era numele celui mai mare natarau pe care la cunoscut vreodata,iar acum fica ei lucreaza din nou pentru Hogwarts.Ea a luat examenul cu noua,Harry ramase impietrit,oare era mai destepata decat Gilderoi? -Si,in al treilea rand,spunetii bun venit domnului Harry Potter,care a luat examenul cu zece plus,si care la invins anul trecut pe Lordul Intunericului. Strigate,aplauze,tot felul de zgomote se auzea,toata lumea striga fericita,cand il vazura pe Harry.Harry o vazu pe Ginny care zambea spre el fericita. -Domnul Potter va fi profesorul de Aparare Contra Magiei Negre de cinci ori pe saptamana,findca el a fost Cercetas va dormi in camerele Cercetasilor,el va lucra in urmatoarele zile:luni 15-16,marti 14-15,miercuri 13-14,joi 12-13 si vineri 11-12,el va fi profesor la clasele... Ginny se ruga din toata inima sa fie si la cei din anul sapte -...luni-anul trei,marti-anul intai,miercuri-anul cinci,joi-anul sase si vineri-anul sapte. Ginny nu mai putea de fericire,iar cei din anul cinci si doi erau foarte suparati ca nu il aveau pe Harry Potter profesor. Re: Harry Potter si Noul Cap-De-Mort - Clark Salvatore - 13 Jul 2010 Eu zic ca arata bine...incearca sa eviti dialogurile asa lungi...si scrie cat mai mult ca asa inveti... Re: Harry Potter si Noul Cap-De-Mort - Jack Diggory - 13 Jul 2010 Ce ziceti maine pun si partea doua? Re: Harry Potter si Noul Cap-De-Mort - Clark Salvatore - 13 Jul 2010 De ce nu?Cu cat scri mai des cu atat mai bine pentru tine si cititorii care momentan suntem noi ![]() Re: Harry Potter si Noul Cap-De-Mort - Jack Diggory - 13 Jul 2010 Capitolul 2 Orele de Aparare Contra Magiei Negre Harry isi pusese deja lucrurile in Camera de zi a Cercetasilor,si se pregati de prima ora cu cei de anul trei,se duse pana in cancelarie ca sa ia ceva,era un dulap,in care era un Bong,Harry voia sa ii invete pe copiii din anul trei ce este un Bong,pentru ca Harry si Harry in anul trei invatase,cu domnul profesor Lupin,cel mai bun profesor de Aparare Contra Magiei Negre pe care l-a avut Harry vreodata despre Bongi.Harry inainta spre clasa de Aparare Contra Magiei Negre,tinand in aer dulapul cu ajutorul vrajii Wingardium Leviousa. Ajunse in clasa toti elevi de anul trei de la Cercetasi si de la Viperini erau acolo,asteptandu-l. -Ma scuzati ca am intarziat,copii,dar am adus ceva ce sar putea sa va placa,zise Harry zambind.Puteti sa imi spuneti ce este in dulapul acesta care se zbate? Cateva maini erau pe sus,dar putine,si decat de la Cercetasi. -Tu,cum te cheama?intreba Harry uitandu-se la o fetita de la Cercetasi. -Ma cheama Sophie Blooper,zise fetita rusinoasa,in dulapul acela este un Bong. -Foarte bine!Zece puncte pentru Cercetasi,Sophie poti sa ne zici cum arata un Bong?intreba Harry fericit. -Un Bong nu are infatisare,el arata ca si temerea ta,daca tie iti e frica de foc,va aparea foc,zise Sophie. -Perfect,inca doua zeci de puncte pentru Cercetasi. Ora fu perfecta fiecare se luptase cu propria temere,pana la urma Harry incerca sa bage Bongul inapoi in dulap dar Bongul se transforma intr-un Dementor,Harry striga Ridiculus,si Bongul se transforma intr-un clown. Ziua se incheie,toti Cercetasii se intoarsera in Camera De Zi,fiecare Cercetas il saluta pe Harry care statea in fotoliu langa foc,apoi aparu Ginny,si il saluta pe Harry ca pe un profesor,si Harry o saluta pe Ginny.Harry se duse la culcare.Avu un vis,sau mai bine spus,un cosmar,se facea ca era intr-o camera cu... Cap-De-Mort!."Nu se poate,l-am omorat,am vzut cum a murit,nu mai exista Horcruxuri,cum se poate asa ceva?" -Stapane,aveti alte ordine?zise Rookwood. -Nu,niciuna,pana cand aflam ce s-a intamplat cu Potter dupa moartea FOSTULUI Lord al Intunericului,zise Cap-De-Mort. Asta insemna ca acel Cap-De-Mort nu era cel real,ci unul nou,dar cine era oare. -Stapane,Dolohov si Rowle au evadat si ei cu ajutorul meu,si au zis ca se duc sa omoare pe cineva,pentru ca nu au mai omorat de mult... -O sa ii chem inapoi,prostii aia pot fi descoperiti,zise Cap-De-Mort. Isi salta maneca si atinse cu unul din degete semnul pe care il aveau toti Devoratorii Mortii. -Gata,acum ar trebui sa vina toti care sunt in viata,zise Cap-De-Mort si incepu sa rada. -Harry...adica domnule profesor Potter,zise Ginny incercand sa il trezeasca pe Harry. -Ce s-a intamplat?intreba Harry. -Pai baietii au iesit din dormitoare strigand ca dormeai dar tipai si esti plin de transpiratie,zisse Ginny,asa ca am venit si am incercat sa te trezesc,ce s-a intamplat? -Trebuie sa vorbim doar noi doi,puteti sa iesiti,va rog?ii intreba Harry pe ceilalti elevi. Iesira toti,iar cand Harry ramase singu cu Ginny ii povesti totul,despre Rookwood,Dolohov si Rowle,si ca s-ar putea intoarce si ceialalti Devoratorii ai Mortii la falsul Cap-De-Mort. -Un nou Cap-De-Mort,cum se poate asa ceva? -Nu stiu,dar dupa ce se incheie saptamana o sa ma duc pe Aleea Diagon la Weasley Bing-Bong,sa le spun lui George,Ron si Hermionei,si o sa ma duc si sa ii spun Lunei,acasa la ea,de asemenea azi ma duc la o ora de Ierbologie,sa ii spun si lui Neville. -Bine,acum am plecat,o sa intarzi la ora,ai face bine sa te duci si tu sa te odihnesti,findca esti foarte obosit dupa cate vad,zise Ginny zambindui lui Harry,am plecat,Harry,ne mai vedem. Harry avea o ora azi cu cei de anul intai de la Astropufi si Ochi-De-Soim.Harry isi facu ora normal povestindu-le copiilor despre Apararea Contra Magiei Negre,apoi se duse imedat la ora de Ierbologie si intreba daca poate sa vorbeasca cu Neville,si Neville se duse si inchisera usa. -Da Harry,ce este?intreb aNeville fericit. -Am avut un cosmar,in care se facea,ca un Cap-De-Mort fals chema toti Devoratorii Mortii,zise Harry,in timp ce fata fericita a lui Neville se facu palida. -Si...si...si ce Devoratorii ai Mortii ai vazut?intreba Neville balbait. -Nu iti face griji,nu era acolo Bellatrix,nu mai stii ca a omorat-o doamna Weasley,l-am vazut pe Rookwood. -Adica cel care la omorat pe Fred,nu?intreba Neville. -Da,acela,as vrea sa pun mana pe el si sa il arunc definitiv in Azkaban,Neville ai auzit ce creaturi pazesc azkabanul si cine e seful lor? -Nu,cine sunt. -Azkabanul este pazit de Uriasi,iar Grawp fratele mai mic a lui Hagrid este seful,zise Harry si zambi. -Este bine,pentru ca Grawp este foarte de treaba si nu cred ca o sa ii lase sa evadeze pe Devoratori,fara lupta. -Stii la ce ma gandesc eu,cum oare am avut acest cosmar,fiindca acela nu este Cap-De-Mort cel real,doar daca... -Doar daca ce?intreba Neville. -Doar daca nu au pastrat capul lui Cap-De-Mort si de acea pot vedea prin ochii lui,si ei nu isi dau seama. -De ce ar pastra cineva capul lui Cap-De-Mort? Harry se gandi si spuse: -Neville,au pastrat capul Lordului Intunecat pentru ai lua fata,pentru ca acel fals Cap-De-Mort sa arate exact ca cel vechi si lumea sa zica ca Lordul Intunecat s-a intors. -Da,cred ca asta e!Harry acum o sa ma intorc la ora tu incearca sa le spui si celorlalti. -Ia-m spus dej alui Ginny,o sa ii trimit o bufnita Lunei,si dupa ce termin saptamana aceasta ca profesor de Aparare Contra Magiei Negre o sa le spun lui Ron,George si Hermione,zise Harry. -Bine eu am plecat,mult noroc!zise Neville. -Multumesc,si tie,zise Harry intorcandu-se in Camera de zi a Cercetasilor,unde statu sa primeasca raspunsul Lunei,dar nu veni,trecura doua zile,Harry mai avea doar o ora,cu cei de anul sapte,si apoi pleca de la Hogwarts.In sfarsit primi raspunsul Lunei.Desfacu scrisoarea si citi: Harry,cred ca ar trebui sa ne intalnim la Weasley Bing-Bong ca sa vorbim acolo,si sa dam pareri,deci ne intalnim acolo duminica,nu conteaza la ce ora,ne vedem acolo,Cu Drag Luna. Are drepate,isi zise Harry in gand.Harry se duse in clasa,unde ii gasi pe elevi,si ii saluta: -Buna ziua copii! -Buna ziua domnule profesor Potter!zisera toti in cor. -Astazi va voi invata despre cea mai puternica Magie Neagra si Blestemele Mortii,poate sa imi zica cineva care este cea mai puternica Magie Neagra? Ginny ridica mana sus.Dar mai multi ridicara mana sus. -Ginny...adica Ginerva Weasley spune-ne tu,zise Harry. -Cea mai puternica Magie Neagra era a Lordului Intunericului si cateva dintre acestea erau Horcruxurile,Semnul Intunecat si Reptomita. -Perfect,doua zeci de puncte pentru Cercetasi.Imi poate spune cineva unul dintre Blestemele Mortii?Tu!zise Harry uitanduse la unul dintre elevi. -Unul dintre aceste Blesteme este Imperius. Harry scoase bagheta si rosti Imperio catre un paianjen care era in coltul clasei,acum il controla.Vedeti,este fara putere,nu poate face nimic,il controlez total,poate sa imi zica altcineva alt blestem?Tu!zise Harry uitandu-se la o fata care statea in banca cu Ginny. -Al blestem al mortii ar fi Cruciatus,zise fetita timida. Harry puse bagheta pe capul paianjenului si rosti Crucio,paianjenul urla de durere. -O sa ma opresc,findca e greu sa vedeti asa ceva,zise Harry.Si al treilea care este?Tu!zise Harry uitanduse la Ginny. -Al treilea este Abracadabra,este blestemul mortii cel mai rau,daca te atinge,ai murit,fara nicio zgarietura,doar un singur om i-a supra vietuit si se afla in aceasta sala,zise Ginny,acela sunteti dumneavoastra domnule profesor Potter. -Da,eu sunt singurul om care a supravietuit acelui blestem si stiti de ce,poate ca uni de aici stiu de ce,pentru ca mama mea sa sacrificat pentru ca eu sa nu mor,i-a zis lui Cap-De-Mort sa o omoare,Cap-De-Mort a omorat-o si ea a lasat in urma o bariera care sa ma protejeze de Cap-De-Mort,nici sa nu poata sa ma atinga,iar cand el a folosit Abracadabra pe mine,blestemul sa intors asupra lui. Toata lumea ramase cu gura cascata. -Asa,acum notati ce va spun eu...Cea mai puternica Magie Neagra este... Ora se incheie,Harry isi facu bagajele si o chema pe Ginny in biroul lui caci Helen era plecata,Ginny ajunse cat putu ea de repede. -Ginny acum o sa plec trebuie sa imi iau ramas bun pana cand o sa mai fiu chemat la Hogwarts,zise Harry care era putin trist. -Harry,zise Ginny si ii dadura lacrimile,o sa imi fie dor de tine... Dar nu mai putu zice nimic ca Harry o saruta,Ginny facu si ea la fel,apoi Harry isi lua matura Fulger pe care si-o reparase,matura pe care o primise de la nasul sau,Sirius Black si pelerina,pe care o primise de la Dumbledore,care defapt apartinuse tatalui sau,iar Dumbledore o imprumutase,urca pe matura,si apoi zbura,punandu-si pelerina peste el,dupa cateva ore ajunse pe Aleea Diagon,erau multi oameni,desi era seara,Harry se duse la magazinul Weasley Bing-Bong.Acolo il vazu pe Ron,care statea cu capul in jos. -Buna seara cu ce va pot ajuta?zise Ron. -Pai as vrea sa iti spun ca acum exista un nou Cap-De-Mort!zise Harry. -Harry!Cum...Unde...Cine?intreba Ron. -Am avut un cosmar unde sunt Hermione si George?intreba Harry. -Sunt in spate,hai cu mine,zise Ron conducandu-l pe Harry in spatele magazinului. -Harry,strgara George si Hermione deodata. -Am avut unn cosmar!zise Harry. Harry le povesti totul,tot ce se intamplase,iar cand Ron auzi ca inainte sa plece a chemato pe Ginny in birou incepu sa zica: -Si iar va-ti sarutat?intreba Ron furios. -Da,Ron,avem dreptul Ginny a implinit saptesprezece ani,asa ca na-i niciun drept sa nu ne lasi sa ne sarutam. -Dar.. -Liniste!striga George. Harry statu acolo,pana cand sosi si Luna ii povesti si Lunei ce se intamplase. -Pai daca avea semnul intunecat pe mana,inseamna ca fusese Devorator,in trecut,zise Luna,sa ne gandim cine ar fi putut sa fie. -Stiu ca cea mai loiala ii era Bellatrix si cel mai loial ii era Barty Crouch Jr.,zise Ron. -Da,dar amandoi au murit,ai uitat?zise Hermione. -Rookwood nu,Dolohov nu,Plesneala nu,Rowle nu!Atunci cine?zise George. -Gata,stiu zise Harry,Lucius Reacredinta,dar... -Dar ce Harry,o,da,a fost omorat de Kingsley in timpul bataliei,zise Hermione -Da,asa e,deci inca nu stim cine ar fi putut fi... -Trebuie sa ne intoarcem la munca,zise Hermione. -Da,asa e,zise Ron. -Harry,tu ce o sa faci?intreba George. -Ma duc sa ii vizitez pe parintii mei,zise Harry,in Pestera lui Godric,apoi ma duc sa il vizitez pe Dumbledore,si dupa aceea ma duc la Casa Cumplita,pana cand ma voi intoarce iar la Hogwarts. -Bine,la revedere Harry,ne va fi dor de tine,zise Hermione. Harry incaleca pe matura si isi puse pelerina si zbura catre Pestera lui Godric. Re: Harry Potter si Noul Cap-De-Mort - Bella Emily Rose - 13 Jul 2010 Imi pare rau ca am intarziat. Ai niste idei interesante Ficul pare sa fie foarte tare Astept nextul ![]() Re: Harry Potter si Noul Cap-De-Mort - Bell Evans - 13 Jul 2010 imi place foarte mult continutul doar o mica intrebare..tu scri asta? sau o copii de undeva? nuj dc mi se pare foarte foarte cunoscuta, exprimarea si tot limbajul sper sa ma insel Re: Harry Potter si Noul Cap-De-Mort - Helena Daphne Rose - 13 Jul 2010 Asa...in sfarsit merge net-ul Deci pentru inceput e interesant Cu timpul ai sa mai progresezi E super ![]() Re: Harry Potter si Noul Cap-De-Mort - Gera George Rybak - 13 Jul 2010 Interesant ![]() Re: Harry Potter si Noul Cap-De-Mort - Jack Diggory - 13 Jul 2010 Iti dai seama ca eu scriu totul poate ziceti ca am scris prea repede ![]() ![]() |