Darkmark RPG Forum
va lipseste scoala - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: va lipseste scoala (/t-va-lipseste-scoala)

Pages: 1 2

va lipseste scoala - Jack Diggory - 13 Jul 2010

voua va lipseste scoala daca da,ce va lipseste,mie imi lipsesc:
1.Fata pe care o plac foarte mult
2.Toti prietenii mei
3.Uni dintre profesori mai ales diriga desigur
4.Bataia de zi cu zi
5.Certarea cu prietenii prima zi si a doua impacarea
Chiar daca zicem noi ca uram scoala ca ne da teme sau dastea mie chiar imi lipsesc toate lucrurile amuzante pe care le faceam la scoala cum ar fi sa imi bat jok de unu pitic de la 5C sau sa zic mai incet in timpu orei de franceza Muca Uaca muream de ras,si colegii mei la fel,urasc faptul ca a trebuit sa intram in vacanta,dar ne trebuia si noua niste timp liber nu? astept parerea voastra

Re: va lipseste scoala - Ginny Malfoy - 13 Jul 2010

ehe si mie imi lipsesc rockerii din 11B in rest nope..de colegi ai parte si in vacanta daca ai chefSmile omege nu imi lipseste deloc marsul fortat pe care il faceam dimineata..ai idee cat de mult e de acasa la mine pana la Traian? [-x strabat tot orasul=)) dimineata stateaam..si stateam..si ma aranjamSmile si plecam tarziu si o tineam tot intr'o fuga=)) si intarziamWhistle
de profi nu mi'e dor..adica ma ameninta cu corigenta o tampa la engleza ca nu merg la ore [olimpiadaSmile da ce'i pasa ei] si totusi ma descurc..Smile si temele pe care nu le faceam niciodata si le faceam in timpul orei..sau repede in pauze cand e vorba de fizica..acolo nu ma risc:-s
binee pauzele erau comice=)) sau discutiile prin semne in oraSmile si biletelele pe care si le scriu cuplurile din clasa si le citesc profii cu voce tareFinna
dar nu nu mi'e dor:-L in prima saptamana de vacanta poate..dar apoi nuSmile
si yeeey mai e pana in septembrieLove

Re: va lipseste scoala - Bella Emily Rose - 13 Jul 2010

Intr'un fel imi lipseste scoala .
Adica ...
Mi'e dor de colegi , dar cum a spus si Ginny , ne putem intalni in vacanta cu ei , desi nu e la fel.
M'am intalnit cu toti din clasa pana acum , dar era altfel cand stateam toti la scoala .
Imi lipsesc pauzele si tipetele tuturor.
Si uneori jocurile noastre tampite =]]
Adevar si provocare
Si restu'
Singurii profesori de care imi este dor sunt cel de Istorie , diriga si poate putin profa de romana .
De restul nu imi pasa
Deci sincer , cred ca scoala , desi pentru mine , tot o mare tampenie ramane , imi lipseste putin.
Uneori cand ma plictisesc ma gandesc ca era mai bine la scoala.
Mai radeam de perlele unui profesor , mai vedeam cum se impiedica altul , mai faceam glume si cel mai important , le vedeam in fiecare zi pe Isa si pe Desiree Love

Re: va lipseste scoala - Bell Evans - 13 Jul 2010

pot sa spun ca imi lipseste scoala..dar ma intalnesc aproape zi de zi cu colegii mei [8A 4ever macar si la liceu continuam cu A Finna]
dar..pot spune ca imi e dor de conversatiile prin mesaje din orele plictisitoare..voley'ul de la sport [cand eu si un prieten am spart ochelarii unei fete =))] panarama din pauza oh, de asta cred ca imi e cel mai dor si udatul de la sfarsit de an, cand terminasem toata porcariile de examene, medii incheiate si ne puteam distra in voie..chiar daca ne vedeau profii din cancelarie, pe camere sau pe geam, noi le faceam cu mana..erau ultimele clipe la scoala aia..anul asta liceul, alta treaba desi oricum, imi va fi dor si de diriga mea si pot spune ca e cea mai tare diriga pe care as fi putut sa o am nici nu iti dadeai seama ca e cu nu stiu cati ani mai mare ca tine cand venea vorba de unele chestii..bineinteles, respectul pentru ea a ramas intact, dar stia sa se distreze cu noi, sa traiasca clipele frumoase si sa profite la maxim de ele si imi e dor si de uni profi..buni, rai, au fost ai mei
dar de colegi mi'e dor cel mai mult acum pentru ca sunt plecati intr'o tabara la mare..mai ales de unul din ei a plecat duminica..si ma simt atat de aiurea..ii simt lipsa atat de mult..parca as avea un gol in piept, un gol pe care nu il poate acoperi nimeni :-<

Re: va lipseste scoala - Isabella River - 13 Jul 2010

Uneori.. da.
AI mean.. mai mult de colegi si de glumele seci ale profilor..
God, si ce jocuri jucam noi in orele de geografie / dirigentie [si care mai erau? Finna] si in pauze.. 8->
''Fripta'' --> toooti in cerc pe hol sau in clasa, copchii nebuni.
Sau.. ma rog, nu mai zic.. Wink) Whistle
Dar cel mai thare.. ''Killer Preda-te!''
Si.. mna.. ma distram.. mai ales in ultimele luni cand am tinut bancile in forma de ''U'' si devenise o obisnuinta deja, si am ramas asaa.. Sa speram ca si la anu' le lasam asa...
God, si ce radeam la orele de maatee.. Eu cu Criss si Valen ascultam radio la telefon in casti toate pe.. nu mai stiu.. Radio Zuu parca.. In orele de matee..
Doamne.. si cand ma plictiseam la vreo ora scoteam o foaie si da-i la desenat. Le-am pastrat pe toate, si pe cele cu ''8B'' si numele noastre pe toata foaiaa.. 8->

Deci.. da, mi-e dor de scoala.. dar mai exact, mi-e dor de colegi.. atat..
Nu pot sa spun ca imi lipsesc orele de curs..
Sunt ok si fara.

8B rullz !! :>

Exact , Isa
8 B rullz
Desi imi e dor putin de ora de .. mate
Sa ma iau la cearta cu proful

P.S. : Ieri am stat cu cineva de la scoala toata ziua o.O
Adica ... a terminat a opta la noi la scoala anul asta Finna

Re: va lipseste scoala - Isabella River - 13 Jul 2010

P.S. - Si era din 8D, sii.. e Dexter.
Dar.. mna.. te cred ca e de treaba.. Stiam ca e cu Geo din 7D [actualul 8D] :>

Nope =]]
Ala e Andrei
Lasa'te de meserie
Chiar e de treaba
Off .. si iar facem off
Oricum ... intr'un fel imi lipseste scoala ,dar macar sunt patriota si stau cu unul de la scoala

Re: va lipseste scoala - Veronique A. Dupont - 13 Jul 2010

Mie sincer nu-mi lipseste scoala pentru ca la toamna incep licul si nu prea stiu la ce sa ma astept. Desigur ca mi-e dor de prietenii mei si chiar si de anumiti profesori! Smile
Sper ca liceul sa fie la fel de frumos ca gimnaziul Wink

Re: va lipseste scoala - Helena Daphne Rose - 13 Jul 2010

Oh pai...intr-un fel sau altul imi lipseste nebuneala de zi cu zi. Si cand stau si ma gandesc ca intr-a cincea eram cica cea mai cuminte clasa din scoala...=)) Acum suntem dezastru!
Imi este dor de orele cand radeam , mai ales la mate Proful e super de treaba Oh , asta imi aduce aminte insa de tema infernala pt vacanta. Si eu nici n-am inceput-o dar nici nu am de gand sa o fac prea curand
De conflictele din clasa dintre fete...ahh , ce imi placeau Pacat ca nu vreau sa iau parte la niciunul Mi-e dor sa joc in pauza friptea , X si 0 . skanderberg
Yeah right...insa nu-mi este dor de orele de tehno , temele la romana , orele plictisoare la franceza si geogravarza si de o anumita colega tuta...Finna

Vacanta , dulce vacanta! Love