Darkmark RPG Forum
Jocuri video - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Jocuri video (/t-jocuri-video)

Jocuri video - Julia Lilith Potter - 12 Sep 2007

Ce gen de jocuri video va plac? Care anume? Si pe ce platforma?
Nu prea sunt mare fana a jocurilor pe PC ( computer ), in afara de Sims 2, dar imi plac f mult jocurile pe consola ( PS1 sau PS2).
In cazul PS2, m-am atasat mult de un joc de karate ( nu va mirati Lol ), Tekken 5 ( mai multe info. pe www.tekken-official.jp ) , e pe PS2 si e bazat pe o poveste, ceea ce-l face mai incitant.
Pe PS1 am avut extrem de multe jocuri, si inca le mai am. PS1-ul il am de la 5 ani, si in toata perioada de-atunci pana acum am adunat multe jocuri, printre care Rayman 2 ( mi-a placut f mult ), Crash Bandicoot ( am toate jocurile din seria asta ) etc. etc.
In ceea ce priveste computerul, am cateva jocuri dar aproape niciodata nu le deschid.. computerul, pt mine, = internet :bounce:
Hmm...cam atat...

Re: Jocuri video - Cheyenne Laurette - 12 Sep 2007

Poy sincer sunt de aceiashi parere ca tn Julia... comp=net... in afara de sims dak nu ai net...dupa mn nai c face cu calcu...adik...pe mn ma cam plictitsesc jocurile PC...bn nici nu prea am avut vointza sa ma joc...dar...

Re: Jocuri video - Lyra Dust - 13 Sep 2007

Mie nu-mi plac jocurile pe calculator etc... etc... Poate doar pe Nintendo DS ca am un joc cu catzelushi

Re: Jocuri video - Kennya Allen - 13 Sep 2007

Pai nici eu nu sunt innebunita...Dar am cateva jocuri pe care le mamanc...Preferatul meu este Unreal Tournament.Toate partile.Deci e absolut tare jocul.Cand am nervi deschid calqu si incep sa omor monstrii..Ma relaxeaza.Imi place si simsul.Dar la un moment dat ma plictiseste.Am crescut o adevarata generatie.La un moment dat am avut gemenii.Sau tatal a fost furat de extraterestrii.Imi mai plac jocurile gen need for speed sau car drive.De altfel mi-a placut mult Vice city si San Andreas.hmmmThinking...Care mai sunt nosferatu(care e de groaza),Duty Call,Medal of Honor(l-am jucat pana la epuizare),Castelul wolfenstein(sau asa ceva,nush sigur cum se scrie),Lineage si simcity(iti construiesti propriul oras si incerci sa-l aduci in varful ierarhiei)..Pai nush..Nu mai imi amintesc..Erau mai multe..Dar astea sunt principalele.Daca imi mai aduc aminte revin...

Re: Jocuri video - Miranda Portilla - 28 Oct 2007

Pai eu am multe jocuri PC,dar nu prea imi plac...in afara de hp4...e cel mai tare...restul mi se par prea usoare

Re: Jocuri video - Hermione Potter - 29 Dec 2007

mie imi place sims ....
in rest nu ma prea omor ...
ma plictisesc repede de ele ...
mai bine un film sau o carte ....

Re: Jocuri video - Guest - 29 Dec 2007

cel mai mult imi plac jocurile de strategie gen Siberia 1; Siberia 2; Journey to the center of the earth...

Re: Jocuri video - Guest - 23 Aug 2010

me mi plac mai mult jocurile de strategie( Aoe, Stronghold, etc...)