Darkmark RPG Forum
Copiii Razboiului - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: Copiii Razboiului (/t-copiii-razboiului)

Pages: 1 2

Copiii Razboiului - Andreea Rose - 06 Aug 2010

--------

Re: Copiii Razboiului - Bella Emily Rose - 06 Aug 2010

Andreea Rose Wrote:As vrea sa il postez si pe un forum cu Harry Potter, sa aud si pareri de la cei care 'stiu cu ce se mananca' Smile.

Nu prea ma pricep atat de bine la ficuri , dar sincer , imi place foarte mult .
E total diferit de cartea lui J.K. Rowling , deci se vede ca ai muncit la acest fic .
Imi place foarte mult articolul din ziar si astept sa pui nextul , ca sa imi fac o parere stabila Love

Re: Copiii Razboiului - Andreea Rose - 06 Aug 2010

Ma bucur ca iti place. Ai dreptate, am muncit mult la el, dar inca nu e terminat. Nu l-am mai postat nici pe un forum, caci il scriam doar pentru niste prietene. Articolul din Ziar e Prologul, mai departe am scris la persoana a III-a. Mersi mult pentru comm.

Nu ai pentru ce .
Sper ca nu e nimic ca am comentat
Stiu ca nu prea am experienta .
Se vede ca ai muncit si ca ai pus mult suflet .
Suna interesant , daca va fi la persoana a III-a.
Mereu mi s'a parut mai usor sa scrii la persoana I Happywide

---

Capitolul asta mi'a placut foarte mult .
Imi place mult cum descrii la persoana a III-a si imi place si vocabularul pe care il folosesti .
Mai ales felul in care ai descris personajele .

Re: Copiii Razboiului - Desiree Rose Goth - 06 Aug 2010

Imi place mult cum descrii Si conversatiile dintre personaje sunt foarte bine realizate
Articolul din ziar mi se pare foarte interesant Toate mortile din Batalia de la Hogwarts,nu?
Poti sa scrii la ce persoana vrei,mie mi-au placut intotdeauna si relatarile la persoana a III a
Next

Re: Copiii Razboiului - Alice Morris - 06 Aug 2010

Imi place foarte mult felul cum scrii, si ai talent de jurnalista nu imi place ca, atunci cand faci schimbul din vorbirea directa in vorbirea indirecta folosesti "-" cratima dupa parerea mea, ori folosesti virgula, sau nimic in cazul une intrebari sau propozitii exclamative ori scrii replicile intre ghilimele dar e doar o sugestie
Nu stiu de ce, dar miam imaginato mereu pe Pansy blonda nu stiu exact cum e descrisa in carti
si, avand in vedere ca mai multe personaje interactioneaza, nu poti sa scrii la persoana I fiindca ar trebui sa scrii din capul unuia singur pe cand, la persoana a IIIa e perfect eu scriu si la persoana I si la persoana a IIIa
Vreau sati mai spun ca, de acum incolo nu stiu cat de des voi mai comenta capitolele, dar te asigur ca imi voi face timp sa le citesc

---

Re: Copiii Razboiului - Alice Morris - 06 Aug 2010

imi place "intalnirea" Despinei cu necunoscutul cred ca va avea si el un rol daca tot spuneai de corectat, am uitat sa mentionez in postul de mai sus, dar am observat cateva greseli de ortografie ; )) le vad si din avion foarte interesant capitolul, si chiar daca povestea nu e clarificata, inceputul suna promitator abia astept urmatorul capitol